قیمت طلا امروز




 سایت اکوایران / ۴ ساعت قبل

بیشکک در برابر اِشویل؛ واشنگتن و پکن چگونه قدرت جهانی خود را به نمایش گذاشتند؟

اکوایران: برگزاری هم‌زمان این دو نشست در نقاط مختلف جهان، بازتابی از رقابت گسترده‌تر بر سر این مسئله بود که چه کسی مرحله بعدی نظم جهانی را شکل خواهد داد.
 بیشکک در برابر اِشویل؛ واشنگتن و پکن چگونه قدرت جهانی خود را به نمایش گذاشتند؟

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

اکوایران: برگزاری هم‌زمان این دو نشست در نقاط مختلف جهان، بازتابی از رقابت گسترده‌تر بر سر این مسئله بود که چه کسی مرحله بعدی نظم جهانی را شکل خواهد داد. به گزارش اکوایران، درحالی‌که شی جین‌پینگ، رئیس‌جمهور جمهوری خلق چین، با رهبران روسیه و ایران دیدار می‌کرد، اروپا در نشست گروه ۲۰ دولت ترامپ را به چالش کشید. این تصویری دوگانه از جهانی در حال تغییر است. انتقاد متحدین آمریکا از دولت آمریکا در خود آمریکا

به گزارش روزنامه نیویورک‌تایمز، در نشست گروه ۲۰، متشکل از وزیران دارایی و رؤسای بانک‌های مرکزی که این هفته در اشویلِ ایالت کارولینای شمالی برگزار شد و قرار بود سیاست‌های اقتصادی دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، را به‌عنوان الگویی برای جهان به نمایش بگذارد، اروپایی‌ها از تعرفه‌ها و جنگ با ایران انتقاد کردند.

خبر مرتبط دیدار تجدیدنظرطلب‌ها در قلب استپ آسیا؛ چگونه جنگ‌ها به اهرم‌ فشاری برای پکن تبدیل می‌شوند؟

اکوایران: اولویت شی در بیشکک، تقویت تصویر خود به‌عنوان رهبر کشورهای غیرغربی و مقابله با چیزی است که او «هژمونی آمریکا» می‌نامد.

تقریباً هر نشست اجلاس  با ستایش اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا، از وضعیت اقتصاد ایالات متحده در دوران ریاست‌جمهوری دونالد ترامپ آغاز شد. او از کشورهای دیگر می‌خواست که از آمریکا الگو بگیرند.

اما متحدان آمریکا همیشه با استقبال از این سخنان برخورد نکردند. نمایندگان اروپا، کانادا و دیگر کشورهای دوست ایالات متحده در چندین مقطع از اقدامات دولت آمریکا انتقاد کردند؛ اقداماتی که به گفته آنها به اقتصادهایشان آسیب زده است.

آنها از جنگ با ایران ابراز نارضایتی کردند؛ جنگی که موجب اختلال در بازارهای انرژی و حمل‌ونقل دریایی شده است. آنها همچنین تصمیم غیرمنتظره آقای بسنت برای فروش ذخایر یورویی آمریکا را که ماه گذشته با هدف تقویت ارزش پول ژاپن انجام شد و نیز تشدید جنگ لفظی و مناقشه تعرفه‌ای دولت آمریکا با کانادا را مطرح کردند. …




چهارشنبه ۱۱ شهریور ۱۴۰۵ - 2 September 2026