قیمت طلا امروز




 سایت تجارت نیوز / ۱۵ ساعت قبل

همراهی مجدد گروسی با کارزار فشار غرب علیه ایران

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی بدون ارائه اسناد معتبر مدعی شد که در کوه کلنگ فعالیت وجود دارد.
 همراهی مجدد گروسی با کارزار فشار غرب علیه ایران

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش تجارت نیوز، رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در گفتگو با بلومبرگ، در اظهاراتی سیاسی و بر اساس اطلاعات غیرموثق مدعی شد که ایران فعالیت‌های ساختمانی در کوه کلنگ دارد.

گروسی در همراهی با کارزار فشار غرب علیه ایران مدعی شد که ما هیچ اطلاعات مشخصی در مورد فعالیت‌هایی که ممکن است در آنجا انجام شود، نداریم.

این اظهارات در حالی است که مقامات ایران بارها تاکید کرده‌اند هیچ فعالیتی در مکان ادعایی وجود ندارد و صرفا بر اساس ادامه فشار علیه ایران این ادعاها مطرح می‌شود.

پیش از این اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت امور خارجه در نشست خبری خود در این خصوص گفته بود: اساسا ادعای عدم دسترسی آژانس به تاسیسات هسته‌ای ایران در قالب قطعنامه شورای حکام ناشی از اقدام آمریکا و رژیم صهیونیستی در دو تجاوز اخیر بوده و ارجاع به شورای امنیت موضوعیت ندارد.

وی تاکید کرد: فعالیت‌های هسته‌ای ایران بر اساس تعهدات پادمانی به آژانس اعلام شده است. تمرکز بیمارگونه آمریکا بر کوه کلنگ که هیچ فعالیت هسته‌ای در آن وجود ندارد، چیزی جز بهانه‌جویی برای تخریب و ویرانگری نیست.

منبع: تسنیم …




 اخبار جدید

 حرف‌های مهم پزشکیان درباره جلیلی؛ «هرکجا می‌تواند اختیار می‌دهم»
۴۰ دقیقه قبل / سایت اکوایران

حرف‌های مهم پزشکیان درباره جلیلی؛ «هرکجا می‌تواند اختیار می‌دهم»

رئیس‌جمهوری با قدردانی از رقبای انتخاباتی خود که امروز در کنار دولت قرار گرفته‌اند و برای حل مشکلات تلاش می‌کنند، تصریح کرد: حتی به همین آقای جلیلی هم گفته‌ام برای حل مشکلات به دولت کمک کند، هرکجا که می‌تواند اختیار می‌دهم که مشکلات را حل کند، پیشنهاد نمی‌خواهم، مشکل ما نبود راه‌حل نیست، بلکه افرادی می‌خواهیم که بتوانند مشکلات را حل کنند.

 روسیه: پروژه‌های زیرساختی در قفقاز را با ایران اجرا می‌کنیم
۱۲ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

روسیه: پروژه‌های زیرساختی در قفقاز را با ایران اجرا می‌کنیم

وزارت خارجه روسیه شامگاه پنجشنبه اعلام کرد ایران و روسیه بر تعهد خود جهت اجرای پروژه‌های زیرساختی در قفقاز جنوبی تاکید کردند.

 رئیس سابق MI۶: علی لاریجانی عامدانه توسط اسرائیل ترور شد تا توافق صلح از بین برود - مردم سالاری آنلاین
۲ ساعت قبل / روزنامه مردم سالاری

رئیس سابق MI۶: علی لاریجانی عامدانه توسط اسرائیل ترور شد تا توافق صلح از بین برود - مردم سالاری آنلاین

رئیس پیشین سرویس اطلاعات مخفی بریتانیا (MI۶) مدعی شده است که اسرائیل با هدف جلوگیری از شکل‌گیری یک توافق صلح، علی لاریجانی، دبیر وقت شورای عالی امنیت ملی ایران، را به‌طور عامدانه هدف قرار داده است.

 اصابت دقیق موشک‌های ایرانی به پایگاه آمریکا + تصاویر
۶ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

اصابت دقیق موشک‌های ایرانی به پایگاه آمریکا + تصاویر

تصاویر جدید از اصابت دقیق موشک‌های ایرانی به پایگاه موفق السلطی آمریکا در اردن منتشر شد.

 چرا ایران نباید از همسایگان خود فاصله بگیرد؟
۲۱ دقیقه قبل / سایت فرارو

چرا ایران نباید از همسایگان خود فاصله بگیرد؟

این تحلیل تأکید می‌کند که بازدارندگی ایران در برابر آمریکا الزاماً به حمله مستقیم به ناوهای آمریکایی یا بستن کامل تنگه هرمز وابسته نیست، بلکه توان تحمیل هزینه و تغییر محاسبات نظامی واشنگتن نیز بخشی از قدرت ایران است. با این حال، تشدید فشار بر کشورهای عربی می‌تواند نتیجه معکوس داشته و آنها را به آمریکا نزدیک‌تر کند. از این رو، حفظ روابط با همسایگان و عمق راهبردی سیاسی، اقتصادی و دیپلماتیک اهمیت دارد. راه‌حل پایدار نیز ایجاد نظام امنیتی منطقه‌ای با مشارکت کشورهای منطقه است.

 عراقچی با عاصم منیر گفت‌وگو کرد
۱۳ ساعت قبل / سایت جماران

عراقچی با عاصم منیر گفت‌وگو کرد

طرفین در این تماس، ضمن بررسی آخرین تحولات منطقه، درباره تشدید تنش‌ها و افزایش ناامنی در منطقه و پیامدهای آن برای صلح و ثبات منطقه‌ای تبادل نظر کردند.

جمعه ۲۰ شهریور ۱۴۰۵ - 11 September 2026