قیمت طلا امروز




 روزنامه مردم سالاری / ۱۶ ساعت قبل

نرخ کرایه تاکسی‌های اینترنتی با افزایش قیمت بنزین افزایش می یابد؟ - مردم سالاری آنلاین

معاون وزیر نفت گفت: با برنامه‌ریزی و تدابیر صورت گرفته هزینه ناوگان فعال در سکو‌های اینترنتی نباید با افزایش نرخ سوخت افزایش یابد.
 نرخ کرایه تاکسی‌های اینترنتی با افزایش قیمت بنزین افزایش می یابد؟ - مردم سالاری آنلاین

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

نرخ کرایه تاکسی‌های اینترنتی با افزایش قیمت بنزین افزایش می یابد؟ به گزارش مردم سالاری آنلاین به نقل از جماران، محمد صادق عظیمی‌فر معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت پالایش و پخش فرآورده های نفتی  با اشاره به تمهیدات در نظر گرفته‌شده برای ناوگان فعال در سکوهای اینترنتی، گفت: با هماهنگی انجام‌شده با پلتفرم‌هایی مانند اسنپ و تپسی، دو اقدام به‌صورت موازی در حال پیگیری است تا این ناوگان تحت تأثیر افزایش نرخ سوم بنزین قرار نگیرد.

باشگاه خبرنگاران جوان نوشت، عظیمی‌فر درباره برنامه‌های حمایتی از ناوگان فعال در سکوهای اینترنتی اظهار کرد: نخستین اقدام، اجرای طرح دوگانه‌سوز کردن این ناوگان است که با محوریت سازمان بهینه‌سازی و مدیریت راهبردی انرژی در دست اجرا قرار دارد.

وی افزود: در این طرح، ناوگان فعال در سکوهای اینترنتی با اولویت ناوگان پرچمدار و پرتردد، به‌تدریج دوگانه‌سوز خواهند شد تا بتوانند مصارف مازاد خود را از طریق سوخت‌های ارزان‌تر تأمین کنند. …




 اخبار جدید

 ری‌را؛ آزمون واقعی ایران‌خودرو برای ورود به عصر جدید
۲ ساعت قبل / سایت تابناک

ری‌را؛ آزمون واقعی ایران‌خودرو برای ورود به عصر جدید

ری‌را آمده تا ثابت کند ایران‌خودرو می‌تواند یک کراس‌اوور مدرن را با مهندسی داخلی تولید کند.

 خروج دلار از فاز هیجان؟
۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

خروج دلار از فاز هیجان؟

نرخ دلار برای دومین روز متوالی کاهش یافت و در معاملات دوشنبه به 223 هزار و ۵۰۰ تومان رسید. هم‌زمان با افت بهای جهانی طلا، قیمت قطعات سکه بیش از دلار کاهش یافت؛ به‌طوری‌که ربع‌سکه با افت حدود ۳ درصدی به ۶۱ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان رسید. فعالان بازار احتمال می‌دهند قیمت دلار برای مدتی در کانال ۲۲۰ هزار تومان نوسان داشته باشد.

 لایحه کنوانسیون رژیم حقوقی دریای خزر تقدیم مجلس شد
۳۲ دقیقه قبل / سایت جهان صنعت نیوز

لایحه کنوانسیون رژیم حقوقی دریای خزر تقدیم مجلس شد

سخنگوی هیات رئیسه مجلس از تقدیم لایحه کنوانسیون رژیم حقوقی دریای خزر توسط دولت به مجلس خبر داد.

 معادله سودآوری در عصر محدودیت‌
۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

معادله سودآوری در عصر محدودیت‌

ناترازی انرژی، معادله تولید در صنایع معدنی و فولادی را از «تولید بیشتر» به «ارزش‌آفرینی با منابع کمتر» تغییر داده است. در این میان، کارنامه هشت‌ماهه چادرملو از کاهش مصرف برق، گاز و آب همزمان با رشد درآمد حکایت دارد؛ روندی که نشان می‌دهد مدیریت منابع، در کنار توسعه ظرفیت، می‌تواند به بخشی از معادله رقابت‌پذیری صنعت تبدیل شود. در صنعت معدن و فولاد ایران، انرژی دیگر صرفا یکی از نهاده‌های تولید نیست و به متغیری تعیین‌کننده در سودآوری و تداوم فعالیت بنگاه‌ها تبدیل شده است. محدودیت برق در تابستان و گاز در زمستان، شرکت‌های معدنی و فولادی را با یک انتخاب دشوار مواجه کرده است: افزایش هزینه‌ برای حفظ تولید یا کاهش مصرف و ارتقای بهره‌وری برای کاستن از آثار ناترازی انرژی.

 نحوه استفاده از کارت‌های اضطراری جایگاه‌های سوخت - تسنیم
۶ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

نحوه استفاده از کارت‌های اضطراری جایگاه‌های سوخت - تسنیم

با اجرای نرخ جدید بنزین، نحوه استفاده از کارت‌های اضطراری جایگاه‌ها و تغییر اعداد نمایشگرهای سوخت اعلام شد.

 در چرخه‌ معیوب و تورم‌زای قیمت‌گذاری بنزین گرفتاریم!
۱ ساعت قبل / روزنامه توسعه ایرانی

در چرخه‌ معیوب و تورم‌زای قیمت‌گذاری بنزین گرفتاریم!

رامتین موثق شامگاه یکشنبه 15 شهریور، خبری در فضای مجازی مبنی بر اجرایی شدن افزایش قیمت بنزین، دست به دست شد که سخنگوی دولت با اعلام افزایش نرخ سوم بنزین به

سه شنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۵ - 8 September 2026