قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایلنا / ۶ ساعت قبل

کارگران و بازنشستگان زیر بار هزینه‌های درمان/ وقتی بیماری سفره را کوچک‌تر می‌کند/بیمه‌پردازی ۳۰ ساله هم درمانِ امروز را تضمین نکرد

​یک نسخه آزمایشگاهی، یک نسخه تصویربرداری، چند قلم دارو و شاید نوبت یک پزشک متخصص؛ همین فهرست برای یک بیمار می‌تواند به صورتحسابی تبدیل شود که پرداخت آن برای یک کارگر یا حقوق‌بگیر ساده به این آسانی‌ها نیست.
 کارگران و بازنشستگان زیر بار هزینه‌های درمان/ وقتی بیماری سفره را کوچک‌تر می‌کند/بیمه‌پردازی ۳۰ ساله هم درمانِ امروز را تضمین نکرد

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش خبرنگار ایلنا، ماجرا وقتی سخت‌تر می‌شود که بیمار بازنشسته‌ای باشد که بخش قابل توجهی از درآمد ماهانه‌اش پیش از هر چیز صرف اجاره، خوراک و هزینه‌های ضروری زندگی شده و حالا باید برای درمان هم جایی در همان درآمد محدود باز کند.

هزینه‌های درمان معمولاً منتظر افزایش حقوق و مستمری نمی‌مانند؛ یک عمل جراحی، یک دوره دارویی یا حتی رفت‌وآمدهای مکرر برای درمان یک بیماری مزمن می‌تواند معادلات مالی یک خانواده را به هم بزند.

در چنین شرایطی، داشتن پوشش بیمه‌ای به‌تنهایی خیال بیمار را راحت نمی‌کند؛ مهم این است که بیمار هنگام نیاز، واقعاً بتواند از خدمات بیمه استفاده کند و مجبور نباشد برای دریافت بخشی از هزینه‌های خود ماه‌ها منتظر بماند.

پشت این کمبودها اما یک مسئله جدی‌تر قرار دارد؛ وقتی هزینه درمان از توان خانوار عبور می‌کند، نخستین چیزی که قربانی می‌شود خودِ درمان است.

درمان، سهم سنگینی از درآمد بازنشستگان می‌برد

رئیس اتحادیه زنان کارگر فارس با انتقاد از وضعیت ارائه خدمات درمانی به کارگران و بازنشستگان تأمین اجتماعی، گفت: هزینه‌های سنگین دارو، درمان، جراحی و خدمات پزشکی به یکی از جدی‌ترین دغدغه‌های این قشر تبدیل شده و بسیاری از بازنشستگان توان تأمین هزینه‌های درمان خود را ندارند.

زهرا درویشی در گفت و گو با ایلنا تصریح کرد: موضوع درمان مستقیم از جمله وظایف سازمان تأمین اجتماعی است که متأسفانه به شکل مطلوب اجرا نمی‌شود؛ این در حالی است که ماده ۵۴ قانون تأمین اجتماعی بر ارائه خدمات درمانی رایگان به بیمه‌شدگان و بازنشستگان تأکید دارد.

وی افزود: کارگران و بازنشستگان سال‌های مفید زندگی خود را با پرداخت حق بیمه سپری کرده‌اند تا در دوران بازنشستگی از رفاه و آرامش بیشتری برخوردار باشند، اما امروز علاوه بر دغدغه بیماری، با نگرانی تأمین هزینه‌های سنگین دارو و درمان نیز مواجه هستند.

