قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۳ ساعت قبل

مدیرعامل سازمان بنادر: مغروقه خانیان حداکثر تا نیمه نخست آبان از اروند خارج می‌شود

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی از خارج‌سازی حدود ۴ هزار تن از مجموع ۵ هزار و ۵۰۰ تن محموله غرق شده در بندر خرمشهر، خبر داد و گفت: این مغروقه پس از ۴۶ سال، حداکثر تا نیمه نخست آبان‌ماه به‌طور کامل از آبراه اروند خارج می‌شود.
 مدیرعامل سازمان بنادر: مغروقه خانیان حداکثر تا نیمه نخست آبان از اروند خارج می‌شود

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

محمد شکیبی‌نسب سه‌شنبه ۱۰ شهریور در مراسم عملیات خارج‌سازی محموله غرق شده(مغروقه شهید خانیان) در بندر خرمشهر اظهار کرد: این مغروقه یکی از بزرگ‌ترین مغروقه‌های دوران جنگ است که از سال ۱۳۵۹ در آبراه اروند غرق شده بود و طی حدود ۴۶ سال گذشته، مشکلات عدیده‌ای را برای ترددها و عملیات‌های دریایی و بندری در بندر خرمشهر ایجاد کرده است.

وی افزود: با دستور ویژه وزیر راه و پیگیری‌های انجام‌شده، امروز شاهد خارج‌سازی حدود چهار هزار تن از مجموع پنج هزار و ۵۰۰ تن این محموله هستیم و براساس برنامه‌ریزی صورت‌گرفته، امیدواریم حداکثر تا نیمه نخست آبان‌ماه، عملیات خارج‌سازی این مغروقه به‌طور کامل به پایان برسد.

شکیبی نسب با قدردانی از توجه و حمایت وزیر راه و شهرسازی نسبت به مسائل و موضوعات سازمان بنادر و دریانوردی ادامه داد: با خارج‌سازی محموله غرق شده، دو پست اسکله خانیان که طی ۴۶ سال گذشته از دسترس و سرویس بخش خصوصی خارج شده بود، به چرخه عملیات بازمی‌گردد و عملاً ظرفیت بندر خرمشهر افزایش خواهد یافت.

وی، افزایش بهره‌وری در عملیات ورود و خروج شناورها و ارتقای ایمنی آبراه را از دیگر آثار این اقدام برشمرد و گفت: ایمنی تردد شناورهای متعدد در آبراه اروند همواره یکی از دغدغه‌های جدی بوده است و با خارج‌سازی این محموله، ریسک تردد در آبراه اروند به میزان قابل توجهی کاهش خواهد یافت.

شکیبی نسب با اشاره به ظرفیت‌های بندر خرمشهر بیان کرد: بهره‌برداری مجدد از دو پست اسکله بندر خرمشهر می‌تواند به رونق بندر خرمشهر کمک کند؛ بندری که در دهه‌های گذشته از بنادر مهم و پررونق جنوب کشور بوده است.

معاون وزیر را و شهرسازی تاکید کرد: با اقداماتی که از سوی وزارت راه و شهرسازی و سازمان بنادر و دریانوردی در حال انجام است، امیدواریم بندر خرمشهر به روزهای اوج خود بازگردد و بستر مناسبی برای فعالیت بیشتر بخش خصوصی و جامعه دریایی و بندری کشور فراهم شود.

انتهای پیام …





سه شنبه ۱۰ شهریور ۱۴۰۵ - 1 September 2026