قیمت طلا امروز




 سایت رویداد‌ ۲۴ / ۵۵ دقیقه قبل

معاون هماهنگ کننده نیروی پدافند هوایی ارتش: نیرو‌های پدافندی در بیش از ۳۸۰۰ نقطه کشور حضور دارند

معاون هماهنگ‌کننده نیروی پدافند هوایی ارتش با بیان اینکه نیرو‌های پدافندی در بیش از ۳۸۰۰ نقطه کشور حضور دارند، گفت: بسیاری از این نقاط در مناطق صعب‌العبور قرار دارند. ایران کشوری با عوارض جغرافیایی متنوع است و نیرو‌های پدافندی در کویر، سواحل، جزایر و ارتفاعات مستقر هستند.
 معاون هماهنگ کننده نیروی پدافند هوایی ارتش: نیرو‌های پدافندی در بیش از ۳۸۰۰ نقطه کشور حضور دارند

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

رویداد۲۴| امیر سرتیپ دوم محمد صادقیان، رئیس ستاد و معاون هماهنگ‌کننده نیروی پدافند هوایی ارتش، امروز (سه‌شنبه، دهم شهریورماه) در گفت‌وگوی زنده تلویزیونی، با اشاره به دهم شهریورماه، سالروز تشکیل قرارگاه پدافند هوایی حضرت خاتم‌الانبیا (ص) و نیروی پدافند هوایی ارتش، اظهار کرد: پدافند هوایی در سراسر کشور چهار مأموریت عمده شامل کشف، شناسایی، رهگیری و درگیری با اهداف هوایی را بر عهده دارد.

به گزارش فارس، وی افزود: اصلی‌ترین مأموریت پدافند هوایی، کشف هرگونه شیء پرنده در آسمان جمهوری اسلامی ایران و حتی فراتر از آسمان کشور است. پس از کشف، مرحله شناسایی انجام می‌شود و در صورت نیاز، رهگیری توسط هواپیما‌های شکاری یا درگیری با استفاده از موشک‌ها و سامانه‌های پدافندی صورت می‌گیرد.

معاون هماهنگ‌کننده نیروی پدافند هوایی ارتش ادامه داد: در نهایت، مأموریت پدافند این است که اجازه ندهد هواگرد متخاصم مأموریت خود را انجام دهد و در صورت لزوم آن را منهدم کند.

امیر صادقیان با اشاره به نقش پدافند هوایی در شرایط عادی نیز گفت: مأموریت پدافند صرفاً به شرایط جنگی محدود نیست. هر هواپیمای مسافربری که قصد ورود به کشور یا تردد میان شهر‌های مختلف را دارد و همچنین انواع بالگرد‌ها و هواگرد‌هایی که برای مأموریت‌های مختلف از جمله امدادرسانی فعالیت می‌کنند، در چارچوب هماهنگی‌ها و مجوز‌های پدافند هوایی فعالیت دارند.

وی افزود: پدافند هوایی باید برای انجام مأموریت هر هواگرد در آسمان کشور، شرایط لازم را فراهم و آسمان را برای اجرای مأموریت آن مدیریت کند.

معاون هماهنگ‌کننده نیروی پدافند هوایی ارتش با اشاره به عملکرد پدافند در جنگ‌های اخیر گفت: در جنگ‌های تحمیلی ۱۲ روزه و به‌ویژه جنگ ۴۰ روزه، توجه مردم بیش از گذشته به پدافند هوایی جلب شد. در جنگ ۱۲ روزه به دلیل حضور بیشتر پهپاد‌ها در برخی مناطق از جمله آسمان پایتخت، صدای فعالیت پدافند نیز بیشتر شنیده می‌شد.

امیر صادقیان ادامه داد: شاید پیش از این تصور عمومی از پدافند هوایی، یک پرتابگر و نیرویی بود که با مشاهده یک پرنده متخاصم با آن مقابله می‌کند، اما پدافند هوایی بسیار فراتر از این تصویر است و یک شبکه گسترده و یکپارچه در سراسر کشور را شامل می‌شود. …





سه شنبه ۱۰ شهریور ۱۴۰۵ - 1 September 2026