قیمت طلا امروز




 سایت هم میهن / ۳۹ ساعت قبل

روایت استاد دانشگاه LSE لندن از «اقتصاد بقا» و «احساسِ فقر»: درحال خرج کردن از آینده هستیم

آترینا اورعی، استاد دانشگاه LSE لندن گفت: ایران نیازمند تولید اندیشه است؛ نیازمند نظریه‌پردازی برای شرایطی که در آن قرار دارد، برای این جغرافیا و برای این زیست‌بوم.
 روایت استاد دانشگاه LSE لندن از «اقتصاد بقا» و «احساسِ فقر»:  درحال خرج کردن از آینده هستیم

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش هم‌میهن آنلاین و به نقل از اقتصادنیوز، فشار اقتصادی بر خانوارها فقط در کاهش قدرت خرید یا کوچک‌تر شدن سبد مصرفی خلاصه نمی‌شود. بخشی از هزینه‌های زندگی که پیش‌تر در سبد خانوار جای مشخصی داشتند، امروز به تعویق می‌افتند یا حذف می‌شوند؛ از درمان و آموزش گرفته تا تفریح، پس‌انداز و حتی هزینه‌های مرتبط با سلامت روان. ادامه این روند می‌تواند به فرسایش تدریجی سرمایه انسانی و کاهش تاب‌آوری خانوارها منجر شود.

آترینا اورعی، استاد دانشگاه و پژوهشگر مدرسه اقتصاد لندن (LSE) و مؤسسه مطالعات پیشرفته پاریس (PIAS) در گفت‌وگو با اقتصادنیوز، از این وضعیت با عنوان «اقتصاد بقا» یاد می‌کند و درباره تغییر رفتار اقتصادی خانوارها، فقر بازتولیدی، کاهش پس‌انداز و تبعات اجتماعی و روانی فشارهای اقتصادی توضیح می‌دهد. او همچنین به سیاست‌گذاری اقتصادی، ضرورت توجه به بازندگان سیاست‌ها و تأثیر تحولات فناوری و هوش مصنوعی بر آینده بازار کار پرداخته است.

آنچه در ادامه می‌خوانید متن کامل گفت‌وگو با آترینا اورعی است: …




جمعه ۳ مهر ۱۴۰۵ - 25 September 2026