قیمت طلا امروز




 روزنامه آرمان امروز / ۲ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۶/۱۱

۲۵۰ میلیارد تومان؛ هزینه یک روز خاموشی در دو بانک بزرگ کشور

آرمان امروز : نشست «از مدیریت انرژی تا بانکداری سبز» در رویداد الکام بانک بیست‌ونهمین نمایشگاه بین‌المللی الکترونیک، کامپیوتر و تجارت الکترونیک (الکامپ) برگزار شد. در این نشست ابعاد ناترازی انرژی و نقش نظام بانکی در مدیریت مصرف و سرمایه‌گذاری سبز با حضور کارشناسان واکاوی شد و سخنرانان بر ضرورت گذار از نظارت‌های سنتی به [ ]
 ۲۵۰ میلیارد تومان؛ هزینه یک روز خاموشی در دو بانک بزرگ کشور

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

آرمان امروز : نشست «از مدیریت انرژی تا بانکداری سبز» در رویداد الکام بانک بیست‌ونهمین نمایشگاه بین‌المللی الکترونیک، کامپیوتر و تجارت الکترونیک (الکامپ) برگزار شد. در این نشست ابعاد ناترازی انرژی و نقش نظام بانکی در مدیریت مصرف و سرمایه‌گذاری سبز با حضور کارشناسان واکاوی شد و سخنرانان بر ضرورت گذار از نظارت‌های سنتی به مدیریت هوشمند مبتنی بر اینترنت اشیا (IoT) و توسعه نیروگاه‌های تجدیدپذیر برای کاهش هزینه‌های عدم‌النفع و تحقق تکالیف قانونی تأکید کردند.

بانکداری سبز باید منابع را برای نسل آینده حفظ کند

امین احمدی، مدیر پروژه نیروگاه خورشیدی شرکت داده‌ورزی فرادیس البرز، با اشاره به چالش ناترازی انرژی در کشور گفت: ناترازی انرژی طی سال‌های اخیر به یکی از مسائل جدی کشور تبدیل شده و تقریباً همه کسب‌وکارها و حتی زندگی روزمره مردم را تحت تأثیر قرار داده است؛ از این رو، بررسی نقش بانکداری سبز در مدیریت مصرف انرژی و کاهش ناترازی اهمیت ویژه‌ای دارد.

وی با تشریح مفهوم بانکداری سبز اظهار کرد: خاستگاه این مفهوم به گفتمان توسعه پایدار بازمی‌گردد؛ جایی که با افزایش جمعیت و توسعه صنایع، ضرورت حفظ منابع برای نسل‌های آینده مورد توجه قرار گرفت. از آنجا که بانک‌ها موتور محرک و جهت‌دهنده سرمایه‌گذاری در اقتصاد هستند، مفهوم «سبز» نیز وارد نظام بانکی شد و بانکداری سبز شکل گرفت.

احمدی افزود: بانکداری سبز را می‌توان در سه محور اصلی دنبال کرد؛ نخست، فرآیندهای داخلی بانک‌ها، دوم، خدماتی که به مشتریان ارائه می‌شود و سوم، سرمایه‌گذاری و جهت‌دهی منابع به بخش‌های مختلف اقتصاد.

مدیر پروژه نیروگاه خورشیدی فرادیس البرز توضیح داد: در بخش داخلی، بانک‌ها باید به سمت کاهش مصرف منابع و مدیریت انرژی حرکت کنند. در بخش خدمات نیز توسعه بانکداری دیجیتال، خودپردازها، کیوسک‌ها و ابزارهای پرداخت الکترونیکی با کاهش مراجعات حضوری، از مصادیق بانکداری سبز محسوب می‌شوند.

