قیمت طلا امروز




 سایت ایران آنلاین / ۴ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۶/۱۴

بازگشت ارزهای صادراتی با سیاستی جدید

دستیار رئیس‌کل بانک مرکزی در امور ارزی در تشریح  اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز در شرایط کنونی گفت: تسهیل بازگشت ارز صادراتی با اتخاذ سیاست ارزی جدید از دی ماه سال گذشته و ایجاد ابزارهای جایگزین برای پاسخ به تقاضای احتیاطی در دستور کار قرار گرفته است و با استفاده از تجربه ارزی سال‌های گذشته، مدیریت منابع و استفاده از ارز صادرات غیرنفتی، جریان تأمین ارز موردنیاز کشور حفظ می شود.
 بازگشت ارزهای صادراتی با سیاستی جدید

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

ایران آنلاین:

  مهدی دارابی درباره سیاست‌های بانک مرکزی در حوزه صادرات گفت: یکی از اقداماتی که برای تقویت منابع ارزی انجام شده، تسهیل بازگشت ارز صادراتی است و آمارها نشان می‌دهد بازگشت ارز صادرکنندگان خرد نسبت به مدت مشابه سال گذشته دو برابر شده است.

به گزارش ایرنا از بانک مرکزی، وی افزود: از دی‌ماه سال 1404، امکان بازگشت ارز صادراتی به صورت اسکناس تسهیل شد و در ادامه نیز با استناد به ماده ۱۱ قانون برنامه هفتم پیشرفت، امکان معامله مستقیم ارز میان صادرکنندگان و واردکنندگان با شرایط توافقی فراهم شده است تا صادرکنندگان بتوانند ارز خود را با سهولت بیشتری به چرخه اقتصادی بازگردانند.

دارابی خاطرنشان کرد: تجربه سال‌های ۱۳۹۸ و ۱۳۹۹ نیز نشان داد که در شرایط محدودیت شدید منابع نفتی، ارز حاصل از صادرات غیرنفتی نقش مهمی در تأمین نیازهای ارزی کشور دارد و همین سیاست اکنون نیز با همکاری دستگاه‌های مرتبط دنبال می‌شود.

ایجاد ابزارهای جایگزین برای تقاضای احتیاطی …




 اخبار جدید

 نظارت دقیق بر بودجه دولت؛ پیش شرط مهار تورم با نرخ بهره
۳ دقیقه قبل / روزنامه عصر اقتصاد

نظارت دقیق بر بودجه دولت؛ پیش شرط مهار تورم با نرخ بهره

حاجی زاده، مدرس دانشگاه معتقد است مهمترین ابزار برای به کارگیری سیاست‎ پولی از سال 1990به بعد در دنیا فقط نرخ بهره است.

 نتانیاهو در برابر اراده ایران، کوچک‌تر از یک تهدید است
۱ ساعت قبل / خبرگزاری مهر

نتانیاهو در برابر اراده ایران، کوچک‌تر از یک تهدید است

اراک- سخنگوی سپاه پاسداران با اشاره به تلاش نتانیاهو برای استفاده از جنگ‌های شناختی و تکنولوژی‌های نوین، گزافه‌گویی‌های وی را در برابر اراده ملت بی‌اثر دانست.

 لبنان: اسرائیل حدود ۷۷۰۰ بار توافق چارچوبی را نقض کرده است
۳۰ دقیقه قبل / خبرگزاری ایسنا

لبنان: اسرائیل حدود ۷۷۰۰ بار توافق چارچوبی را نقض کرده است

ارتش لبنان روز چهارشنبه اعلام کرد که ارتش اسرائیل از زمان امضای توافق چارچوبی با لبنان در ماه ژوئن، حدود ۷۷۰۰ بار این توافق را نقض کرده است.

 خسارات طوفان در مازندران
۱ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

خسارات طوفان در مازندران

آرمان امروز : با تشدید فعالیت سامانه بارشی از بامداد سه‌شنبه، بخش‌هایی از مرکز و شرق مازندران بیش از سایر نقاط تحت تأثیر قرار گرفتند و در برخی شهرها آبگرفتگی معابر و زیرگذرها، سقوط درختان و اختلال در شبکه‌های خدماتی گزارش شد. حسینعلی محمدی، مدیرکل مدیریت بحران استانداری مازندران در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره [ ]

 ارزش سهام عدالت امروز ۲۲ خردادماه 1400 +اینفوگرافیک
۲۹ دقیقه قبل / روزنامه عصر اقتصاد

ارزش سهام عدالت امروز ۲۲ خردادماه 1400 +اینفوگرافیک

به گزارش اقتصادآنلاین؛ در پایان معاملات امروز بازار سهام، ارزش سهام عدالت درمقایسه با روز چهارشنبه (۱۹ خردادماه)، ۰.۶درصد کاهش یافت.

 خلاصه بازی النصر 2 - ابها 1
۳۱ دقیقه قبل / سایت ورزش ۳

خلاصه بازی النصر 2 - ابها 1

خلاصه بازی النصر 2 - ابها 1 - لیگ حرف ای عربستان هفته ششم فصل 2026/27

پنجشنبه ۱۹ شهریور ۱۴۰۵ - 10 September 2026