قیمت طلا امروز




 سایت هم میهن / ۱۷ ساعت قبل

اگر طبیب بودند، سر خود دوا نمودند

مسعود پزشکیان باید به این نکته درباره صدا و سیما رسیده باشد که « اگر طبیب بودند، سر خود دوا نمودند». واقعاً چه امیدی به صدا و سیما وجود دارد؟
 اگر طبیب بودند، سر خود دوا نمودند

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

 

دو روز پیش نامه‌ای به امضا مدیران پلتفرم‌های فیلم و سریال خطاب به رئیس جمهور منتشر شد که در آن از ساترا گله کرده‌اند و دست کمک را به سمت مسعود پزشکیان دراز کرده‌اند.

البته که پیش از این درباره ساترا و نقشی که در دولت سیزدهم برای آن ترسیم شده نوشته شده و بیان برخی مسائل تکرار مکررات است اما به مناسبت نوشتن این نامه، بیان چند نکته خالی از لطف نیست.

۱- اساسا ماجرای سپرده شدن نظارت بر شبکه نمایش خانگی به ساترا از ریشه اتفاق طنزی است و اگر به ناظران بیرونی گفته شود، ممکن است فکر کنند که بحث شوخی است. مگر می‌شود برای رقابت با یک دستگاه، به مجموعه‌های دیگر اجازه فعالیت داده شود اما نظارت بر همان مجموعه‌ها را به آن دستگاه واگذار کنند؟ نمی‌دانم در جهان چنین چیزی سابقه دارد یا خیر اما اگر هم باشد نادر است. حالا اینکه آن سازمان از مجموعه‌های ایجاد شده ضعیف‌تر هم باشد خود داستان طنز دیگری است. مثل اینکه نظارت بر پرسپولیس و استقلال را به تیم دسته سومی پاس همدان واگذار کنند. …




 اخبار جدید

 سفر وزیر کشور به آنکارا/ مومنی: ترددات مرزی و مبارزه با مواد مخدر بررسی می‌شود
۱۰ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

سفر وزیر کشور به آنکارا/ مومنی: ترددات مرزی و مبارزه با مواد مخدر بررسی می‌شود

وزیر کشور تاکید کرد: در نشست مشترک وزارتخانه‌های کشور ایران و ترکیه، موضوعات مرتبط با ترددات مرزی، مبارزه با مواد مخدر، مسائل امنیتی، مبادلات تجاری، جرایم سازمان‌یافته و مقابله با تروریسم بررسی و درباره آنها تصمیم‌گیری می‌شود.

 تخلیه فوری فرودگاه بین‌المللی ورشو پس از تهدید بمب‌گذاری
۷ ساعت قبل / سایت اکوایران

تخلیه فوری فرودگاه بین‌المللی ورشو پس از تهدید بمب‌گذاری

فرودگاه بین‌المللی ورشو، پایتخت لهستان، در پی دریافت گزارش بمب‌گذاری به‌طور کامل تخلیه شد و نیروهای امنیتی جست‌وجوی پایانه‌ها را آغاز کردند.

 پزشکیان: سیاست‌گذاری در حوزه صنایع دریایی باید مبتنی بر اهداف روشن و قابل سنجش باشد
۹ ساعت قبل / خبرگزاری ایمنا

پزشکیان: سیاست‌گذاری در حوزه صنایع دریایی باید مبتنی بر اهداف روشن و قابل سنجش باشد

رئیس جمهور با تأکید بر ضرورت بازتعریف مأموریت‌ها و اولویت‌های شورای عالی صنایع دریایی کشور متناسب با شرایط کشور، خواستار تدوین سیاست‌ها و برنامه‌های دقیق، هدفمند، قابل سنجش و زمان‌بندی‌شده برای تحقق اهداف دریامحور و بهره‌گیری مؤثر از ظرفیت‌های مغفول سواحل و دریاها شد.

 قالیباف: توطئه آمریکا برای حمله به ایران از اقلیم کردستان شکست خورد
۸ ساعت قبل / خبرگزاری مهر

قالیباف: توطئه آمریکا برای حمله به ایران از اقلیم کردستان شکست خورد

رئیس مجلس شورای اسلامی در دیدار رئیس اتحادیه میهنی کردستان عراق گفت: آمریکاطمع داشت که از سمت اقلیم کردستان عراق علیه ما اقدام کند اما این توطئه توسط نیروی‌های مسلح ایران خنثی شد.

 ببینید| وزیر ارتباطات: اینترنت باکیفیت و پایدار بدون پایان فیلترینگ محقق نمی‌شود
۸ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

ببینید| وزیر ارتباطات: اینترنت باکیفیت و پایدار بدون پایان فیلترینگ محقق نمی‌شود

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تأکید بر ضرورت رفع محدودیت‌های اینترنتی گفت: دستیابی به اینترنت باکیفیت و پایدار در کشور بدون بسته شدن پرونده فیلترینگ امکان‌پذیر نیست. وی همچنین با اشاره به مراسم تشییع پیکر رهبر شهید، باز بودن اینترنت را عاملی برای شکل‌گیری جهت‌گیری مثبت نسبت به ایران در پلتفرم‌های بین‌المللی عنوان کرد.

 بررسی موضوعات امنیتی و مرزی در نشست مشترک ایران و ترکیه - تسنیم
۹ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

بررسی موضوعات امنیتی و مرزی در نشست مشترک ایران و ترکیه - تسنیم

وزیر کشور از بررسی موضوعات امنیتی، مرزی و مقابله با تروریسم در نشست مشترک ایران و ترکیه خبر داد.

چهارشنبه ۲۵ شهریور ۱۴۰۵ - 16 September 2026