
به گزارش خبرگزاری ایمنا، اکبر نوروزی امروز _چهارشنبه چهارم شهریور_ در اجلاس مشترک شورای اسلامی استان و روسای شوراهای شهرستانهای استان اصفهان ضمن خیرمقدم به مسئولان، اعضای شورای اسلامی استان، شورای شهرستان و شورای اسلامی شهر نجفآباد و اصحاب رسانه، اظهار کرد: برگزاری این جلسه فرصت مناسبی برای طرح مسائل و مشکلات شهرستان و هماندیشی درباره راهکارهای رفع آنهاست.
وی با تبریک هفته وحدت، میلاد باسعادت حضرت رسول اکرم (ص)، هفته دولت و روز کارمند افزود: موضوعاتی که در این جلسه مطرح شد، بسیاری از مشکلات مشترک شهرستانهای استان اصفهان است و بارها نیز در جلسات مختلف با حضور استاندار و معاونان استانداری مطرح شده است.
رئیس شورای شهرستان نجفآباد با انتقاد از محدود بودن اختیارات مدیران شهرستانی تصریح کرد: مدیران شهرستانی برای انجام بسیاری از امور اختیار کافی ندارند و مردم برای پیگیری یک موضوع ابتدا باید به مدیر شهرستانی مراجعه کنند و در نهایت همان مدیر نیز ناچار است موضوع را از مدیرکل در مرکز استان پیگیری کند.
نوروزی ادامه داد: این مسئله باعث شده است بخش قابل توجهی از مسئولیتها بر عهده مدیران استانی قرار گیرد و مدیران شهرستانی عملاً امکان تصمیمگیری و حل بسیاری از مشکلات را نداشته باشند.
وی با اشاره به مشکلات حوزه آموزش و پرورش گفت: گاهی اعتبارات و امکاناتی که برای شهرستانها در نظر گرفته میشود، در سطح وزارتخانه یا مرکز استان باقی میماند و سهم مشخصی از آن به شهرستان یا روستاهای اطراف بازنمیگردد؛ بنابراین افزایش اختیارات و تفویض اختیار به مدیران شهرستانی، یک ضرورت جدی است.
رئیس شورای شهرستان …











