قیمت طلا امروز




 روزنامه مردم سالاری / ۲ ساعت قبل

عطریانفر: چرا حاکمیت برای رفع حصر موسوی کاری نمی‌کند؟/ یک ماه است جلسه شورای اطلاع رسانی دولت برگزار نشده/ پزشکیان نمی‌تواند با جامعه لفظ قلم صحبت کند - مردم سالاری آنلاین

عضو شورای اطلاع رسانی دولت چهاردهم گفت: وقتی بر این باوریم که حصر به آن معنا مفهوم ندارد باید اعلام کنیم که حصر وجود ندارد
 عطریانفر: چرا حاکمیت برای رفع حصر موسوی کاری نمی‌کند؟/ یک ماه است جلسه شورای اطلاع رسانی دولت برگزار نشده/ پزشکیان نمی‌تواند با جامعه لفظ قلم صحبت کند - مردم سالاری آنلاین

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

عطریانفر: چرا حاکمیت برای رفع حصر موسوی کاری نمی‌کند؟/ یک ماه است جلسه شورای اطلاع رسانی دولت برگزار نشده/ پزشکیان نمی‌تواند با جامعه لفظ قلم صحبت کند به گزارش مردم سالاری آنلاین به نقل از خبرآنلاین، محمد عطریانفر، عضو شورای اطلاع‌رسانی دولت چهاردهم گفت: پس از وقوع انقلاب، نهاد سپاه پاسداران یکی از ارکان مهم و موثری بود که فعالان انقلابی در آن حضور می‌یافتند؛ من در آن زمان به معنای امروز عضویت نداشتم، اما در تأسیس دفتر سپاه در شهر اصفهان خاطراتی دارم؛ در آن مقاطع، لباس سبز پاسداری وجود نداشت و همگان با لباس‌های شخصی فعالیت می‌کردند.

بنابر روایت دانشجو، وی در ادامه افزود: بر اساس تجربیات فعالیت‌های سیاسی و مبارزاتی پیش از انقلاب که به عنوان فعالیت‌های چریکی قلمداد می‌شود، روابط و فعالیت‌هایی داشتم، از جمله در تأسیس سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی؛ در آن زمان با دوستانی در ارتباط بودم که بعدها از مسئولان ارشد سپاه یا دولت شدند.

عطریانفر درباره وضعیت اصفهان در مقطع پیروزی انقلاب گفت: در مقطعی که انقلاب پیروز شد، بنده به دلیل ضرورت در شهر اصفهان بودم؛ به خاطر دارم آقای محسن رضایی که مسئولیت راهبری را پیدا کرده بود و به عنوان یکی از شخصیت‌های موثر شورایی فرمانده سپاه اصفهان تشریف آوردند و ارتباطشان با من برقرار شد.

وی افزود: ایشان در آغاز به منزل پدری من آمدند و در آنجا گفت‌وگوهایی داشتیم که برای مثال، اعضای شورای فرماندهی سپاه اصفهان چه کسانی باشند؛ به هر حال بدون اینکه عنوان مشخصی داشته باشم، در آن مقاطع اولیه همکاری‌هایی در رابطه با فعالیت سپاه داشتم.

وی در ادامه افزود: دفتر و نهاد ریاست جمهوری تشکیلات اطلاع‌رسانی دارد و وزارت ارشاد نیز تشکیلات اطلاع‌رسانی برای دولت دارد.

عطریانفر با اشاره به وضعیت فعلی گفت: این چندگانگی در اطلاع‌رسانی دولت حیرت‌آور است و خود ما کماکان حیران هستیم.

وی توصیه کرد: مجموعه اطلاع‌رسانی دولت اصلاح شود.

عطریانفر گفت: نهاد اطلاع‌رسانی دولت مجموعه گسترده‌ای از افراد حقیقی و حقوقی هستند.

وی در ادامه افزود: توصیه و مشورت ما این است که دولت در این باره باید یکپارچه‌سازی کند. …




 اخبار جدید

 نماینده تهران: رأی مردم در جمهوری اسلامی کارسازترین عامل تعیین تکلیف همه امور است
۲ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

نماینده تهران: رأی مردم در جمهوری اسلامی کارسازترین عامل تعیین تکلیف همه امور است

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: افسوس که قریب شش ماه است خانه ملت و مظهر رأی مردم، با همه ضعف‌ها و قوت‌هایش، به دلایل واهی به وضعیتی درآمده که در نظر مردم به تعطیلی یاد می‌شود؛ تصور من این است که این وضعیت برآورنده انتظارات امام و مردم نیست.

 خدا چنین  افتخاری  را نصیب هیچ ملتی نکند!
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

خدا چنین افتخاری را نصیب هیچ ملتی نکند!

شما به اخبار و فرامین صادره از کابل توجهی نداشته باشید، آنجا هر کسی هر کاری که دوست دارد انجام می‌دهد!

 بازی اروپا در تنگه هرمز؛ چطور غرب می‌خواهد ایران را تحریم کند، اما هزینه‌اش را نپردازد؟
۲ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

بازی اروپا در تنگه هرمز؛ چطور غرب می‌خواهد ایران را تحریم کند، اما هزینه‌اش را نپردازد؟

اروپا از یک سو بر حفظ فشار اقتصادی علیه ایران تأکید می‌کند و از سوی دیگر نگران بسته ماندن هرمز، امنیت انرژی و گسترش جنگ است؛ تناقضی که می‌تواند سیاست اروپا در قبال تهران را با یک آزمون جدی روبه‌رو کند.

 مقابله با نفوذ بیگانگان، ضرورتی برای صیانت از امنیت و استقلال کشور است
۳۹ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

مقابله با نفوذ بیگانگان، ضرورتی برای صیانت از امنیت و استقلال کشور است

عضو هیأت رئیسه مجلس گفت: قابله با نفوذ بیگانگان یک ضرورت جدی برای صیانت از امنیت ملی، استقلال کشور و منافع مردم است و مجلس با درک همین ضرورت، بررسی این طرح را در دستور کار قرار داده است.

 ویدیو/ ایران هنوز دیپلماسی و مذاکره را مسیر اصلی حل اختلافات می‌داند
۲ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

ویدیو/ ایران هنوز دیپلماسی و مذاکره را مسیر اصلی حل اختلافات می‌داند

مسعود پزشکیان رئیس‌جمهوری اسلامی ایران، سه‌شنبه (۱۰ شهریور) در نشست سران کشورهای عضو، ناظر و شرکای سازمان همکاری ‌شانگهای (شانگهای پلاس) که در بیشکک پایتخت قرقیزستان برگزار شد، گفت:‌ ایران آغازگر جنگ نبود. بلکه از خود دفاع کرد. در عین حال، ایران همچنان دیپلماسی و مذاکره را مسیر اصلی حل اختلافات می‌داند.

 روایتی تازه از حضور رهبر انقلاب در شب تدفین «امام شهید»
۱ ساعت قبل / سایت روزنو

روایتی تازه از حضور رهبر انقلاب در شب تدفین «امام شهید»

عباس حیدرزاده در مراسم میلاد پیامبر اکرم (ص) و امام صادق (ع) از حضور طولانی‌مدت مقام معظم رهبری در حرم مطهر رضوی در شب تدفین امام شهید خبر داد.

سه شنبه ۱۰ شهریور ۱۴۰۵ - 1 September 2026