قیمت طلا امروز




 سایت ایران آنلاین / ۳ ساعت قبل

پیاتزا: آمادگی خوبی برای دیدار با نیوزیلند داریم

سرمربی تیم ملی والیبال ایران گفت: همه بازیکنان آمادگی خوبی برای بازی با نیوزیلند در مسابقات قهرمانی آسیا دارند.
 پیاتزا: آمادگی خوبی برای دیدار با نیوزیلند داریم

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

ایران آنلاین:

روبرتو پیاتزا در آستانه آغاز مسابقات والیبال قهرمانی مردان آسیا ۲۰۲۶، اظهار داشت: وقتش رسید که مسابقات را شروع کنیم. مهم‌ترین موضوع واقعا این است که تمرکز را روی خودمان بگذاریم.

به گزارش ایرنا، وی با تاکید بر اینکه باید به افزایش تمرکز و بازی خودمان فکر کنیم، تصریح کرد: به این که چطور باید قوانین را در زمین رعایت کنیم، به این که چطور می‌توانیم هر روز، هر بازی، کمی بهتر بازی کنیم. چون الان باید برای موقعیت‌هایی واقعا خوب آینده بازی کنیم.

سرمربی تیم ملی والیبال ایران درباره حریف تیم کشورمان در بازی فردا، گفت: در مورد تیم نیوزلند، بهترین‌ها را در مرکز زمین می‌شناسیم. شماره ۹، ۱۴ تیم، مدافع وسط نیوزیلند و بازیکنان شمار ۶ و ۲۳ این تیم را می‌شناسیم.

پیاتزا ادامه داد: دو بازیکن جدیدی در ترکیب اصلی این تیم بازی خواهند کرد که شناخت خوبی نداریم، چون در مسابقات قبلی که بررسی کردیم، حضور نداشتند. قبلا آنها با یک مدافع میانی که الان در لیست نیست، بازی می‌کردند. باید به طور عادی بازی کنیم و تا حد امکان بهتر باشیم.

وی ادامه داد: می‌دانیم که این دیدار اولین بازی مسابقات و تیم ایران است. بنابراین قهرمانی آسیا را افتتاح می‌کنیم، همچنین یقین دارم که تیم ایران آماده است و فردا بازی خوبی انجام خواهد داد. همه بچه‌ها واقعا متمرکز هستند و خوشحالم که امروز آنها را این‌گونه می‌بینم.

شاگردان روبرتو پیاتزا از ساعت هفت صبح روز جمعه ۱۳ شهریور در دیدار افتتاحیه مسابقات قهرمانی آسیا به مصاف نیوزیلند می‌روند.

انتهای پیام/ …




پنجشنبه ۱۲ شهریور ۱۴۰۵ - 3 September 2026