قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱ ساعت قبل

با روایت هنرمندانه باید پرچم حق را در جنگ شناختی برافراشته نگه داشت - تسنیم

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه مرکزی گفت: باروایت هنرمندانه باید پرچم حق را در جنگ شناختی برافراشته نگه داشت.
 با روایت هنرمندانه باید پرچم حق را در جنگ شناختی برافراشته نگه داشت - تسنیم

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، حجت الاسلام سید محسن حسینی دیباجی، مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت روح الله استان مرکزی، در دوره توانمندسازی مسئولین روابط عمومی نواحی مقاومت بسیج گفت: روابط عمومی در سپاه و بسیج، صرفاً یک کار اطلاع رسانی صرف نیست، بلکه یک وظیفه انقلابی و میدان نبرد جنگ نرم و شناختی است، امروز دشمن با بهره گیری از تمامی ظرفیتهای رسانه های خود در صدد روایتسازی و تحریف واقعیتها برآمده و ما برای مقابله با این تهاجم، نیازمند روایت های هنرمندانه از ریالت انقلاب اسلامی هستیم.

وی در تشریح ابعاد جنگ شناختی، خاطرنشان کرد: دشمن پس از ناکامی در میدان های نظامی و اقتصادی، تمام توان خود را بر جنگ رسانه ای و تأثیرگذاری بر افکار عمومی متمرکز کرده است.

حسینی دیباجی با گرامیداشت یاد و خاطره امام شهید انقلاب، شهدای انقلاب اسلامی به ویژه شهدای جنگ رمضان و شهید والامقام نائینی اظهار کرد: سردار نائینی معاون شهید روابط عمومی کل سپاه با بیش از چهار دهه مجاهدت در عرصه های پاسداری از انقلاب، سخنگویی در عملیات های وعده صادق، چهره ای ماندگار در تاریخ جهاد و ایثار بود، با هوشمندی، بصیرت و بهره گیری خلاقانه از تجارب گذشته در کنار ظرفیتهای روز، توانست مأموریت های خطیر محوله را با موفقیت به سرانجام رساند. 

وی با تأکید بر لزوم الگوبرداری از مکتب شهید نائینی در عرصه روایتگری و روشنگری، خاطرنشان کرد: امروز بیش از هر زمان دیگری به روایت هنرمندانه، جذاب و متناسب با ذائقه مخاطب نیاز داریم تا بتوانیم در جنگ شناختی تمام معیار دشمن، پرچم حق را برافراشته نگه داریم و با مجاهدت در عرصه رسانه، کیان انقلاب اسلامی را در برابر هجمههای دشمنان پاسداری کنیم.

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت روح الله استان مرکزی ادامه داد: روابط‌عمومی در جنگ شناختی، دیگر صرفاً مسئول اطلاع‌رسانی و انعکاس اخبار سازمان نیست، بلکه یکی از مهم‌ترین سنگرهای مقابله با روایت‌سازی، شایعه و عملیات روانی به شمار می‌رود. …




 اخبار جدید

 وزیر اقتصاد: دشمنان ملت ایران درصدد ایجاد اختلال در خدمات‌رسانی عمومی بودند
۲۰ دقیقه قبل / خبرگزاری ایسنا

وزیر اقتصاد: دشمنان ملت ایران درصدد ایجاد اختلال در خدمات‌رسانی عمومی بودند

وزیر امور اقتصادی و دارایی تاکید کرد: در ایام جنگ دشمنان زیرساخت‌های پولی و بانکی کشور را هدف قرار دادند و حتی مرز را از جنگ سایبری به تهاجم مستقیم فیزیکی به بانک‌ها رساندند و در یکی از بانک‌ها موشک و بمب‌های سنگرشکن زدند.

 شایعه ویروس جدید چقدر جدی است؟ آخرین توضیح وزارت بهداشت
۱۶ دقیقه قبل / سایت فرتاک

شایعه ویروس جدید چقدر جدی است؟ آخرین توضیح وزارت بهداشت

وزارت بهداشت اعلام کرد شواهدی از ظهور ویروس تنفسی جدید مشاهده نشده، اما مراقبت‌ها همچنان ادامه دارد.

 پاسخ دندان‌شکن السید به ونس؛ شرارت یعنی جنگ را آغاز کنی وقتی...
۳۸ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

پاسخ دندان‌شکن السید به ونس؛ شرارت یعنی جنگ را آغاز کنی وقتی...

نامزد مسلمان انتخابات سنای آمریکا در پاسخ به «شرور» خوانده شدنش از سوی معاون ترامپ، رویکرد جنگ‌طلبانه دولت آمریکا را به باد انتقاد گرفت و گفت «شرارت یعنی فاسد کردن خود برای قدرت بیشتر».

 موافقت مجلس با تفحص از عملکرد شرکت سهامی پشتیبانی امور دام
۲۷ دقیقه قبل / خبرگزاری ایسنا

موافقت مجلس با تفحص از عملکرد شرکت سهامی پشتیبانی امور دام

نمایندگان مجلس با تحقیق و تفحص از عملکرد شرکت سهامی پشتیبانی امور دام موافقت کردند.

 سفر رئیس سیا به مسکو؛ آمریکا و روسیه و بحران‌های بین‌المللی | آخرین خبر
۳۵ دقیقه قبل / سایت آخرین خبر

سفر رئیس سیا به مسکو؛ آمریکا و روسیه و بحران‌های بین‌المللی | آخرین خبر

اطلاعات/متن پیش رو در اطلاعات منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست سیدمحمد کاظم سجادپور| رئیس سازمان اطلاعاتی آمریکا در ۲۵ اوت ۲۰۲۶ به مسکو سفر و با همتای روس خود دیدار کرد. بی‌تردید در میانه منازعات امنیتی جاری بین‌المللی، دیدار بین رهبران اطلاعاتی و امنیتی حائز اهمیت و در خور توجه

 بیانیه مهم شانگهای درباره ایران؛ درخواست برای پایان جنگ از مسیر دیپلماسی
۲۹ دقیقه قبل / سایت اکوایران

بیانیه مهم شانگهای درباره ایران؛ درخواست برای پایان جنگ از مسیر دیپلماسی

اجلاس همکاری‌های شانگهای ضمن حمایت از تمامیت و وحدت اراضی ایران خواستار پایان دادن به جنگ افروزی علیه این کشور از طریق کانال‌های دیپلماتیک شدند.

سه شنبه ۱۰ شهریور ۱۴۰۵ - 1 September 2026