سیاسی
جواد بخشیالموتی، عضو هیئت علمی دانشگاه فرهیختگان در گفتوگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم با اشاره به خروش و برانگیختگی مردم «بعثت مردمی» شکل گرفته پس از جنگ گفت: خروش مردم، برانگیختگی مردم و به یک معنا بعثت مردمی که ما شاهد آن بودیم و هستیم، بعد از جنایتی بود که علیه کشور ما رقم خورد.
وی افزود: در آغاز این جنایت، قائد شهید امت و تعداد زیادی از فرماندهان ارشد کشور شهید شدند. این اتفاق با این محاسبه صورت گرفت که دشمن فکر میکرد با حذف این افراد و شهادت رهبر معظم انقلاب میتواند جمهوری اسلامی ایران را ساقط و به اهداف خودش که بعدها دیدیم بیشتر اقتصادی بود، دست یابد.
این استاد دانشگاه با بیان اینکه پس از این جنایتها شاهد یک برانگیختگی در بین مردم بودیم، یادآور شد: پس از حمله ناجوانمردانه دشمن همان چیزی که رهبر شهید گفته بودند، محقق شد و مردم برای مقابله با این فتنه اکبر و نقشه شیطانی دشمن مبعوث شدند و به خیابانها ریختند.
حضور مردم در تجمعات عقلانی و با هدف حفظ نظام است …













