قیمت طلا امروز




 سایت سلام نو / ۴ ساعت قبل

افزایش شدید قیمت اوراق تسهیلات مسکن طی دو هفته اخیر - سلام نو

قیمت اوراق تسهیلات مسکن در معاملات فرابورس با افزایش ۲۷ درصدی از هفته دوم شهریور تا امروز (شنبه، 21 شهریور) از ۱۰۰ هزار تومان به ازای هر برگه عبور کرد.
 افزایش شدید قیمت اوراق تسهیلات مسکن طی دو هفته اخیر - سلام نو

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش سلام نو به نقل از ایرنا ، قیمت اوراق تسهیلات مسکن در معاملات امروز (شنبه، ۲۱ شهریور) فرابورس، نسبت به معاملات ۴ شهریور ۲۷ درصد افزایش یافت و به بیش از ۱۰۰ هزار تومان به ازای هر برگه تسه ۱۴۰۵ (اوراق تسهیلات مسکن صادره در سال جاری) رسید. قیمت اوراق تسهیلات مسکن صادره در سال گذشته با نماد تسه ۱۴۰۴ هم در معاملات امروز فرابورس در دامنه بالای ۱۰۰ هزار تومان کشف قیمت شده است. اوراق تسهیلات صادره در سال ۱۴۰۳ با نماد تسه ۱۴۰۳ در معاملات فرابورس ۹۹ هزار و ۹۰۱ تومان کشف نرخ شده است. هزینه خرید اوراق برای دریافت وام مسکن

در حال حاضر سقف وام مسکن زوجین در تهران ۲ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان (شامل ۲ میلیارد تومان وام خرید مسکن و ۴۰۰ میلیون تومان وام جعاله) است که برای دریافت این وام، زوجین باید ۴۸۰۰ برگه خریداری کنند؛ با احتساب هر برگه تسهیلات مسکن ۱۰۰ هزار تومان، ۴۸۰ میلیون تومان هزینه دریافت این وام خواهد بود. …




 اخبار جدید

 درگیری مسلحانه در خیابان رسالت مشهد
۴ ساعت قبل / سایت تابناک

درگیری مسلحانه در خیابان رسالت مشهد

در پی وقوع یک درگیری خیابانی در خیابان، سه نفر در مرکز استان خراسان رضوی جان خود را از دست داده یا مجروح شدند.

 چالش کالابرگ در ۵۰۰ غرفه باقی‌مانده است
۳ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

چالش کالابرگ در ۵۰۰ غرفه باقی‌مانده است

مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران از پایین‌تر بودن تورم مواد غذایی در پایتخت نسبت به سایر استان‌ها خبر داد و از پیگیری مطالبات غرفه‌داران برای فعال‌سازی کامل طرح کالابرگ خبرداد.

 زنان تحصیلکرده پشت درهای بازار کار / سهم زنان از بیکاران تحصیل کرده ۵۳ درصد است / وظایف معاون اموز زنان ریاست جمهوری و وزارت کار چیست؟
۲۷ دقیقه قبل / سایت رکنا

زنان تحصیلکرده پشت درهای بازار کار / سهم زنان از بیکاران تحصیل کرده ۵۳ درصد است / وظایف معاون اموز زنان ریاست جمهوری و وزارت کار چیست؟

اجتماعی رکنا:هر سال زنان بیشتری با مدرک دانشگاهی وارد جامعه می‌شوند، اما بخش بزرگی از آنان از چرخه اشتغال رسمی کنار گذاشته می‌شوند. نرخ پایین مشارکت اقتصادی زنان، فقط یک عدد نیست؛ نشانه هدررفت سرمایه انسانی، کاهش درآمد خانواده‌ها و ناتوانی سیاست‌گذاران در ساختن بازار کاری عادلانه است.

 آبرسانی به حیات وحش کشار
۴ ساعت قبل / روزنامه پیام ما

آبرسانی به حیات وحش کشار

اداره حفاظت محیط زیست بندرخمیر جهت حفظ حیات وحش در فصل گرما، عملیات آبرسانی به آبشخورهای منطقه حفاظت‌شده کشار را با هدف تقویت تنوع زیستی اجرایی کرد.

 امحاء پسماند ویژه شهریار
۴۳ دقیقه قبل / روزنامه پیام ما

امحاء پسماند ویژه شهریار

اداره حفاظت محیط‌زیست شهریار ۱۳۸ تن پسماند صنعتی ویژه را تحت نظارت کامل به مراکز مجاز منتقل کرد. این اقدام در راستای اجرای قانون مدیریت پسماند است.

 قتل پدر و پسر تهرانی به خاطر اختلاف مالی
۴ ساعت قبل / سایت رکنا

قتل پدر و پسر تهرانی به خاطر اختلاف مالی

حوادث رکنا: مرد میانسالی که در پی اختلاف مالی، دوستش و پسر 16 ساله او را به قتل رسانده و اجسادشان را در حوالی جاجرود رها کرده بود، در دادگاه به قصاص محکوم شد. همسر مقتول نیز به اتهام معاونت در قتل به زندان محکوم شد.

شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ - 12 September 2026