قیمت طلا امروز




 سایت فرتاک / ۱۴۰۵/۰۶/۱۱

آیا افزایش حقوق کارگران در نیمه دوم سال منتفی است؟

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در نشست خبری اخیر خود تاکید کرد که هیچ درخواستی برای بازنگری دستمزد از سوی شرکای اجتماعی به شورای عالی کار ارسال نشده است.
 آیا افزایش حقوق کارگران در نیمه دوم سال منتفی است؟

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش فرتاک نیوز؛ احمد میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، در پاسخ به سوالات خبرنگاران درباره احتمال تغییر در حداقل مزد امسال، اظهار داشت که با توجه به شرایط اقتصادی و افت ارزش دستمزد، خواهان ترمیم آن هستند، اما این امر نیازمند توافق شرکای اجتماعی شامل کارگران و کارفرمایان است.

وی افزود: تا کنون هیچ درخواستی از کارگران برای بازنگری در حداقل مزد به شورای عالی کار ارسال نشده است.

میدری همچنین به سفر اخیر خود به کهگیلویه و بویراحمد اشاره کرد و گفت که گروهی کارشناسی به منظور جنگل‌کاری اجتماعی در این منطقه فعال شده‌اند که منجر به افزایش سرسبزی و کاشت داروهای گیاهی شده است.

وزیر کار در ادامه تاکید کرد: همان‌طور که مسکن برای خبرنگاران اهمیت دارد، موضوع مسکن برای کارگران نیز حیاتی است؛ چرا که ۵۰ درصد از هزینه‌های کارگران و بازنشستگان به مسکن اختصاص می‌یابد.

وی تصریح کرد: در حال حاضر دریافت مجوز برای ساخت مسکن زیر ۷۰ متر بسیار دشوار است، در حالی که در کشورهای دیگر، مانند ژاپن، مسکن‌های کوچک‌تری نیز ساخته می‌شود. …




 اخبار جدید

 این مقدار قهوه به استخوان‌ها آسیب می زند
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

این مقدار قهوه به استخوان‌ها آسیب می زند

نوشیدن قهوه برای بیشتر افراد مشکلی ایجاد نمی‌کند، اما یک مطالعه جدید نشان داده مصرف بیش از پنج فنجان قهوه در روز ممکن است با کاهش تراکم استخوان در زنان سالمند ارتباط داشته باشد.

 درام نئورئالیستی
۱ ساعت قبل / سایت روزنامه سازندگی

درام نئورئالیستی

نقدی درباره فیلم «مراقب» ساخته محسن قرایی

 ترند این روزها؛ سالاد ماکارانی چیپسی
۲ ساعت قبل / سایت تابناک

ترند این روزها؛ سالاد ماکارانی چیپسی

سالاد ماکارانی چیپسی نوعی سالاد بسیار خوشمزه با سبزیجات است که ماکارانی ترد و برشته ماده اصلی آن به شمار می‌رود.

 بارش سیل‌آسا در رشت؛ معابر دچار آبگرفتگی شد
۳ ساعت قبل / خبرگزاری مهر

بارش سیل‌آسا در رشت؛ معابر دچار آبگرفتگی شد

رشت- بارش شدید باران که از ساعاتی پیش در رشت آغاز شده، موجب آبگرفتگی برخی معابر شهری و اختلال در تردد خودروها شده است.

 پیش بینی دلار 250 هزار تومانی |  پیمان مولوی: در ۶۵ روز آینده، بازارهای طلا، ارز، ملک و سهام بیش از نرخ تورم رشد خواهند کرد
۵۰ دقیقه قبل / سایت اقتصادنیوز

پیش بینی دلار 250 هزار تومانی | پیمان مولوی: در ۶۵ روز آینده، بازارهای طلا، ارز، ملک و سهام بیش از نرخ تورم رشد خواهند کرد

اقتصادنیوز: بازار ارز و طلا در روزهای اخیر بار دیگر وارد محدوده‌های حساس شده و هم‌زمان با افزایش نااطمینانی‌های اقتصادی و سیاسی، نگاه‌ها به ادامه مسیر قیمت‌ها دوخته شده است. در این میان، پرسش اصلی این است که آیا موج صعودی فعلی ادامه‌دار خواهد بود یا بازارها در آستانه یک اصلاح جدی قرار گرفته‌اند؟

 از تنگستن تا لیتیوم؛ رقابت قدرت‌ها بر سر گنجینه آسیای مرکزی
۱ ساعت قبل / سایت رجانیوز

از تنگستن تا لیتیوم؛ رقابت قدرت‌ها بر سر گنجینه آسیای مرکزی

ذخایر گسترده تنگستن، لیتیوم، آنتیموان، اورانیوم و عناصر نادر خاکی، آسیای مرکزی را به کانون رقابت فزاینده آمریکا و چین برای دسترسی به مواد معدنی حیاتی و کنترل زنجیره تأمین و فرآوری آنها تبدیل کرده است.

سه شنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۵ - 8 September 2026