قیمت طلا امروز




 سایت اکونگار / ۲۷ ساعت قبل

پیش‌بینی سازمان تجارت جهانی؛ احتمال کاهش ۱۸درصدی صادرات

سازمان تجارت جهانی هشدار داد تشدید شکاف‌های ژئوپلیتیکی و تقسیم تجارت جهان به بلوک‌های تجاری می‌تواند تولید ناخالص داخلی جهان را ۵.۱ درصد و صادرات جهانی را ۱۸.۶ درصد کاهش دهد.
 پیش‌بینی سازمان تجارت جهانی؛ احتمال کاهش ۱۸درصدی صادرات

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش اکونگار به نقل از مهر، سازمان تجارت جهانی (WTO) در گزارش تجارت جهانی ۲۰۲۶، نسبت به پیامدهای تشدید شکاف‌های ژئوپلیتیکی، افزایش تعرفه‌ها و حرکت کشورها به سمت سیاست‌های تجاری یکجانبه هشدار داد و اعلام کرد تضعیف همکاری‌های چندجانبه می‌تواند هزینه سنگینی به اقتصاد جهان تحمیل کند. بر اساس شبیه‌سازی اقتصاددانان WTO، اگر نظام تجارت جهانی در نتیجه شکاف‌های ژئوپلیتیکی به بلوک‌های تجاری همسو تقسیم شود، تولید ناخالص داخلی جهان در بلندمدت می‌تواند ۵.۱ درصد کاهش یابد. در همین سناریو، صادرات جهانی نیز حدود ۱۸.۶ درصد افت خواهد کرد.

WTO در این گزارش تأکید کرده است که نظام تجارت جهانی در یکی از جدی‌ترین و طولانی‌ترین دوره‌های اختلال از زمان شکل‌گیری نظام چندجانبه تجاری در حدود ۸۰ سال گذشته قرار دارد. …





 اخبار جدید

 آبی که با گندم می‌رود؛ استقلال غذایی یا فرسایش منابع آب؟
۱ ساعت قبل / روزنامه عصر اقتصاد

آبی که با گندم می‌رود؛ استقلال غذایی یا فرسایش منابع آب؟

سهم بالای کشاورزی از مصرف آب در برابر سهم محدود آن از اقتصاد، تعریف سنتی خودکفایی را با یک پرسش جدی روبه‌رو کرده است. کشاورزی ایران در سال‌های اخیر حدود ۸۲ تا ۹۰ درصد برداشت آب را به خود اختصاص داده، اما سهم آن از تولید ناخالص داخلی حدود ۷ تا ۸ درصد بوده است.

 تورم در پاییز سه رقمی می‌شود / بانک مرکزی باید نرخ ارز را زیر ۲۳۰ هزار تومان نگه دارد
۶ ساعت قبل / سایت خبرآنلاین

تورم در پاییز سه رقمی می‌شود / بانک مرکزی باید نرخ ارز را زیر ۲۳۰ هزار تومان نگه دارد

با توجه به فشار تحریم‌ها، محاصره دریایی و از دست رفتن کانال امارات، تأمین ارز برای دولت دشوار شده و اگر این وضعیت تا آبان‌ماه کنترل نشود، تورم سه‌رقمی اجتناب‌ناپذیر خواهد بود.

 واکنش تند بقائی به آمریکا؛ «تحریم زندگی یک ملت» را جشن می‌گیرند
۴ ساعت قبل / سایت اکوایران

واکنش تند بقائی به آمریکا؛ «تحریم زندگی یک ملت» را جشن می‌گیرند

اسماعیل بقائی نوشت: حاکمان واشنگتن هنوز ملت‌ها را فاقد حافظه و شعور تحلیلی فرض می‌کند؛ گویی جهان همچون سریال Pluribus است.

 ثروتمندترین فرد آسیا معرفی شد
۸ ساعت قبل / سایت هم میهن

ثروتمندترین فرد آسیا معرفی شد

«ژانگ ییمینگ» (Zhang Yiming)، بنیان‌گذار شرکت مادر تیک‌تاک، «بایت‌دنس» (ByteDance)، با پیشی گرفتن از «گوتام آدانی»، غول تجاری هندی، به ثروتمندترین فرد آسیا تبدیل شده است و ثروت خالص او اکنون به ۱۰۴.۸ میلیارد دلار می‌رسد.

 مالیات هر نخ سیگار اعلام شد
۶ ساعت قبل / سایت هم میهن

مالیات هر نخ سیگار اعلام شد

سازمان امور مالیاتی نرخ مالیات محصولات دخانی را بر اساس جزء 1 بند «ح» ماده 73 قانون برنامه هفتم ابلاغ کرد.

 افزایش اعتبار کالابرگ قطعی شد/ رقم جدید چقدر است؟ - سرمایه و بورس
۶ ساعت قبل / سایت سرمایه و بورس

افزایش اعتبار کالابرگ قطعی شد/ رقم جدید چقدر است؟ - سرمایه و بورس

پرونده افزایش اعتبار کالابرگ پس از ماه‌ها وعده و انتظار وارد مرحله تازه‌ای شده است.

جمعه ۲۷ شهریور ۱۴۰۵ - 18 September 2026