قیمت طلا امروز




 روزنامه آرمان امروز / ۳۰ ساعت قبل

سیگنال‌های متضاد؛ گروسی در نقش پلیس خوب و بد

‌ آرمان امروز-سرویش دیپلماسی: رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، در سخنرانی خود در کنفرانس عمومی سالانه این نهاد که در وین برگزار شد، بار دیگر از ایران دعوت کرد تا همکاری‌های خود را با آژانس از سر گیرد. او تأکید کرد که آژانس دست خود را به سوی ایران دراز می‌کند تا مسائل [ ]
 سیگنال‌های متضاد؛ گروسی در نقش پلیس خوب و بد

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

‌ آرمان امروز-سرویش دیپلماسی: رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، در سخنرانی خود در کنفرانس عمومی سالانه این نهاد که در وین برگزار شد، بار دیگر از ایران دعوت کرد تا همکاری‌های خود را با آژانس از سر گیرد. او تأکید کرد که آژانس دست خود را به سوی ایران دراز می‌کند تا مسائل مربوط به برنامه هسته‌ای این کشور شفاف‌سازی شود و ایران در این مسیر با آژانس همکاری کند.

گروسی با اشاره مستقیم به مقامات ایرانی گفت که هنگام ازسرگیری فعالیت‌های نظارتی آژانس در خاک ایران، نگرانی‌های امنیتی تهران مد نظر قرار خواهد گرفت.

او افزود که آژانس به خوبی درک می‌کند شرایط ناشی از تداوم درگیری‌ها در منطقه خاورمیانه چقدر دشوار است و این واقعیت بر مأموریت‌های راستی‌آزمایی تأثیر گذاشته است.

گروسی در ادامه تصریح کرد که تنها در صورت همکاری مجدد دو طرف می‌توان به اعتماد و ثبات دست یافت و بدون این همکاری، وضعیت پیش‌بینی‌پذیر و اطمینان‌بخشی شکل نخواهد گرفت.

این اظهارات در شرایطی بیان شد که فعالیت‌های نظارتی آژانس در ایران برای ماه‌ها با محدودیت‌های جدی روبه‌رو بوده است. …




 اخبار جدید

 پیشنهاداتی برای ایران
۵ ساعت قبل / سایت روزنامه سازندگی

پیشنهاداتی برای ایران

تلاش برای اجرای موفق تفاهم‌نامه اسلام‌آباد، مستلزم شکل‌گیری و اجرای یک «تفاهم‌نامه ملی و داخلی» است به‌قلم؛ علی‌‌محمد حاضری؛ دبیرکل انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه‌ها

 قالیباف: توطئه آمریکا برای حمله به ایران از اقلیم کردستان شکست خورد
۸ ساعت قبل / خبرگزاری مهر

قالیباف: توطئه آمریکا برای حمله به ایران از اقلیم کردستان شکست خورد

رئیس مجلس شورای اسلامی در دیدار رئیس اتحادیه میهنی کردستان عراق گفت: آمریکاطمع داشت که از سمت اقلیم کردستان عراق علیه ما اقدام کند اما این توطئه توسط نیروی‌های مسلح ایران خنثی شد.

 حقیقت روشن شد؛ حالا نوبت عدالت است
۱۱ ساعت قبل / سایت نورنیوز

حقیقت روشن شد؛ حالا نوبت عدالت است

کمیته حقیقت‌یاب سازمان ملل اعلام کرده است که در اول سپتامبر، حمله هوایی آمریکا به خانه‌ای در شهر کوهستک هرمزگان،در حالی که مراسم عروسی در آن در جریان بوده،به کشته شدن پنج غیرنظامی، از جمله دو کودک و یک زن،و زخمی شدن ده‌ها نفر انجامیده است. این اعلام نظر،نقطه عطفی در این پرونده است؛زیرا موضوع را از سطح ادعاهای سیاسی به سطح یک یافته حقوقی و مستند ارتقا می‌دهد.

 افسر ناتو در دام پرستوی روسیه! | زنی که از ناتو جاسوسی می‌کرد
۱۰ ساعت قبل / سایت خبرفوری

افسر ناتو در دام پرستوی روسیه! | زنی که از ناتو جاسوسی می‌کرد

رابطه عاطفی یک فرمانده اسپانیایی ناتو با زنی با اصالت روس که او را از طریق اپلیکیشن دوست‌یابی تیندر شناخته بود، به یک پرونده امنیتی در داخل این ائتلاف نظامی تبدیل شده است.

 جزئیات تازه از سند افشاگر پنتاگون | 9 بخش جنجالی گزارش چیست؟
۱۰ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

جزئیات تازه از سند افشاگر پنتاگون | 9 بخش جنجالی گزارش چیست؟

انتشار نخستین گزارش بازرس کل پنتاگون درباره جنگ با ایران بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌ها داشته و تصویری متفاوت از روایت‌های اولیه واشنگتن از جنگ با ایران ارائه می‌دهد.

 ببینید| وزیر ارتباطات: رجیستری آیفون و رفع فیلتر گوگل‌پلی و واتس‌اپ در دولت چهاردهم انجام شد
۸ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

ببینید| وزیر ارتباطات: رجیستری آیفون و رفع فیلتر گوگل‌پلی و واتس‌اپ در دولت چهاردهم انجام شد

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تشریح عملکرد دوساله این وزارتخانه گفت: در دولت چهاردهم امکان رجیستری گوشی‌های آیفون فراهم و محدودیت دسترسی به گوگل‌پلی و واتس‌اپ رفع شد.

چهارشنبه ۲۵ شهریور ۱۴۰۵ - 16 September 2026