قیمت طلا امروز




 روزنامه مردم سالاری / ۱ ساعت قبل

ایران اهل جنگ نیست اما از منافع خود دفاع می‌کند - مردم سالاری آنلاین

معاون اول رییس‌جمهور تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران اهل جنگ نیست اما از منافع ملی خود دفاع می‌کند. ما اهل گفت‌وگو هستیم و همواره بر تعامل حداکثری تأکید داشته‌ایم، اما در دفاع از منافع ملی و کشورمان به هیچ‌وجه کوتاه نمی‌آییم.
 ایران اهل جنگ نیست اما از منافع خود دفاع می‌کند - مردم سالاری آنلاین

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش مردم سالاری آنلاین، محمدرضا عارف، معاون اول رییس‌جمهور، امروز سه‌شنبه (۱۰ شهریور) در آیین نخستین دوره جایزه دیپلماسی فرهنگی و عمومی جمهوری اسلامی ایران که در سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی برگزار شد با تأکید بر ضرورت تقویت وحدت میان کشورهای اسلامی و کشورهای جنوب خلیج فارس، گفت: دیپلماسی را محدود به یک حوزه نمی‌دانیم و گفت‌وگو، همفکری و همکاری برای دستیابی به اهداف مشترک باید در عرصه‌های مختلف، به‌ویژه دیپلماسی فرهنگی و عمومی، دنبال شود.

عارف با قدردانی از سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی برای برگزاری این مراسم و دعوت از اندیشمندان، چهره‌های فرهنگی و مهمانان خارجی، اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی، وحدت امت اسلامی و همکاری میان کشورهای اسلامی را یکی از راهبردهای اساسی خود می‌دانسته است.

او با اشاره به ظرفیت‌های مشترک فرهنگی و تمدنی کشورهای منطقه افزود: دشمنان مشترک کشورهای اسلامی همواره تلاش کرده‌اند میان ملت‌های منطقه فاصله ایجاد کنند، اما ملت‌ها به‌تدریج اهمیت وحدت و همکاری را بیشتر درک کرده‌اند.

معاون اول رییس‌جمهور با تأکید بر نقش دیپلماسی عمومی و فرهنگی اظهار کرد: فرهنگ ابزار بسیار قدرتمندی برای ایجاد تفاهم میان ملت‌هاست و باید از ظرفیت اندیشمندان، هنرمندان، نخبگان و کنشگران فرهنگی برای تقویت ارتباط میان ملت‌ها استفاده کرد.

عارف همچنین با اشاره به نقش سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در این‌باره گفت: این سازمان با هدف تقویت ارتباطات فرهنگی میان ملت‌ها و تلاش برای تحقق مشترکات فرهنگی و انسانی شکل گرفته و اقدامات آن در معرفی فرهنگ، تمدن و ظرفیت‌های انسانی ایران به جهانیان ارزشمند است.

او با انتقاد از رویکردهای دوگانه غرب در موضوع حقوق بشر و آزادی بیان اظهار کرد: امروز بسیاری از نهادهای بین‌المللی که با شعار دفاع از حقوق انسان شکل گرفته‌اند، در مواردی تحت تأثیر نظام سلطه قرار دارند و برخوردهای دوگانه با کشورها و ملت‌ها نشان‌دهنده فاصله میان ادعا و عمل است. …




 اخبار جدید

 نماینده تهران: رأی مردم در جمهوری اسلامی کارسازترین عامل تعیین تکلیف همه امور است
۲ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

نماینده تهران: رأی مردم در جمهوری اسلامی کارسازترین عامل تعیین تکلیف همه امور است

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: افسوس که قریب شش ماه است خانه ملت و مظهر رأی مردم، با همه ضعف‌ها و قوت‌هایش، به دلایل واهی به وضعیتی درآمده که در نظر مردم به تعطیلی یاد می‌شود؛ تصور من این است که این وضعیت برآورنده انتظارات امام و مردم نیست.

 خدا چنین  افتخاری  را نصیب هیچ ملتی نکند!
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

خدا چنین افتخاری را نصیب هیچ ملتی نکند!

شما به اخبار و فرامین صادره از کابل توجهی نداشته باشید، آنجا هر کسی هر کاری که دوست دارد انجام می‌دهد!

 بازی اروپا در تنگه هرمز؛ چطور غرب می‌خواهد ایران را تحریم کند، اما هزینه‌اش را نپردازد؟
۲ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

بازی اروپا در تنگه هرمز؛ چطور غرب می‌خواهد ایران را تحریم کند، اما هزینه‌اش را نپردازد؟

اروپا از یک سو بر حفظ فشار اقتصادی علیه ایران تأکید می‌کند و از سوی دیگر نگران بسته ماندن هرمز، امنیت انرژی و گسترش جنگ است؛ تناقضی که می‌تواند سیاست اروپا در قبال تهران را با یک آزمون جدی روبه‌رو کند.

 مقابله با نفوذ بیگانگان، ضرورتی برای صیانت از امنیت و استقلال کشور است
۳۹ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

مقابله با نفوذ بیگانگان، ضرورتی برای صیانت از امنیت و استقلال کشور است

عضو هیأت رئیسه مجلس گفت: قابله با نفوذ بیگانگان یک ضرورت جدی برای صیانت از امنیت ملی، استقلال کشور و منافع مردم است و مجلس با درک همین ضرورت، بررسی این طرح را در دستور کار قرار داده است.

 ویدیو/ ایران هنوز دیپلماسی و مذاکره را مسیر اصلی حل اختلافات می‌داند
۲ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

ویدیو/ ایران هنوز دیپلماسی و مذاکره را مسیر اصلی حل اختلافات می‌داند

مسعود پزشکیان رئیس‌جمهوری اسلامی ایران، سه‌شنبه (۱۰ شهریور) در نشست سران کشورهای عضو، ناظر و شرکای سازمان همکاری ‌شانگهای (شانگهای پلاس) که در بیشکک پایتخت قرقیزستان برگزار شد، گفت:‌ ایران آغازگر جنگ نبود. بلکه از خود دفاع کرد. در عین حال، ایران همچنان دیپلماسی و مذاکره را مسیر اصلی حل اختلافات می‌داند.

 روایتی تازه از حضور رهبر انقلاب در شب تدفین «امام شهید»
۱ ساعت قبل / سایت روزنو

روایتی تازه از حضور رهبر انقلاب در شب تدفین «امام شهید»

عباس حیدرزاده در مراسم میلاد پیامبر اکرم (ص) و امام صادق (ع) از حضور طولانی‌مدت مقام معظم رهبری در حرم مطهر رضوی در شب تدفین امام شهید خبر داد.

سه شنبه ۱۰ شهریور ۱۴۰۵ - 1 September 2026