قیمت طلا امروز




 سایت آخرین خبر / ۱ ساعت قبل

یک میلیون و ۳۹۱ هزار موتورسوار تهرانی جریمه شدند | آخرین خبر

ایرنا/ رئیس پلیس راهور تهران بزرگ با اعلام آخرین آمار تخلفات موتورسیکلت‌سواران پایتخت گفت: در ۵ ماهه ابتدایی سال جاری، تعداد تخلفات ثبت‌شدهٔ موتورسواران در تهران از مرز یک میلیون و ۳۹۱ هزار فقره عبور کرده است که سهم تخلف نداشتن کلاه ایمنی با بیش از ۶۵۳ هزار فقره، رکوردی نگران‌کننده به شمار می‌رود. س
 یک میلیون و ۳۹۱ هزار موتورسوار تهرانی جریمه شدند | آخرین خبر

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

ایرنا / رئیس پلیس راهور تهران بزرگ با اعلام آخرین آمار تخلفات موتورسیکلت‌سواران پایتخت گفت: در ۵ ماهه ابتدایی سال جاری، تعداد تخلفات ثبت‌شدهٔ موتورسواران در تهران از مرز یک میلیون و ۳۹۱ هزار فقره عبور کرده است که سهم تخلف نداشتن کلاه ایمنی با بیش از ۶۵۳ هزار فقره، رکوردی نگران‌کننده به شمار می‌رود.

سردار سید ابوالفضل موسوی‌پور روز سه شنبه اظهارکرد: تخلفات موتورسیکلت‌سواران در تهران تنها به کلاه ایمنی محدود نمی‌شود؛ عبور از پیاده‌رو، حرکت در خلاف جهت، عبور از خط ویژه، عبور از چراغ قرمز، حمل بار و سرنشین غیرمجاز، نداشتن پلاک یا پلاک مخدوش، تولید صدای ناهنجار عمدی، حرکات نمایشی و تک‌چرخ‌زدن، و همچنین همراه نداشتن گواهینامه و مدارک، از دیگر تخلفات شایع این گروه است.

وی افزود: موتورسوارانی که مرتکب این تخلفات شوند برابر ماده ۲۰ قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی علاوه بر اعمال قانون، موتورسیکلت متخلف برای بار اول یک هفته در پارکینگ و در صورت تکرار تخلف به مدت یک ماه در پارکینگ توقیف می‌شود.

سردار موسوی‌پور با استناد به ماده ۱۶۴ آیین‌نامه راهنمایی و رانندگی که استفاده از کلاه ایمنی را برای راکب و سرنشین الزامی دانسته تصریح کرد: کلاه‌ ایمنی تنها یک الزام قانونی نیست بلکه مهم‌ترین سد دفاعی در برابر ضربات مهلک و صدمات غیرقابل‌جبران است اما متأسفانه بسیاری از موتورسواران با نادیده گرفتن این الزام ایمنی خود و سایر شهروندان را با خطر جدی مواجه می‌کنند.

رئیس پلیس راهور تهران ضمن تشکر از همکاری شهروندان قانون‌مدار خاطرنشان کرد: برخورد با هرگونه تخلف موتورسیکلت‌سواران با قاطعیت کامل ادامه خواهد داشت و از همه راکبان می خواهیم که با اولویت قرار دادن ایمنی و رعایت قوانین سهم خود را در کاهش تصادفات و حفظ جان خود و دیگران ایفا کنند.

آخرین خبر تهران در اینستاگرام :

https://instagram.com/online.tehran …




 اخبار جدید

 وزیر اقتصاد: دشمنان ملت ایران درصدد ایجاد اختلال در خدمات‌رسانی عمومی بودند
۲۰ دقیقه قبل / خبرگزاری ایسنا

وزیر اقتصاد: دشمنان ملت ایران درصدد ایجاد اختلال در خدمات‌رسانی عمومی بودند

وزیر امور اقتصادی و دارایی تاکید کرد: در ایام جنگ دشمنان زیرساخت‌های پولی و بانکی کشور را هدف قرار دادند و حتی مرز را از جنگ سایبری به تهاجم مستقیم فیزیکی به بانک‌ها رساندند و در یکی از بانک‌ها موشک و بمب‌های سنگرشکن زدند.

 شایعه ویروس جدید چقدر جدی است؟ آخرین توضیح وزارت بهداشت
۱۶ دقیقه قبل / سایت فرتاک

شایعه ویروس جدید چقدر جدی است؟ آخرین توضیح وزارت بهداشت

وزارت بهداشت اعلام کرد شواهدی از ظهور ویروس تنفسی جدید مشاهده نشده، اما مراقبت‌ها همچنان ادامه دارد.

 پاسخ دندان‌شکن السید به ونس؛ شرارت یعنی جنگ را آغاز کنی وقتی...
۳۸ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

پاسخ دندان‌شکن السید به ونس؛ شرارت یعنی جنگ را آغاز کنی وقتی...

نامزد مسلمان انتخابات سنای آمریکا در پاسخ به «شرور» خوانده شدنش از سوی معاون ترامپ، رویکرد جنگ‌طلبانه دولت آمریکا را به باد انتقاد گرفت و گفت «شرارت یعنی فاسد کردن خود برای قدرت بیشتر».

 موافقت مجلس با تفحص از عملکرد شرکت سهامی پشتیبانی امور دام
۲۷ دقیقه قبل / خبرگزاری ایسنا

موافقت مجلس با تفحص از عملکرد شرکت سهامی پشتیبانی امور دام

نمایندگان مجلس با تحقیق و تفحص از عملکرد شرکت سهامی پشتیبانی امور دام موافقت کردند.

 سفر رئیس سیا به مسکو؛ آمریکا و روسیه و بحران‌های بین‌المللی | آخرین خبر
۳۵ دقیقه قبل / سایت آخرین خبر

سفر رئیس سیا به مسکو؛ آمریکا و روسیه و بحران‌های بین‌المللی | آخرین خبر

اطلاعات/متن پیش رو در اطلاعات منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست سیدمحمد کاظم سجادپور| رئیس سازمان اطلاعاتی آمریکا در ۲۵ اوت ۲۰۲۶ به مسکو سفر و با همتای روس خود دیدار کرد. بی‌تردید در میانه منازعات امنیتی جاری بین‌المللی، دیدار بین رهبران اطلاعاتی و امنیتی حائز اهمیت و در خور توجه

 بیانیه مهم شانگهای درباره ایران؛ درخواست برای پایان جنگ از مسیر دیپلماسی
۲۹ دقیقه قبل / سایت اکوایران

بیانیه مهم شانگهای درباره ایران؛ درخواست برای پایان جنگ از مسیر دیپلماسی

اجلاس همکاری‌های شانگهای ضمن حمایت از تمامیت و وحدت اراضی ایران خواستار پایان دادن به جنگ افروزی علیه این کشور از طریق کانال‌های دیپلماتیک شدند.

سه شنبه ۱۰ شهریور ۱۴۰۵ - 1 September 2026