وی ادامه داد: در حوزه تسهیلات و سرمایه‌گذاری نیز رویکرد بانکداری سبز به این معناست که منابع مالی بیشتر به سمت صنایعی هدایت شود که آلودگی و آسیب زیست‌محیطی کمتری دارند. در همین راستا، مفاهیمی مانند تسهیلات سبز، بیمه سبز و لیزینگ سبز در نظام مالی جهان توسعه یافته‌اند. …




 اخبار جدید

 پارادوکس‌ گاز ایران
۶ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

پارادوکس‌ گاز ایران

دنیای‌اقتصاد: اخیرا مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با افتخار از کسب رتبه نخست جهان در کشف منابع گازی خبر داد: دو میدان تازه -پازن و تخته- هر دو در استان فارس روی‌هم چیزی نزدیک به 500‌میلیارد مترمکعب گاز به ذخایر کشور افزوده‌اند. اما دقیقا همین هفته‌ها، مقامات وزارت نفت هشدار داده‎‌اند امسال در اوج مصرف زمستانی، کسری روزانه گاز کشور به ۳۰۰‌میلیون مترمکعب می‌رسد؛ کسری‌ که سال گذشته ۲۵۰ و دو سال پیش ۲۰۰‌میلیون مترمکعب بود.

 رکوردشکنی تاریخی قیمت گازوئیل در آمریکا/ هزینه کالاها افزایش یافت
۲ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

رکوردشکنی تاریخی قیمت گازوئیل در آمریکا/ هزینه کالاها افزایش یافت

اقتصادنیوز: روزنامه واشنگتن پست از ثبت رکورد جدیدی در قیمت گازوئیل در آمریکا خبر داد.

 آغاز مهار مافیای خودرو؟
۱۰ ساعت قبل / روزنامه هفت صبح

آغاز مهار مافیای خودرو؟

رأی تازه دیوان عدالت اداری درباره قراردادهای پیش‌فروش، فقط یک تصمیم حقوقی نیست. این رأی می‌تواند آزمونی برای جدی‌تر شدن دفاع از حقوق مصرف‌کننده در یکی از انحصاری‌ترین بازارهای ایران باشد.

 ترامپ: اگر ما نبودیم کانادایی نبود!/ تعهدی نداریم با کشورهای بداخلاق تجارت کنیم!
۵ ساعت قبل / سایت اکوایران

ترامپ: اگر ما نبودیم کانادایی نبود!/ تعهدی نداریم با کشورهای بداخلاق تجارت کنیم!

رئیس‌جمهور آمریکا عنوان کرد: «اگر ما نمی‌خواستیم با کانادا تجارت کنیم... فکر نمی‌کنم کانادا اصلا وجود می‌داشت.» وی تاکید کرد: «اگر کشوری با ما بدرفتاری کند، ما مطلقا هیچ تعهدی نداریم که با آن کشور تجارت کنیم.»

 پیش‌ بینی قیمت دلار، طلا و سکه شنبه ۱۴ شهریور ۱۴۰۵ / مثقال طلا ۱۰۱ میلیون تومانی شد
۱۲ ساعت قبل / روزنامه شرق

پیش‌ بینی قیمت دلار، طلا و سکه شنبه ۱۴ شهریور ۱۴۰۵ / مثقال طلا ۱۰۱ میلیون تومانی شد

تحلیلگران بازار طلا می‌گویند اگر دلار در کانال ۲۲۰ هزار تومان باقی بماند و اونس جهانی طلا در محدوده فعلی تثبیت شود، احتمال حفظ روند افزایشی در بازار داخلی طلا و سکه وجود دارد.

 خبر مهم فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا: سوپرایز بزرگ در راه است!
۱۲ ساعت قبل / سایت اکوایران

خبر مهم فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا: سوپرایز بزرگ در راه است!

یکی از فرماندهان قرارگاه مشترک پدافند هوایی خاتم‌الانبیا(ص) گفت: هر زمانی که در کشور احساس ناامنی ایجاد شود و مردم ما احساس ناامنی کنند، آن لحظه سخت‌ترین زمان برای ماست؛ چراکه احساس ناامنی از خود ناامنی خطرناک‌تر و دردناک‌تر است.

شنبه ۱۴ شهریور ۱۴۰۵ - 5 September 2026