هارون یشایایی، تهیه کننده «ناخدا خورشید» و «اجارهنشینها» در بخش دوم گفت و گو با «قاب فرهنگ ایرنا» به مواردی چون دعوای علی نصیریان و داریوش ارجمند در سر صحنه فیلم «ناخدا خورشید»، علاقه شخصیاش به ساخت فیلمی درباره جنگ تحمیلی ۸ ساله، دیدار آخر با ناصر تقوایی و ... میپردازد. فیلم کامل این مصاحبه را میتوانید از اینجا مشاهده کنید.
ایرنا: رسیدیم به ناصر تقوایی، شما روی کارگردانی دست گذاشتید که از شاخص ترین کارگردانهای امروز سینمای ایران است. چه شد که فیلم «ناخدا خورشید» را تهیه کردید؟
یشایایی: من و ناصر تقوایی قبل از اینکه به سینما وارد شویم رفیق و بچه محل بودیم. ما ۱۵خردادی بودیم. آن موقع رسم بود که میگفتند اینها ۱۵خردادی هستند. چون مدرسه ۱۵خرداد خیلی معروف بود هر چند الان مدرسه کوچکی شده است. آن موقع تمام کسانی که در کار تئاتر یا هنر بودند، یا تودهای بودند یا طرفدار جبهه ملی.
تقوایی جزو کدام گروه بود؟
تودهای بود. …













