قیمت طلا امروز




 روزنامه مردم سالاری / ۱ ساعت قبل

هشدار عارف به شیوخ خلیج فارس: به مردم خود بازگردید؛ ما اهل جنگ نیستیم، اما خوب می‌جنگیم - مردم سالاری آنلاین

معاون اول پزشکیان با تأکید بر اینکه ایران اهل جنگ نیست، اما خوب می‌جنگد، گفت: تنگه هرمز تنگه آزادی و وفاق برای مردم منطقه است و نباید کشوری که بیشترین مرز را در آب‌های جنوبی دارد، محاصره شود.
 هشدار عارف به شیوخ خلیج فارس: به مردم خود بازگردید؛ ما اهل جنگ نیستیم، اما خوب می‌جنگیم - مردم سالاری آنلاین

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

هشدار عارف به شیوخ خلیج فارس: به مردم خود بازگردید؛ ما اهل جنگ نیستیم، اما خوب می‌جنگیم محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور، امروز در نخستین جایزه دیپلماسی فرهنگی و عمومی ایران با رویکرد «تصویر ایران در جهان» که در سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی برگزار شد، با تبریک هفته وحدت اظهار داشت: واژه وحدت ریشه در ارزش‌های حاکم بر انقلاب اسلامی دارد و وحدت، رمز پیروزی انقلاب اسلامی بر استکبار بود.

وی افزود: بسیاری از دشمنان اسلام همواره تلاش کرده‌اند با افزایش اختلافات میان مسلمانان، وحدت آنها را هدف قرار دهند تا زمینه سلطه خود را فراهم کنند.

عارف با بیان اینکه زبان دیپلماسی می‌تواند وحدت‌آفرین باشد، گفت: از همان روز‌های نخست جنگ، مردم ایران با وحدت در میدان حضور پیدا کردند و امروز نیز بیش از ۱۸۰ شب است که برای ایران و در مخالفت با دشمنان و تفرقه‌افکنان، حضوری حماسی در خیابان‌ها دارند.

گزارش‌های دریانوردی از کاهش حرکت کشتی‌ها در تنگه هرمز حکایت دارد.

معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به تفاوت نگاه ایران و غرب به مفهوم آزادی ادامه داد: از نظر دشمن، آزادی یعنی به خود اجازه دهد رئیس‌جمهور یک کشور را برباید و منابع آن کشور را چپاول کند. دیپلماسی فرهنگی راهکار نجات جوامع است.

وی ادامه داد: دشمنان قرن‌ها تلاش کرده‌اند میان ملت‌ها و حتی اقوام یک کشور اختلافات فرهنگی ایجاد کنند تا بتوانند بر آنها سلطه داشته باشند و منابعشان را در راستای اهداف خود هزینه کنند، اما تاریخ نشان داده است که ایران هیچ‌گاه تسلیم آنها نشده و نخواهد.

اهل گفت‌و‌گو هستیم، اما پاسخ تجاوز را می‌دهیم

عارف با اشاره به جایگاه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: سپاه یک نهاد قانونی است؛ آیا می‌شود یک نهاد قانونی را تجزیه کرد؟ اگر کشور‌های جنوب با یکدیگر علیه سلطه و ظلم متحد شوند، می‌توانیم دنیا را تغییر دهیم. این رسالت را محدود به ایران نمی‌دانیم و آن را رسالت همه جوامع آزاده برای ایستادگی در برابر ظلم می‌دانیم.

وی افزود: نباید کسی علی الاصول زیر خط فقر داشته باشیم، اما امروز منابع محدود کشور‌ها در جهت منافع غرب و نظام سلطه هزینه می‌شود. …




 اخبار جدید

 نماینده تهران: رأی مردم در جمهوری اسلامی کارسازترین عامل تعیین تکلیف همه امور است
۲ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

نماینده تهران: رأی مردم در جمهوری اسلامی کارسازترین عامل تعیین تکلیف همه امور است

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: افسوس که قریب شش ماه است خانه ملت و مظهر رأی مردم، با همه ضعف‌ها و قوت‌هایش، به دلایل واهی به وضعیتی درآمده که در نظر مردم به تعطیلی یاد می‌شود؛ تصور من این است که این وضعیت برآورنده انتظارات امام و مردم نیست.

 خدا چنین  افتخاری  را نصیب هیچ ملتی نکند!
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

خدا چنین افتخاری را نصیب هیچ ملتی نکند!

شما به اخبار و فرامین صادره از کابل توجهی نداشته باشید، آنجا هر کسی هر کاری که دوست دارد انجام می‌دهد!

 بازی اروپا در تنگه هرمز؛ چطور غرب می‌خواهد ایران را تحریم کند، اما هزینه‌اش را نپردازد؟
۲ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

بازی اروپا در تنگه هرمز؛ چطور غرب می‌خواهد ایران را تحریم کند، اما هزینه‌اش را نپردازد؟

اروپا از یک سو بر حفظ فشار اقتصادی علیه ایران تأکید می‌کند و از سوی دیگر نگران بسته ماندن هرمز، امنیت انرژی و گسترش جنگ است؛ تناقضی که می‌تواند سیاست اروپا در قبال تهران را با یک آزمون جدی روبه‌رو کند.

 مقابله با نفوذ بیگانگان، ضرورتی برای صیانت از امنیت و استقلال کشور است
۳۹ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

مقابله با نفوذ بیگانگان، ضرورتی برای صیانت از امنیت و استقلال کشور است

عضو هیأت رئیسه مجلس گفت: قابله با نفوذ بیگانگان یک ضرورت جدی برای صیانت از امنیت ملی، استقلال کشور و منافع مردم است و مجلس با درک همین ضرورت، بررسی این طرح را در دستور کار قرار داده است.

 ویدیو/ ایران هنوز دیپلماسی و مذاکره را مسیر اصلی حل اختلافات می‌داند
۲ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

ویدیو/ ایران هنوز دیپلماسی و مذاکره را مسیر اصلی حل اختلافات می‌داند

مسعود پزشکیان رئیس‌جمهوری اسلامی ایران، سه‌شنبه (۱۰ شهریور) در نشست سران کشورهای عضو، ناظر و شرکای سازمان همکاری ‌شانگهای (شانگهای پلاس) که در بیشکک پایتخت قرقیزستان برگزار شد، گفت:‌ ایران آغازگر جنگ نبود. بلکه از خود دفاع کرد. در عین حال، ایران همچنان دیپلماسی و مذاکره را مسیر اصلی حل اختلافات می‌داند.

 روایتی تازه از حضور رهبر انقلاب در شب تدفین «امام شهید»
۱ ساعت قبل / سایت روزنو

روایتی تازه از حضور رهبر انقلاب در شب تدفین «امام شهید»

عباس حیدرزاده در مراسم میلاد پیامبر اکرم (ص) و امام صادق (ع) از حضور طولانی‌مدت مقام معظم رهبری در حرم مطهر رضوی در شب تدفین امام شهید خبر داد.

سه شنبه ۱۰ شهریور ۱۴۰۵ - 1 September 2026