قیمت طلا امروز




 سایت اقتصاد ۲۴ / ۹ ساعت قبل

سایه تورم ۱۴۰ درصدی بر اقلام مصرفی روزانه نوزاد/ تغذیه با شیرخشک رژیمی؛ هزینه‌ای ۲ برابر یارانه ماهانه

بررسی آمارهای تورمی سبد مصرفی نوزاد نشان می‌دهد هزینه ماهانه نگهداری هر نوزاد از ۱۱ میلیون تومان در سال ۱۴۰۳ به ۲۰ میلیون تومان در سال ۱۴۰۵ خواهد رسید.
 سایه تورم ۱۴۰ درصدی بر اقلام مصرفی روزانه نوزاد/ تغذیه با شیرخشک رژیمی؛ هزینه‌ای ۲ برابر یارانه ماهانه

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

اقتصاد۲۴-در زمستان  ۱۴۰۳، قیمت هر قوطی شیر خشک داخلی از حدود ۱۴۰ تا ۱۵۰ هزار تومان به ۱۸۰ تا ۱۹۰ هزار تومان رسیده بود. بر اساس آخرین اطلاعات موجود تا روز ۱۸ فروردین ۱۴۰۴ هم قیمت شیر خشک‌های تولید داخل در افزایش قابل توجهی داشته است. این افزایش قیمت به دلیل افزایش هزینه‌های تولید، مواد اولیه و کاهش یارانه‌های دولتی رخ داده است. برخی از برندهای معروف داخلی که در دسترس مصرف‌کنندگان قرار دارند به دلیل افزایش قیمت موجب فشار اقتصادی بیشتر بر خانوارها شده‌اند.

در مقابل، قیمت شیر خشک‌های وارداتی نیز به ‌دلیل افزایش نرخ ارز و هزینه‌های گمرکی، رشد بیشتری داشته است. در زمستان سال ۱۴۰۳، قیمت شیر خشک‌های خارجی بسته به برند و وزن برای شیرخشک های معمولی بین ۱۸۵ تا ۲۲۰ هزار تومان برای شیرخشک های رژیمی تا ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان متغیر بود. در حالی که این قیمت‌ها تا تاریخ ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ به ۲ میلیون و ۹۵۰ هزار تومان رسیده است.

همچنین برخی از برندهای محبوب وارداتی هر چند در بازار ایران یافت می‌شوند، اما قیمت بالای آن‌ها باعث شده است که بسیاری از خانواده‌ها به گزینه‌های داخلی روی بیاورند. پوشک و شیرخشک؛ هزینه‌های پنهان تولد یک نوزاد

تولد یک نوزاد، علاوه بر تغییرات اساسی در سبک زندگی خانواده، هزینه‌های جدیدی را نیز به سبد مصرفی خانوار اضافه می‌کند؛ هزینه‌هایی که از همان روزهای نخست تولد آغاز می‌شوند و دست‌کم تا دو سالگی ادامه دارند. پوشک، شیرخشک، شیشه‌شیر و پستانک تنها بخشی از این هزینه‌ها هستند و در کنار آنها باید هزینه لباس، دارو، محصولات بهداشتی، ویزیت پزشک، واکسن، لوازم خواب و حمل‌ونقل نوزاد را نیز در نظر گرفت.

بر اساس ارقام ارائه‌شده، متوسط هزینه نگهداری یک نوزاد از تولد تا دو سالگی در سال ۱۴۰۳ ماهانه حدود ۱۱ میلیون تومان بوده است. این رقم در سال ۱۴۰۴ به ۱۴ میلیون تومان و در سال ۱۴۰۵ به ۲۰ میلیون تومان در ماه رسیده است. …




 اخبار جدید

 پیش‌بینی قیمت دلار هفته سوم شهریور؛ دلار به ۲۳۰ هزار تومان می‌رسد؟
۳ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

