قیمت طلا امروز




 سایت اقتصادنیوز / ۲ ساعت قبل

وزیر نیرو: اگر جنگ اتفاق نمی‌افتاد و بعضی نیروگاه‌ها از دست نمی‌رفتند، امروز در نقطه تراز قرار داشتیم/ به زودی پذیره‌نویسی برای احداث نیروگاه‌ها را آغاز می‌کنیم

اقتصادنیوز: علی‌آبادی با اشاره به نقش جنگ در تعمیق ناترازی برق، اذعان کرد: اگر جنگ اتفاق نمی‌افتاد و بعضی نیروگاه‌ها از دست نمی‌رفتند، امروز در نقطه تراز قرار داشتیم.
 وزیر نیرو: اگر جنگ اتفاق نمی‌افتاد و بعضی نیروگاه‌ها از دست نمی‌رفتند، امروز در نقطه تراز قرار داشتیم/ به زودی پذیره‌نویسی برای احداث نیروگاه‌ها را آغاز می‌کنیم

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از تسنیم، عباس علی‌آبادی در حاشیه سفر خود به استان کرمانشاه به مناسبت هفته دولت، در آئین بازگشایی مرز بین‌المللی تیله کوه حاضر شد. او در بخشی سخنان خود در این رویداد به ظرفیت‌های اقتصادی استان کرمانشاه اشاره کرد و گفت: مرز تیله‌کوه می‌تواند به یک مرکز حرفه‌ای برای مبادلات اقتصادی با عراق تبدیل شود. این پروژه امروز گام نخست خود را برداشته است و امیدواریم بتوانیم تجارت موثری را با همسایگان خود شکل بدهیم.

وزیر نیرو در ادامه با اشاره به بازگشایی بازارچه تیله‌کوه گفت: رونق بازارچه‌های مرزی و توسعه تجارت با کشور‌های همسایه از موضوعاتی است که دولت از آن حمایت می‌کند و باید با بررسی دقیق، زمینه اجرای این طرح‌ها با قوت و قدرت دنبال شود. در دوره‌ای که مسئولیت وزارت صنعت، معدن و تجارت را بر عهده داشتم، توسعه و رونق بازارچه‌های مرزی از موضوعات مورد توجه بود و امروز خوشحالم که بازارچه تیله‌کوه گام نخست فعالیت خود را آغاز کرده است.

علی‌آبادی با اشاره به راندمان بالای نیروگاه دالاهو به تشریح وضعیت صنعت برق در کرمانشاه پرداخت و تاکید کرد: شما دو هزار ۳۰۰ مگاوات برق تولید می‌کنید، در حالی که کل مصرف شما کمتر از هزار و ۳۰ مگاوات است. این به این معناست که استان از حیث انرژی، تا مدت‌ها تامین خواهد بود. همچنین این نیروگاه با راندمان ۶۰ درصدی، پربازده‌ترین نیروگاه کشور است؛ بنابراین اگر سوخت نیروگاهی تامین شود، باید با اولویت توزیع سوخت را به خود اختصاص دهد.

وزیر نیرو ضمن تاکید بر اهمیت حمایت دولت از پروژه‌های این استان، افزود: مسیر به ثمر رساندن پروژه‌های توسعه، جذب سرمایه است، اما نباید برای تحقق این هدف تنها به دولت متکی بود. تا زمانی که جذب سرمایه را فقط در داخل دولت جست‌و‌جو کنید، اتفاق زیادی نخواهد افتاد. وزارت نیروی دولت چهاردهم نیز با نگاه جذب سرمایه پروژه‌های خود را پیگیری کرده و از خلال آن موفق شده تا بخش بزرگی از کسری ۲۰ هزار مگاواتی برق را از میان بردارد.

علی‌آبادی با اشاره به نقش جنگ در تعمیق ناترازی برق، اذعان کرد: اگر جنگ اتفاق نمی‌افتاد و بعضی نیروگاه‌ها از دست نمی‌رفتند، امروز در نقطه تراز قرار داشتیم. ما تا بیستم تیر اصلا مشکل خاموشی نداشتیم. از بیستم تیر به بعد، به دلیل آسیب‌هایی که وارد شد، مشکلاتی برای ما به وجود آمد. …





سه شنبه ۱۰ شهریور ۱۴۰۵ - 1 September 2026