قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۳۸ ساعت قبل

پلیس فتا بوشهر: کد تأیید حساب‌تان را به «مدرسه» ندهید

سرپرست پلیس فتا استان بوشهر با هشدار نسبت به کلاهبرداری سایبری همزمان با بازگشایی مدارس، گفت: مجرمان با جعل هویت مدیر و عوامل مدرسه، از والدین و دانش‌آموزان کدهای تأیید حساب‌های کاربری را می‌گیرند و از هویت دیجیتال آنها برای کلاهبرداری‌های بعدی سوءاستفاده می‌کنند.
 پلیس فتا بوشهر: کد تأیید حساب‌تان را به «مدرسه» ندهید

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

سرهنگ حسین رجبی پنجشنبه دوم مهر در جمع خبرنگاران با اشاره به آغاز سال تحصیلی جدید اظهار کرد: همزمان با بازگشایی مدارس، مجرمان سایبری تلاش می‌کنند با سوءاستفاده از دانش‌آموزان و والدین، کدهای فعال‌سازی حساب‌های شبکه‌های اجتماعی و اطلاعات شخصی و مالی آنها و حتی همکلاسی‌هایشان را به دست آورند.

وی افزود: یکی از روش‌های رایج کلاهبرداران، ارسال پیام در شبکه‌های اجتماعی با هویت جعلی مدیر، معاون آموزشی یا دیگر عوامل مدرسه است. در این روش، فرد کلاهبردار خود را مسئول آموزشی معرفی کرده و از والدین یا دانش‌آموزان می‌خواهد برای عضویت در کانال‌ها و گروه‌های درسی، کد تأیید حساب خود را در اختیار او قرار دهند. …




 اخبار جدید

 ترکیه در گرداب رسوایی مالی
۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

ترکیه در گرداب رسوایی مالی

دنیای اقتصاد – گروه اقتصاد بین‌الملل: اعداد و ارقام بیش از اندازه خوب به نظر می‌رسیدند. ده‌ها صندوق سرمایه‌گذاری و گروه‌های مالی پشتیبان آنها، بازدهی‌های خیره‌کننده‌ای ثبت کردند و شاخص بورس ترکیه را به رکوردهای تازه‌ای رساندند. صندوق اصلی شرکت مدیریت دارایی ترا طی تنها سه سال بیش از ۶۰هزار درصد رشد کرد. شرکت دیگری به نام دستک فاینانس فکتورینگ نیز تنها ۱۷ ماه پس از ورود به بورس، با جهش ۷هزاردرصدی قیمت سهام خود، به دومین شرکت بزرگ بازار سهام ترکیه تبدیل شد. اما این رشدهای چشم‌گیر دوام نیاورد و اکنون بازار با پیامدهای ترکیدن حباب سرمایه‌گذاری روبه‌روست.

 پزشکیان: به آمریکا اعتماد نداریم/ گوترش: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست
۱ ساعت قبل / خبرگزاری ایمنا

پزشکیان: به آمریکا اعتماد نداریم/ گوترش: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست

رئیس‌جمهور با تشریح مواضع تهران درباره تحولات منطقه و پرونده هسته‌ای، بر پایبندی ایران به دیپلماسی و گفت‌وگو، ضرورت شکل‌گیری امنیت منطقه‌ای بدون مداخله نیروهای فرامنطقه‌ای و آمادگی برای حل‌وفصل مسائل از مسیرهای سیاسی تأکید کرد.

 کمک اطلاعاتی گروه‌های چینی به ایران در حمله به پایگاه‌ها و کشتی‌های آمریکایی؛ ترامپ به شی چه گفت؟
۱ ساعت قبل / سایت اطلاعات آنلاین

کمک اطلاعاتی گروه‌های چینی به ایران در حمله به پایگاه‌ها و کشتی‌های آمریکایی؛ ترامپ به شی چه گفت؟

تصاویر ماهواره‌ای و پشتیبانی اطلاعاتی از سوی گروه‌های چینی به ایران کمک کرده است کشتی‌ها را در تنگه هرمز مؤثرتر تهدید کند و حملات دقیقی به پایگاه‌های نظامی ایالات متحده در خاورمیانه انجام دهد.

 قائم‌پناه: حضورم در نشست روز عربستان با ابلاغ مراجع رسمی و ذی‌صلاح بود
۱ ساعت قبل / خبرگزاری ایرنا

قائم‌پناه: حضورم در نشست روز عربستان با ابلاغ مراجع رسمی و ذی‌صلاح بود

تهران- ایرنا- معاون اجرایی رئیس‌جمهور، با اشاره به حضور خود در نشست روز ملی عربستان، تأکید کرد: این حضور بر اساس ابلاغ مراجع رسمی و ذی‌صلاح انجام شده و وی در سیاست خارجی تصمیم‌گیر یا سیاست‌گذار نیست.

 چالش های توسعه و تولید تلفن همراه در ایران - اکونیوز
۹ ساعت قبل / سایت اکونیوز

چالش های توسعه و تولید تلفن همراه در ایران - اکونیوز

اقتصاد ایران: امروز در صنعت تلفن همراه کشور یک پرسش بنیادین مطرح است، عبور از مونتاژ به توسعه واقعی فناوری چگونه ممکن است؟

 سردمداران ورود و خروج حقیقی‌ها - ۱۴۰۵/۰۷/02
۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

سردمداران ورود و خروج حقیقی‌ها - ۱۴۰۵/۰۷/02

خروج | ورود | حقیقی | سردمداران

شنبه ۴ مهر ۱۴۰۵ - 26 September 2026