رئیس اتحادیه زنان کارگر فارس ادامه داد: هزینه‌های مربوط به دارو، معاینات پزشکی، جراحی و درمان بیماری‌هایی از جمله بیماری‌های قلبی، کلیوی، تنفسی، عفونی و سرطان برای بسیاری از بازنشستگان و کارگران سنگین و خارج از توان مالی آنان است. …





 اخبار جدید

 بیانیه حزب‌الله در واکنش به تداوم تجاوزات رژیم صهیونیستی به لبنان
۴۲ دقیقه قبل / خبرگزاری ایرنا

بیانیه حزب‌الله در واکنش به تداوم تجاوزات رژیم صهیونیستی به لبنان

تهران- ایرنا- حزب‌الله لبنان با محکوم کردن ادامه حملات رژیم صهیونیستی به این کشور، ضمن انتقاد از عملکرد مقام‌های لبنانی، تأکید کرد که تداوم اشغالگری، حملات، کشتار و تخریب، شکست مسیر مذاکرات مستقیم و توافق چارچوب را نشان داده است.

 مسکن ملی به کجا رسید؟
۳ دقیقه قبل / سایت جهان صنعت نیوز

مسکن ملی به کجا رسید؟

آخرین آمار از وضعیت پروژه‌های نهضت ملی مسکن نشان می‌دهد ۷۵۷ هزار واحد به مرحله ساخت رسیده که ۲۱۹ هزار واحد آن در دولت چهاردهم بوده است؛ پیشرفت پروژه‌های انبوه‌سازی هم از ۲۱ درصد به بیش از ۵۲ درصد رسیده است؛ وزیر راه و شهرسازی همواره تاکید دارد که تحویل خانه‌ها حتما باید با خدمات زیربنایی و روبنایی باشد.

 جنایات آمریکا در سیریک و لامرد در مسیر پیگیری قضایی
۱۲ دقیقه قبل / سایت تابناک

جنایات آمریکا در سیریک و لامرد در مسیر پیگیری قضایی

به گفته دادستان کل کشور، دفاع از استقلال مردم و جلوگیری از تحقیر آنان توسط پایگاه‌های خارجی، جزو وظایف دادستان‌ها در صیانت از حقوق عامه است.»

 آخرین وضعیت ارائه خدمات بانک ملی ایران؛ از واریز سود سپرده ها تا وصول چک
۴۲ دقیقه قبل / سایت فرکانس

آخرین وضعیت ارائه خدمات بانک ملی ایران؛ از واریز سود سپرده ها تا وصول چک

به گزارش فرکانس، بر اساس آخرین به‌روزرسانی وضعیت خدمات، امکان پرداخت اقساط تسهیلات از طریق سامانه «بام» برقرار شده است. همچنین جریمه دیرکرد اقساط سررسیدشده در بازه زمانی ۲۳ خرداد تا ۲۶ تیرماه محاسبه و مشمول بخشودگی قرار گرفت. ادامه روند پرداخت سود سپرده‌های بلندمدت فرآیند واریز سود سپرده‌های بلندمدت نیز انجام شده است؛ برهمین اساس [ ]

 در جست‌وجوی حیات و سرزندگی شهری
۵۱ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

در جست‌وجوی حیات و سرزندگی شهری

طراحی شهری مناسب میادین، پیاده‌روها و پیاده‌راه‌ها یا پلازاهایی مانند پیشخوان باغ فردوس برای مکث مردم توسط شهرداری‌ها و نیز آزاد گذاشتن عموم برای جمع شدن در این فضاهای باز شهری آن‌طور که خودشان می‌خواهند...، به مهر و صفای محیط خواهد افزود.

 افشین: در فناوری‌های منتخب باید از مصرف‌کننده به سازنده آینده تبدیل شویم
۳۴ دقیقه قبل / سایت توسعه برند

افشین: در فناوری‌های منتخب باید از مصرف‌کننده به سازنده آینده تبدیل شویم

توسعه برند؛ حسین افشین، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور، با تأکید بر ضرورت ایجاد زیرساخت‌های پایدار برای توسعه فناوری گفت استقلال فناورانه پایان مسیر کشور نیست و ایران باید در حوزه‌های منتخب، با عبور از تولید و مالکیت فناوری، به جایگاهی برسد که در شکل‌دهی به مسیر آینده فناوری و تعیین استانداردها و راهکارهای آن نقش داشته باشد.

شنبه ۱۴ شهریور ۱۴۰۵ - 5 September 2026