قیمت طلا امروز




 سایت افکارنیوز / ۴۲ ساعت قبل

چرا شریعتمداری صندلی مدیرعاملی هلدینگ خلیج فارس را واگذار نمی‌کند؟

سه روز پس از تشکیل مجمع فوق‌العاده هلدینگ خلیج فارس و مشخص‌شدن ترکیب جدید هیات مدیره این شرکت، جلسه‌ای با حضور اعضای هیأت مدیره قبلی برگزار شده است. مبنای قانونی تشکیل چنین جلسه‌ای چه بوده و این اقدام چه ارتباطی با تلاش برای ابقای محمد شریعتمداری در سمت مدیرعاملی هلدینگ خلیج فارس دارد؟
 چرا شریعتمداری صندلی مدیرعاملی هلدینگ خلیج فارس را واگذار نمی‌کند؟

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

 تحولات مدیریتی در هلدینگ خلیج فارس وارد مرحله تازه‌ای شده است. در مجمع فوق‌العاده این شرکت چهار عضو جدید هیأت مدیره انتخاب شدند و ترکیب تازه‌ای شکل گرفت  که قرار است به زودی درباره آینده مدیریت این مجموعه تصمیم‌گیری کند. با این حال سه روز پس از تشکیل مجمع فوق‌العاده هلدینگ خلیج فارس و مشخص‌شدن ترکیب جدید هیات مدیره این شرکت، جلسه‌ای با حضور اعضای هیأت مدیره قبلی برگزار شده که همین موضوع پرسش‌های جدی درباره نحوه انتقال مدیریت و حدود اختیارات مدیران سابق ایجاد کرده است.

در این میان این سوال مطرح می‌شود که چرا محمد شریعتمداری علاقه‌ای به واگذاری صندلی مدیرعاملی هلدینگ خلیج فارس ندارد؟ چهار چهره جدید در ترکیب هیأت مدیره

ترکیب جدید هیأت مدیره هلدینگ فارس تقریبا از تغییر تمامی اعضای قبلی حکایت دارد. چهره‌هایی با سابقه فعالیت در حوزه پتروشیمی و بازار مالی در این ترکیب حضور دارند و قرار است با تشکیل جلسه، درباره مدیرعامل آینده مجموعه نیز تصمیم‌گیری شود. …




 اخبار جدید

 مدال برنز آسیا برای قایقرانان ایران؛ علی آقامیرزایی و پیمان قویدل سوم شدند
۱ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

مدال برنز آسیا برای قایقرانان ایران؛ علی آقامیرزایی و پیمان قویدل سوم شدند

تیم کایاک دو نفره ۵۰۰ متر مردان ایران با ترکیب علی آقامیرزایی و پیمان قویدل در جریان بازی‌های آسیایی ناگویا ژاپن ۲۰۲۶، با ایستادن در جایگاه سوم به مدال برنز دست یافت.

 ۱۷۰۰ مگاوات برق خورشیدی
۱۴ دقیقه قبل / روزنامه پیام ما

۱۷۰۰ مگاوات برق خورشیدی

ورود ۱۷۰۰ مگاوات برق خورشیدی به شبکه سراسری، جزئیات تخصیص اعتبار ارزی، احداث ۱۰۰ مگاوات نیروگاه بادی و هشدار وزارت نیرو به صنایع پرمصرف.

 یمن: اگر آمریکا دخالت کند، باب‌المندب را کاملاً می‌بندیم
۵ ساعت قبل / سایت اکوایران

یمن: اگر آمریکا دخالت کند، باب‌المندب را کاملاً می‌بندیم

مشاور نظامی وزارت دفاع یمن گفت که در صورت دخالت آمریکا، منافع واشنگتن در منطقه هدف قرار می‌گیرد.

 سه کشور اروپایی در معرض حملات روسیه قرار دارند
۶ ساعت قبل / سایت اکوایران

سه کشور اروپایی در معرض حملات روسیه قرار دارند

روزنامه اسپانیایی الموندو گزارش داده است که سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) درباره احتمال اجرای عملیاتی از سوی روسیه با استفاده از پهپاد علیه اسپانیا، فرانسه یا ایتالیا به کشورهای اروپایی هشدار داده است.

 نتایج نمایندگان ایران در روز ششم بازی‌های آسیایی
۱ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

نتایج نمایندگان ایران در روز ششم بازی‌های آسیایی

ورزشکاران ایران در ششمین روز از بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ آیچی ناگویا، در ۱۰ رشته ورزشی به مصاف رقبای خود خواهند رفت.

 ترامپ از رئیس جمهور چین شخصاً استقبال کرد/ اقدامی بی‌سابقه در یک دهه اخیر تاریخ آمریکا
۶ ساعت قبل / سایت اکوایران

ترامپ از رئیس جمهور چین شخصاً استقبال کرد/ اقدامی بی‌سابقه در یک دهه اخیر تاریخ آمریکا

رئیس‌جمهور ایالات متحده، دونالد ترامپ، از همتای چینی خود، شی جین‌پینگ، در واشنگتن دی‌سی استقبال کرد. شی برای یک سفر سه‌روزه و مذاکراتی حساس درباره تجارت، تایوان و هوش مصنوعی به آمریکا رفته است. شی بامداد پنجشنبه در پایگاه مشترک اندروز، در خارج از پایتخت آمریکا، فرود آمد.