قیمت طلا امروز




 سایت دیدارنیوز / ۲ ساعت قبل

اهمیت مهر امسال پس از چندین ماه تعطیلی مدارس

علیرضا کاظمی، وزیر آموزش‌وپرورش اعلام کرد که بازگشایی مدارس و هفته نخست مهر، مهم‌ترین فرصت حوزه پرورشی و فرهنگی برای ایجاد رویکرد‌های تحول‌آفرین در مدارس است.
 اهمیت مهر امسال پس از چندین ماه تعطیلی مدارس

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

دیدارنیوز: وزیر آموزش‌وپرورش با تأکید بر اینکه روز بازگشایی مدارس و هفته نخست مهر، مهم‌ترین فرصت حوزه پرورشی و فرهنگی برای ایجاد رویکرد‌های تحول‌آفرین در مدارس است، گفت: معاونان و مربیان پرورشی باید با برنامه‌ریزی، طراحی مدل‌های اجرایی و نظارت بر حسن اجرای برنامه‌ها، از نخستین روز سال تحصیلی زمینه تقویت هویت ملی و دینی و افزایش میدان کنشگری دانش‌آموزان را فراهم کنند.

به نقل از مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، علیرضا کاظمی امروز پنج‌شنبه دوازدهم شهریورماه در ارتباط تصویری با گردهمایی معاونان پرورشی و فرهنگی آموزش‌وپرورش سراسر کشور، ضمن قدردانی از اقدامات و برنامه‌های تحولی معاونت پرورشی و فرهنگی، اظهار کرد: امیدوارم در این دوره بتوانیم رویکرد‌های تحول‌آفرین را در حوزه پرورشی رقم بزنیم و با تغییر نگاه از «ستاد، منطقه و استان» به «مدرسه»، ضریب پوشش فعالیت‌های پرورشی را افزایش دهیم.

وزیر آموزش و پرورش با تأکید بر ضرورت استفاده از فناوری‌های روز در حوزه فرهنگی و تربیتی افزود: باید بتوانیم با بهره‌گیری از فناوری‌های روز، محتوا‌های متناسب با نیاز‌ها و اقتضائات دانش‌آموزان تولید کنیم و میدان کنشگری و نقش‌پذیری دانش‌آموزان را که یکی از بزرگ‌ترین فرصت‌های تربیتی است، توسعه دهیم.

کاظمی با اشاره به شرایط کشور و تحولات اجتماعی و فرهنگی، تصریح کرد: انتظار من از مربیان و معاونان پرورشی بسیار بالاست و باید در مواجهه با آنچه در کشور گذشته است، نسبت خودمان را با این شرایط روشن کنیم و مدارس را به پایگاه‌های فرهنگی و تربیتی تبدیل کنیم.

وی تقویت هویت ملی و دینی را یکی از وظایف اصلی حوزه پرورشی و از برنامه‌های محوری این دوره عنوان کرد و گفت: لازم است این رویکرد در متن فعالیت‌های مدارس و برنامه‌های تربیتی دانش‌آموزان دنبال شود.

وزیر آموزش‌وپرورش در ادامه با اشاره به آغاز سال تحصیلی و بازگشایی مدارس، تأکید کرد: مهم‌ترین مسئله‌ای که امروز باید مورد توجه معاونان پرورشی قرار گیرد، بازگشایی مدارس و آغاز سال تحصیلی است؛ چراکه هفته نخست مهر، «هفته طلایی حوزه پرورشی و فرهنگی» محسوب می‌شود.

کاظمی خطاب به معاونان پرورشی و فرهنگی استان‌ها گفت: تمام تمرکز خود را بر زنگ بازگشایی، روز بازگشایی و هفته نخست سال تحصیلی بگذارید تا بتوانیم نگاه تحول‌آفرین را در کف مدرسه ایجاد کنیم. …




پنجشنبه ۱۲ شهریور ۱۴۰۵ - 3 September 2026