پیش‌بینی قیمت دلار هفته سوم شهریور؛ دلار به ۲۳۰ هزار تومان می‌رسد؟

اقتصادنیوز: بازار ارز در هفته دوم شهریور با موجی از رکوردشکنی به پایان رسید؛ دلار از کف ۲۰۳ هزار و ۹۹۰ تومان تا سقف ۲۲۳ هزار و ۶۷۰ تومان پیش رفت و ۱۹ هزار و ۶۸۰ تومان رشد کرد و درهم امارات با بازدهی ۸.۳۸ درصدی و صعود تا ۶۱ هزار و ۹۰ تومان، برنده بازار ارز در هفته گذشته شد.

 پیش‌بینی بورس فردا شنبه ۱۴ شهریور ۱۴۰۵/ بازار قرمز می‌شود؟
۱ ساعت قبل / روزنامه شرق

پیش‌بینی بورس فردا شنبه ۱۴ شهریور ۱۴۰۵/ بازار قرمز می‌شود؟

در شرایط فعلی نمی‌توان گفت بازار رقیبی توانسته بخش قابل توجهی از نقدینگی بورس را به سمت خود هدایت کند و رفتار هفته گذشته بیشتر به افزایش موقت ریسک‌گریزی شباهت داشت تا آغاز یک خروج گسترده سرمایه از بازار سهام.

 قانون مهم بانک مرکزی اعلام شد / خریداران طلا و ارز حتما بخوانند !
۶ ساعت قبل / سایت اقتصاد ایرانی

قانون مهم بانک مرکزی اعلام شد / خریداران طلا و ارز حتما بخوانند !

اقتصادایرانی: بانک مرکزی یک اطلاعیه مهم صادر کرد.

 قیمت جدید تخم‌مرغ مشخص شد
۵ ساعت قبل / سایت اقتصاد ایرانی

قیمت جدید تخم‌مرغ مشخص شد

اقتصادایرانی: رئیس هیئت‌مدیره اتحادیه مرکزی مرغداران قیمت پیشنهادی تخم‌مرغ برای شهریور را کیلویی ۲۷۱ هزار تومان اعلام کرد و گفت تولیدکنندگان همچنان پایین‌تر از قیمت تمام‌شده محصول خود را می‌فروشند.

 پیش‌بینی سود ۲۶ هزار میلیارد ریالی پخش در سال ۱۴۰۵
۸ ساعت قبل / سایت صدای بورس

پیش‌بینی سود ۲۶ هزار میلیارد ریالی پخش در سال ۱۴۰۵

بررسی و تحلیل جامع صورت‌های مالی، برآوردهای کارشناسی و جدول تحلیل حساسیت سود شرکت پخش البرز (پخش) برای سال مالی منتهی به اسفند ۱۴۰۵ نشان می‌دهد که این شرکت بزرگ حوزه توزیع و پخش دارو، مسیر رشد پیوسته درآمدها و ارتقای سود خالص هر سهم (EPS) را با شتاب قابل‌توجهی ادامه می‌دهد.

 زنگ گرانی در بازار موبایل / افزایش ۸۰ درصدی قیمت موبایل / تعمیرات هم سرسام‌آور شد - سرمایه و بورس
۱ ساعت قبل / سایت سرمایه و بورس

زنگ گرانی در بازار موبایل / افزایش ۸۰ درصدی قیمت موبایل / تعمیرات هم سرسام‌آور شد - سرمایه و بورس

بازار موبایل در حالی زیر فشار همزمان محدودیت واردات، افزایش هزینه‌های ارزی و رشد قیمت قطعات قرار گرفته که کاهش قدرت خرید، رفتار مشتریان را نیز تغییر داده است؛ از تعویق خرید و حرکت به سمت گوشی‌های اقتصادی و دست‌دوم تا تعمیر دستگاه‌های قدیمی، آن هم در شرایطی که هزینه تعمیرات هم دیگر ارزان نیست.

جمعه ۱۳ شهریور ۱۴۰۵ - 4 September 2026