قیمت طلا امروز




 سایت عصرایران / ۱ ساعت قبل

قتل آتشین مرد عاشق‌پیشه به خاطر زن شوهردار

مادر مقتول که سال‌هاست در انتظار پیدا شدن پیکر فرزندش است، در دادگاه گفت حاضر به گذشت نیست و تنها خواسته‌اش قصاص عامل یا عاملان قتل پسرش است.
 قتل آتشین مرد عاشق‌پیشه به خاطر زن شوهردار

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

روزنامه جام جم نوشت: رسیدگی به این پرونده از تیرماه سال ۱۴۰۲ و با گزارش ناپدید شدن مرد جوان اهل خراسان‌ رضوی آغاز شد. سعید به یکباره ناپدید و تلفن ‌همراهش خاموش شده بود. خانواده‌اش وقتی موفق به یافتن او نشدند از پلیس آگاهی کمک خواستند اما ردی از او در تحقیقات به دست نیامد. شناسایی و دستگیری زن تهرانی

مأموران با گذشت ۱۱ماه از این ماجرا فهمیدند مرد گمشده با زنی جوان به نام المیرا، ساکن تهران، ارتباط داشته و آخرین بار قرار بوده او را ملاقات کند. همچنین سعید مدتی این زن را به خانه‌اش برده و با او زندگی می‌کرد. سرانجام رد خانه المیرا در شرق تهران به دست آمد و او بازداشت شد ولی مدعی بود مرد گمشده را نمی‌شناسد و اشتباهی بازداشت شده است.

اما در ادامه تحقیقات وقتی معلوم شد فیلم دوربین‌های مداربسته چند اداره حوالی خانه این زن وارد شدن مرد جوان به خانه‌شان را ثبت کرده، اعتراف کرد و گفت: سال گذشته با سعید در اینستاگرام آشنا شدم و تلفنی با هم حرف می‌زدیم. کم‌کم به هم علاقه‌مند شدیم و چند مرتبه برای دیدنم به تهران آمد. متاهل بودم و با همسرم درگیر و دار طلاق بودیم.

وی ادامه داد: چند وقت پیش به بهانه اینکه می‌خواهم مدتی پیش دوستم بروم، خانه را ترک کردم و همراه سعید به شهرشان رفتم اما خانواده‌ام فهمیدند و برگشتم. با سعید حرف زدم که قبول نکرد رابطه را پایان دهد. برادرم قصد داشت او را تنبیه کند.»

با اعتراف زن جوان، مأموران برای دستگیری برادران، پدر و پسرعموی او به خانه‌شان رفتند و آنها را بازداشت کردند. اعتراف برادر به قتل مرد عاشق

مهرداد، یکی از متهمان در تحقیقات پلیسی گفت‌: وقتی متوجه ارتباط خواهرم با مرد غریبه‌ شدم، خواستیم با او حرف بزنیم تا رابطه را تمام کند اما با سعید درگیر شدم و با شال خفه‌اش کردم. جسد را در صندوق عقب خودرو گذاشتم و از خانه بیرون بردم. در بیابان با ریختن بنزین آن را به آتش کشیدیم اما یادم نمی‌آید که بیابانی که جسد را بردیم در مسیر گرمسار بود یا پاکدشت.

با اعتراف متهمان، مأموران به پاکدشت رفتند اما موفق به یافتن جسد نشدند. اقرار ۵ متهم به قتل

با گذشت ۳ سال از این قتل، با تکمیل تحقیقات، برای متهمان کیفرخواست صادر شد و پرونده برای محاکمه به شعبه سیزدهم دادگاه کیفری یک استان تهران ارسال شد. …





سه شنبه ۱۰ شهریور ۱۴۰۵ - 1 September 2026