قیمت طلا امروز




 سایت فرتاک / ۲ ساعت قبل

ماست پرچرب برای قلب مضر است یا مفید؟ یافته‌ای که غافلگیرتان می‌کند

یک بررسی جدید نشان می‌دهد می‌دهد که ماست، حتی پرچرب هم می‌تواند به سلامت قلب کمک کند.
 ماست پرچرب برای قلب مضر است یا مفید؟ یافته‌ای که غافلگیرتان می‌کند

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش فرتاک نیوز،

ماست به ویژه ماست پرچرب حاوی چربی‌های اشباع‌شده است که به طور معمول نگرانی‌هایی افزایش کلسترول LDL و خطر بیماری‌های قلبی عروقی ایجاد می‌کند.

اما فراتحلیلی از کارآزمایی‌های تصادفی کنترل‌شده نشان می‌دهدکه ماست پروبیوتیک در واقع می‌تواند کلسترول کل و LDL را در افرادی که کلسترول کمی تا متوسط دارند، کاهش دهد، در حالی که مطالعات مشاهده‌ای بزرگ نشان می‌دهد افرادی که مرتباً ماست می‌خورند، معمولاً سلامت قلب بهتری دارند.

در مطالعات بزرگ در آمریکا خوردن ماست حداقل پنج بار در هفته با ۱۶ درصد کاهش خطر ابتلا به فشار خون بالا همراه بود و در میان افراد مبتلا به فشار خون بالا، خوردن ماست حداقل دو بار در هفته با ۱۷ درصد کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی در زنان و ۲۱ درصد کاهش خطر در مردان همراه بود. …




 اخبار جدید

 صدای تکراری پیشخوان داروخانه‌ها: آزاد حساب می‌کنیم
۴ ساعت قبل / روزنامه هفت صبح

صدای تکراری پیشخوان داروخانه‌ها: آزاد حساب می‌کنیم

سازمان تأمین اجتماعی می‌گوید همه داروخانه‌های خصوصی الزاماً طرف قرارداد نیستند و تعداد قراردادها براساس نیاز منطقه تعیین می‌شود

 فرسودگی روانی
۴ ساعت قبل / سایت فرارو

فرسودگی روانی

فرسودگی روانی یا همان Burnout پدیده‌ای است که خیلی از ما این روزها با آن آشنا هستیم، حتی اگر اسمش را نشنیده باشیم. حسی شبیه به این که باتری‌ات خالی شده، اما شارژرش را هم پیدا نمی‌کنی.

 داروی بیماران خاص به بازار آزاد سپرده نشده است
۴ ساعت قبل / سایت سلامت نیوز

داروی بیماران خاص به بازار آزاد سپرده نشده است

مدیرکل داروی سازمان غذا و دارو با تأکید بر ضرورت دقت در خوانش و تفسیر تصمیمات مرتبط با تأمین دارو گفت: تبدیل یک تصمیم درباره نحوه تأمین ارز برخی گروه‌های محدود از اقلام دارویی به این ادعا که داروی بیماران سرطانی، تالاسمی، دیالیزی و مبتلا به ام‌اس به بازار آزاد سپرده شده، با محتوای نامه و واقعیت نظام تأمین دارو فاصله جدی دارد.

 پوتین گفت به ایران کالا می‌دهیم/ چرا دارو از فهرست تأمین جا ماند؟
۳ ساعت قبل / سایت سلامت نیوز

پوتین گفت به ایران کالا می‌دهیم/ چرا دارو از فهرست تأمین جا ماند؟

سخنگوی کمیسیون بهداشت مجلس، گفت: آقای پوتین اعلام کردند در یک سال گذشته که ایران درگیر جنگ بود برای تأمین کالاها کمک کرده است اما با پیگیری‌های ما مشخص شد که در هیچ‌کدام از مذاکرات تأمین کالا، موضوع تأمین دارو دیده نشده است.

 تریاک هست، اما شربت تریاک نیست! معمای یک کمبود عجیب
۴ ساعت قبل / سایت عصرایران

تریاک هست، اما شربت تریاک نیست! معمای یک کمبود عجیب

بخش قابل توجهی از بیماران تحت درمان نگهدارنده در صورت عدم دسترسی به دارو، احتمال بازگشت به مصرف تریاک، شیره یا هروئین خیابانی را دارند.

 کشف کارگاه‌های زیرزمینی ریپَک مکمل‌های ورزشی تقلبی در گاندی و وزرا
۴ ساعت قبل / سایت سلامت نیوز

کشف کارگاه‌های زیرزمینی ریپَک مکمل‌های ورزشی تقلبی در گاندی و وزرا

مدیرکل دفتر بازرسی و مدیریت عملکرد سازمان غذا و دارو، از کشف و ضبط مکمل‌های ورزشی تقلبی در دو واحد مسکونی در مناطق گاندی و وزرا و توقیف دو کامیون مرتبط با این فعالیت غیرمجاز خبر داد.

دوشنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۵ - 7 September 2026