قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایمنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۱

۳۰ آتش‌نشانان اصفهانی با ۳ خودروی اطفا در کربلا به زائران خدمت‌رسانی می‌کنند

سرپرست تیم اعزامی آتش‌نشانی اصفهان به کربلای معلی گفت: بنا به دستور شهردار اصفهان و با هماهنگی مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی شهرداری اصفهان، ۳۰ نیروی عملیاتی به همراه سه دستگاه خودروی اطفا به کربلا اعزام شدند تا با استقرار در موکب‌های ایرانی، خدمات ایمنی و امدادرسانی به زائران اربعین ارائه کنند.
 ۳۰ آتش‌نشانان اصفهانی با ۳ خودروی اطفا در کربلا به زائران خدمت‌رسانی می‌کنند

آتشپاد سوم علیرضا یوسفی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در کربلای معلی اظهار کرد: بنا به دستور شهردار اصفهان و با هماهنگی مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان، ۳۰ نفر از نیروهای عملیاتی این سازمان به همراه سه دستگاه خودروی اطفا برای ارائه خدمات ایمنی و امدادی به زائران اربعین حسینی به شهر کربلا اعزام شدند.

وی افزود: این نیروها در قالب دو گروه پانزده‌نفره سازماندهی شده‌اند تا ضمن حفظ آمادگی عملیاتی، به‌صورت نوبتی جایگزین یکدیگر شوند و خدمات ایمنی در طول مأموریت بدون وقفه ادامه داشته باشد. خدمات ایمنی شبانه‌روزی به موکب‌های ایرانی و زائران

سرپرست تیم اعزامی آتش‌نشانی اصفهان به کربلای معلی با بیان اینکه اولویت اصلی این مأموریت پیشگیری از حوادث و افزایش ایمنی زائران است، تصریح کرد: نیروهای اعزامی در محل استقرار موکب‌های ایرانی حضور مستمر دارند و علاوه بر انجام بازدیدهای ایمنی، آمادگی کامل برای مقابله با حوادث احتمالی از جمله آتش‌سوزی، نشت مواد خطرناک و دیگر شرایط اضطراری را دارند.

یوسفی ادامه داد: استقرار خودروهای اطفای حریق در نقاط تعیین‌شده موجب شده است در صورت وقوع هرگونه حادثه، عملیات امدادرسانی و اطفا در کوتاه‌ترین زمان ممکن انجام شود. آمادگی کامل برای پشتیبانی از مأموریت‌های اربعین

وی با اشاره به افزایش جمعیت زائران در روزهای منتهی به اربعین گفت: با توجه به حضور گسترده زائران و فعالیت شبانه‌روزی موکب‌ها، رعایت الزامات ایمنی اهمیت ویژه‌ای دارد و نیروهای آتش‌نشانی اصفهان در تمام مدت مأموریت، با آمادگی کامل در کنار خادمان و زائران حسینی حضور خواهند داشت.

رئیس ایستگاه ۲۶ آتش‌نشانی اصفهان خاطرنشان کرد: مأموریت تیم اعزامی تنها به اطفای حریق محدود نمی‌شود، بلکه آموزش نکات ایمنی، پایش مستمر وضعیت موکب‌ها، پیشگیری از بروز حوادث و همکاری با دستگاه‌های امدادی و خدماتی عراق نیز بخشی از وظایف این نیروها در روزهای منتهی به اربعین است.

وی تأکید کرد: سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان هر سال با بهره‌گیری از نیروهای متخصص، تجهیزات عملیاتی و برنامه‌ریزی دقیق، تلاش می‌کند نقش مؤثری در تأمین ایمنی زائران اربعین حسینی و ارتقای کیفیت خدمات‌رسانی در کربلای معلی ایفا کند. کد مطلب 992983





 انهدام باند سارقان طلافروشی‌ها در خراسان جنوبی
۲۰ ساعت قبل / سایت تابناک

انهدام باند سارقان طلافروشی‌ها در خراسان جنوبی

فرمانده انتظامی خراسان جنوبی از انهدام باند حرفه‌ای سارقان طلافروشی‌ها و کشف بیش از ۱۰ میلیارد تومان طلاجات مسروقه خبر داد.

 میگنا - بررسی فعالیت مغز در تجربه‌های دینی
۲۰ ساعت قبل / سایت میگنا

میگنا - بررسی فعالیت مغز در تجربه‌های دینی

عضو گروه روان‌شناسی مرکز مطالعات اکولوژیکالادراک و کنش(cespa) دانشگاه کنتیکت، گفت: مناسک دینی پدیده‌هایی چندلایه هستند و مطالعه دقیق آن‌ها نیازمند همکاری میان رشته‌های مختلف است. علوم شناختی دین می‌تواند با ایجاد ارتباط میان علوم اعصاب، روان‌شناسی، علوم اجتماعی، انسان‌شناسی، مطالعات دین و مطالعات زیارت، زمینه‌ای جدید برای شناخت علمی مناسک اسلامی و شیعی فراهم کند. در این رویکرد، دین نه صرفاً مجموعه‌ای از باورها و مناسک، بلکه پدیده‌ای پیچیده در پیوند میان ذهن، مغز، بدن، جامعه، فرهنگ و معنا در نظر گرفته می‌شود.

 توضیح رئیس سازمان سنجش در خصوص برق یکی از حوزه های امتحانی کنکور
۷ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

توضیح رئیس سازمان سنجش در خصوص برق یکی از حوزه های امتحانی کنکور

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور در خصوص برق در یکی از حوزه‌های امتحانی روز گذشته، گفت: برای تکرار نشدن، تمام تمهیدات در نظر گرفته شده است.

 پذیرش دانشجو در دانشکده‌های افسری ارتش از طریق آزمون سراسری
۳ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

پذیرش دانشجو در دانشکده‌های افسری ارتش از طریق آزمون سراسری

معاون نیروی انسانی ارتش جمهوری اسلامی ایران از گسترش تنوع رشته‌های پذیرش دانشجو در گروه‌های آزمایشی ریاضی و فنی، علوم تجربی و علوم انسانی در دانشکده‌های افسری ارتش جمهوری اسلامی ایران از طریق آزمون سراسری سال ۱۴۰۵ خبر داد.

 انتقاد نماینده مجلس از پلیس بخاطر تعلل در صدور گواهینامه موتورسیکلت زنان؛ باید تصمیمات عقلانی و غیرجناحی برای بهبود زندگی مردم بگیریم
۲۴ ساعت قبل / سایت هم میهن

انتقاد نماینده مجلس از پلیس بخاطر تعلل در صدور گواهینامه موتورسیکلت زنان؛ باید تصمیمات عقلانی و غیرجناحی برای بهبود زندگی مردم بگیریم

دبیر کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: دولت در بهمن ۱۴۰۴ مصوبه‌ای برای آموزش عملی، آزمون و صدور گواهینامه موتورسیکلت بانوان با نظارت پلیس راهور ابلاغ کرد، اما در تیر ۱۴۰۵ رئیس پلیس راهور اعلام کرد که هنوز صدور گواهینامه آغاز نشده است. حکمرانی مؤثر یعنی وقتی یک تصمیم قانونی گرفته شد، مردم بتوانند نتیجه آن را در زندگی روزمره خود ببینند.

 درگیری طایفه‌ای در ایرانشهر دو کشته بر جای گذاشت
۱۸ ساعت قبل / سایت تابناک

درگیری طایفه‌ای در ایرانشهر دو کشته بر جای گذاشت

درگیری میان دو طایفه در ایرانشهر به کشته شدن عابران پیاده و دستگیری تعدادی از عوامل نزاع منجر شد.