قیمت طلا امروز




 سایت عصر خبر / ۱ ساعت قبل

وزیر اقتصاد: دشمنان ملت ایران درصدد ایجاد اختلال در خدمات‌رسانی عمومی بودند

وزیر امور اقتصادی و دارایی تاکید کرد: در ایام جنگ دشمنان زیرساخت‌های پولی و بانکی کشور را هدف قرار دادند و حتی مرز را از جنگ سایبری به تهاجم مستقیم فیزیکی به بانک‌ها رساندند و در یکی از بانک‌ها موشک و بمب‌های سنگرشکن زدند.
 وزیر اقتصاد: دشمنان ملت ایران درصدد ایجاد اختلال در خدمات‌رسانی عمومی بودند

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش ایسنا سیدعلی مدنی‌زاده، وزیر امور اقتصادی و دارایی، در جلسه علنی مجازی امروز ( سه شنبه ۱۰ شهریور) مجلس و در جریان بررسی گزارش کمیسیون اقتصادی در خصوص تدابیر و اقدامات دستگاه‌های مسئول برای پایداری خدمات الکترونیکی بانک‌ها و تأمین امنیت سایبری شبکه بانکی کشور گفت: حضور بنده در وزارت امور اقتصادی و دارایی همزمان با جنگ ۱۲ روزه و اختلالات در برخی از بانک‌های کشور همراه شد که ضرورت داشت هم به عنوان سیاست‌گذار کلان و هم به عنوان رئیس مجمع برخی از بانک‌ها دست به عمل شویم.

وی در ادامه اظهار کرد: بررسی‌ها کارشناسی بعدی پس از جنگ ۱۲ روزه از اختلالات ریشه‌ای‌تری حکایت داشت؛ جدا از اختلالات فنی، تا جایی که برای بازگشت بخشی از داده‌ها از سامانه‌های موازی کمک گرفته شد و تلاش شد تا خدمات به سرعت به حالت عادی بازگردد.با برگزاری جلسات کارشناسی و فنی با تک‌تک بانک‌ها پس از ایام جنگ ۱۲ روزه، برنامه‌ای از اقدامات شناسایی و ابلاغ شد. نوشته های مشابه وزیر اقتصاد: اصلاحیه قانون بودجه ۱۴۰۴ به مجلس می رود / در قالب این اصلاح به دنبال کاهش بخشی از هزینه های دولت هستیم؛ هرچند که هزینه سیاسی برای دولت به دنبال دارد 1404/05/27 همتی: پیشنهاد دو برابر شدن سقف معافیت مالیاتی حقوق بگیران نسبت به سال جاری را ارائه کردیم 1403/07/15

وزیر امور اقتصادی و دارایی در ادامه تصریح کرد: این وزارتخانه در مقام ریاست مجمع بانک‌های دولتی و مدیریت سهام دولت در بانک‌های خصوصی‌شده، موارد ذیل را در تکالیف مجمع برای هر یک از بانک‌ها مشخص کرد و آنها را به صورت مستمر پایش و نظارت نمود و برای رفع و حل مشکلات آنها اقدامات جدی را صورت داد.

وزارت اقتصاد ارتقای تاب آوری زیرساخت ها را به بانک ها ابلاغ کرد …





سه شنبه ۱۰ شهریور ۱۴۰۵ - 1 September 2026