قیمت طلا امروز




 سایت دنیای خودرو / ۲ ساعت قبل

شمارش معکوس برای توقف خطوط تولید!

پایان ذخایر استراتژیک انبارها در کنار بروکراسی فرسایشی گمرک و فشارهای مالیاتی، زنجیره‌تامین قطعات را با چالش جدی روبه‌رو ساخته است
 شمارش معکوس برای توقف خطوط تولید!

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

قطعه‌سازی کشور به‌دلیل تاخیر در تخصیص ارز و کاهش شدید نقدینگی، روزهای حساسی را پشت سر می‌گذارد. تاخیر در تسویه مطالبات از سوی خودروسازان و افزایش هزینه‌های تولید، حفظ سرمایه در گردش را برای کارخانه‌ها بسیار دشوار کرده است. هم‌زمان، افزایش عوارض دولتی، چالش‌های گمرکی و محدودیت‌های اعتباری شبکه بانکی، فرآیند تامین مواداولیه را با کُندی مواجه کرده و سطح موجودی انبارها را کاهش داده است؛ وضعیتی که مدیریت آن نیازمند بازنگری در سیاست‌های قیمت‌گذاری، تسهیل قوانین ارزی، حمایت بانکی از بنگاه‌های صنعتی و گسترش نقش بخش‌خصوصی برای پایداری زنجیره تولید است.

چالش‌های تامین ارز زنجیره‌تامین

جعفر نصیری، عضو هیات‌مدیره انجمن صنایع‌همگن نیرومحرکه و قطعه‌سازان خودرو کشور با اشاره به شرایط حاکم بر فضای تولید و تنگناهای اقتصادی پیش روی قطعه‌سازان، در گفت‌وگو با «دنیای‌خودرو» اظهار داشت: «امروز در یک وضعیت جنگی به‌سر می‌بریم و عرصه از هر سو بر تولیدکنندگان تنگ‌تر شده است.»

این مقام صنفی اضافه کرد: «درحال حاضر خطوط تولید با بحران شدید کمبود و تاخیر در تخصیص ارز مواجه هستند؛ روندی فرسایشی که حتی پس از ماه‌ها انتظار و دریافت مجوز ارزی، بلافاصله به سد نبودِ نقدینگی ریالی برای خرید آن ارز برخورد می‌کند.»

نصیری ادامه داد: «متاسفانه، زمانی مجوز تخصیص ارز صادر می‌شود که به‌دلیل قفل ‌شدن طولانی‌مدت مطالبات قطعه‌سازان نزد شرکت‌های خودروساز، دیگر هیچ توان مالی و نقدینگی در کارخانه‌ها باقی نمانده است. زنجیره این موانع و گره‌های پی‌درپی، توان مالی واحدها را تحلیل برده و استمرار چرخه تولید را در چنین بستری ناممکن ساخته است.»

این قطعه‌ساز با تشریح پیامدهای انباشت این چالش‌ها افزود: «تولیدکنندگان توان ادامه این فرآیند فرسایشی را از دست داده‌اند و به نقطه انجماد مالی رسیده‌اند. وقتی سرمایه در گردش مجموعه‌ها به صفر می‌رسد و جریان مطالبات به‌شکلی نامشخص مسدود باقی می‌ماند، هرگونه برنامه‌ریزی برای خرید مواداولیه خارجی و داخلی و همچنین تامین مستمر خطوط تولید از اساس مختل خواهد شد و این موضوع حیات صنعتی را تهدید می‌کند.»

فرسایش سرمایه در سایه مطالبات معوق …




 اخبار جدید

 قیمت طلای 18عیار امروز سه شنبه 10شهریور/ کاهش قیمت + جدول
۲ ساعت قبل / سایت اکوایران

قیمت طلای 18عیار امروز سه شنبه 10شهریور/ کاهش قیمت + جدول

اکوایران: قیمت طلای 18عیار در معاملات امروز کاهشی شد.

 واکنش جبلی به انتقادها؛ «دیدن صداوسیما یک افتخار است» خطاب به چه کسی بود؟
۳ ساعت قبل / سایت اقتصاد ایرانی

واکنش جبلی به انتقادها؛ «دیدن صداوسیما یک افتخار است» خطاب به چه کسی بود؟

پیمان جبلی با رد این برداشت که جمله «دیدن صداوسیما یک افتخار است» خطاب به رئیس‌جمهور بوده، گفت سخنانش متوجه شخص خاصی نبوده است؛ رئیس صداوسیما در عین حال از شرایط سخت مالی این سازمان خبر داد و اعلام کرد بودجه تولید شبکه‌های سیما تقریباً به صفر رسیده، اما بیش از ۱۵۰ شبکه همچنان فعال هستند.

 جهش بازده اوراق جهانی با افزایش انتظار نرخ بهره؛ طلا و سهام تحت فشار
۵۸ دقیقه قبل / سایت اکوایران

جهش بازده اوراق جهانی با افزایش انتظار نرخ بهره؛ طلا و سهام تحت فشار

بازارهای جهانی نخستین روزهای سپتامبر را با افزایش چشمگیر بازده اوراق قرضه و فشار فروش بر دارایی‌های ریسکی و فلزات گران‌بها آغاز کردند؛ روندی که تحت تأثیر تقویت انتظارات برای افزایش بیشتر نرخ بهره از سوی بانک‌های مرکزی بزرگ جهان، بازده اوراق بلندمدت آمریکا، ژاپن و انگلیس را به بالاترین سطوح چند ساله و در برخی موارد تاریخی رسانده است.

 ایرلاین‌های خارجی: آسمان ایران امن است | رادارهای جدید در مسیر فرودگاه‌های کشور
۳ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

ایرلاین‌های خارجی: آسمان ایران امن است | رادارهای جدید در مسیر فرودگاه‌های کشور

مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها گفت: تعداد پروازهای عبوری از آسمان ایران روزانه در حال افزایش است و با ورود و نصب رادارهای جدید، ظرفیت فضای پروازی کشور نیز افزایش خواهد یافت.

 همتی از مردم عذر خواهی کرد؛  معماری آینده شبکه بانکی بر فرض وقوع حمله سایبری طراحی می‌شود
۴۵ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

همتی از مردم عذر خواهی کرد؛ معماری آینده شبکه بانکی بر فرض وقوع حمله سایبری طراحی می‌شود

رئیس کل بانک مرکزی با اشاره به مشکلات ایجادشده برای مردم در جریان اختلالات اخیر ۴ بانک گفت: در این مدت بخش مهمی از مردم دچار مشکل شدند و من به عنوان رئیس بانک مرکزی از مردم عزیز عذرخواهی می‌کنم.

 بورس؛ رکوردشکنی و نوسان در یک روز
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

بورس؛ رکوردشکنی و نوسان در یک روز

شاخص کل بورس امروز با عدد ۶ میلیون و ۵۸۴ هزار واحد به کار خود پایان داد.

سه شنبه ۱۰ شهریور ۱۴۰۵ - 1 September 2026