قیمت طلا امروز




 خبرگزاری برنا / ۴۸ دقیقه قبل

برنامه راهبردی جوانان و نخبگان کشاورزی با همکاری استان‌ها اجرایی می‌شود

برنا - گروه اقتصادی؛ مشاور وزیر جهادکشاورزی در امور جوانان و نخبگان بر لزوم اجرای برنامه راهبردی جوانان نخبه در بخش کشاورزی با همکاری استان‌ها تاکید کرد.
 برنامه راهبردی جوانان و نخبگان کشاورزی با همکاری استان‌ها اجرایی می‌شود

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

ثریا نوید در نشست مشترک با مدیران و مسئولان سازمان جهاد کشاورزی استان همدان با بیان این که نگاه ویژه مدیریت بخش کشاورزی به جوانان و نخبگان می‌تواند زمینه‌ساز استفاده مؤثرتر از این ظرفیت‌ها باشد، به دو مأموریت اصلی حوزه جوانان و نخبگان اشاره کرد و گفت: باید ضمن بررسی چالش‌ها و دستاورد‌های استان‌ها در بخش کشاورزی، در مسیر رفع موانع، تسهیل‌گری کنیم و در نهایت گزارش دهیم تا دستاورد‌های استان‌ها به‌درستی روایت شود.

وی با اشاره به شرایط پرتنش یک سال اخیر کشور افزود: وزارت جهاد کشاورزی با تکیه بر مدیران توانمند، در حوزه امنیت غذایی توانست مأموریت خود را به خوبی دنبال کند و با وجود شرایط دشوار، با چالش جدی در این حوزه مواجه نشد.

مشاور وزیر جهاد کشاورزی در امور جوانان و نخبگان با اشاره به تأکیدات رهبر شهید بر ضرورت استفاده حداکثری از ظرفیت جوانان نخبه بیان کرد: در حوزه جوانان تکالیف بسیار زیادی داریم و در همین راستا برنامه راهبردی جوانان و نخبگان تدوین و ابلاغ شده است.

وی ادامه داد: برای نخبگان برنامه اجرایی تعریف شده و این برنامه باید با همکاری استان‌ها اجرایی شود. روسای سازمان‌ها و مدیران بخش‌های مختلف نیز باید از این سند راهبردی حمایت کنند.

نوید گفت: وزارت جهاد کشاورزی به دلیل تدوین این سند راهبردی، جایگاه خوبی در ارزیابی‌ها کسب کرده است و باید از این ظرفیت برای اجرای برنامه‌های حوزه جوانان و نخبگان استفاده شود.

وی با تأکید بر اینکه «مسیر نخبگی یک‌شبه نیست»، تصریح کرد: نخبگان نیازمند حمایت‌های مستمر هستند و باید در کنار استفاده از ظرفیت جوانان نخبه، تجربیات ارزشمند مدیران باتجربه نیز به نسل جوان منتقل شود.

این مسئول افزود: افراد خبره باید با وسعت دید به جوانان نخبه نگاه کنند، از آنها حمایت داشته باشند و فرصت آزمون و خطا را برای جوانان فراهم کنند تا زمینه رشد و اثرگذاری آنان فراهم شود.

مشاور وزیر جهاد کشاورزی در امور جوانان و نخبگان همچنین بر ضرورت توجه به «نگهداشت نخبگان» تأکید کرد و گفت: لازم است کمیته‌ای ذیل معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی تشکیل شود تا انتظارات نخبگان، اقدامات انجام‌شده و فعالیت‌های مورد نیاز در این حوزه به‌صورت مستمر بررسی شود. …





سه شنبه ۱۰ شهریور ۱۴۰۵ - 1 September 2026