قیمت طلا امروز




 سایت شهرآرانیوز / ۵۹ دقیقه قبل

«آتش‌نشان‌های فضایی» به شبکه کودک می‌آید

سریال انیمیشن «آتش‌نشان‌های فضایی» محصول کره جنوبی و چین، پس از پایان مراحل ترجمه و دوبله، برای پخش از شبکه کودک سیما آماده شد.
 «آتش‌نشان‌های فضایی» به شبکه کودک می‌آید

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سریال انیمیشن «آتش‌نشان‌های فضایی» با گویندگی ۱۳ نفر از گویندگان گفتار فیلم در واحد دوبلاژ اداره کل تأمین و رسانه بین‌الملل دوبله شده و قرار است پس از آماده‌سازی، از شبکه کودک سیما پخش شود.

این مجموعه آموزشی ـ سرگرمی در سال ۲۰۱۶ در کشورهای کره جنوبی و چین ساخته شده و کریم بیانی مدیریت دوبله و روژین جشن سده صدابرداری آن را بر عهده داشته‌اند.

شیلا آژیر، رضا آفتابی، نفیسه زاجکانی‌ها، حسین سرآبادانی، مریم شاهرودی، داود شعبانی نصر، ابراهیم شفیعی مهیار، پریا شفیعیان، خشایار شمشیرگران، مهسا عرفانی، بهروز علی‌محمدی، صنم نکواقبال و کریم بیانی گویندگان این اثر هستند.

ماجراهای آتش‌نشان‌های فضایی روی زمین

«آتش‌نشان‌های فضایی» داستان گروهی از آتش‌نشان‌های فضایی به نام «یوفو» است؛ ماشین‌های سخنگوی آتش‌نشانی که از فضا وارد زمین می‌شوند و در انباری و پارکینگ خانواده پایتان ساکن می‌شوند. جون و مینا، دختر و پسر کوچک این خانواده، متوجه حضور آنها می‌شوند.

این گروه در هر قسمت با سه موجود کوچک شرور که از فضا به زمین آمده‌اند و قصد دارند با ایجاد آتش و به خطر انداختن ایمنی ساختمان‌ها، امنیت مردم را تهدید کنند، به مبارزه می‌پردازند.

تأکید بر ایمنی، همکاری و مسئولیت‌پذیری

این مجموعه با محوریت گروهی از آتش‌نشان‌های فضایی و در قالب ژانر علمی ـ تخیلی، مفاهیمی مانند کمک به دیگران، مسئولیت‌پذیری و حفاظت از جان و اموال مردم را در قالب داستانی سرگرم‌کننده برای کودکان مطرح می‌کند.

حضور جون و مینا در کنار آتش‌نشان‌ها نیز اهمیت همکاری، دوستی، مشارکت و حل مسئله را در مواجهه با خطرها برجسته می‌کند. مقابله قهرمانان با موجوداتی که امنیت ساختمان‌ها را تهدید می‌کنند، کودکان را به توجه بیشتر به ایمنی محیط زندگی و پیشگیری از خطر ترغیب می‌کند.

شخصیت‌های آتش‌نشان و مأموریت‌های امدادی نیز تصویری مثبت از خدمت‌رسانی، شجاعت و فداکاری نیروهای امدادی ارائه می‌دهند. ترکیب وسایل نقلیه سخنگو، عناصر فضایی و ماجراجویی، از دیگر ویژگی‌هایی است که جذابیت تخیلی و سرگرم‌کننده این مجموعه را برای مخاطبان کودک افزایش می‌دهد. …




 اخبار جدید

 تلویزیون رسانه مردم ایران است نه یک طیف خاص/ مدیریت تلویزیون باید به تفاوت‌ها در جامعه معتقد باشد
۱ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

تلویزیون رسانه مردم ایران است نه یک طیف خاص/ مدیریت تلویزیون باید به تفاوت‌ها در جامعه معتقد باشد

علی لدنی معتقد است که تلویزیون به عنوان رسانه ملی باید رسانه همه مردم ایران باشد اما در حال حاضر با مدیریت فعلی می‌توان گفت که صداوسیما به رسانه یک طیف خاص تبدیل شده است.

 استایل خاص شیرین اسماعیلی در اکران فیلم سگمار (+عکس)
۱ ساعت قبل / سایت عصرایران

استایل خاص شیرین اسماعیلی در اکران فیلم سگمار (+عکس)

شیرین اسماعیلی، بازیگر سریال هم‌گناه، در مراسم اکران افتتاحیه فیلم سینمایی سگمار در پردیس چارسو با پیراهن آبی روشن و شلوار خردلی‌رنگ ظاهر شد. این ترکیب رنگی...

 دلیل جدایی «نوید محمدزاده» از تئاتر آرش اعلام شد
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

دلیل جدایی «نوید محمدزاده» از تئاتر آرش اعلام شد

این تصمیم ارتباطی با اظهارنظر اخیر این بازیگر درباره حمایت از فلسطین ندارد و علت قطع همکاری را «نقض تعهدات قراردادی، رفتارهای غیرحرفه‌ای و ایجاد اختلال در روند تمرینات و آماده‌سازی پروژه» عنوان کرد.

 ۵.۶۶ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری و ایجاد ۷۰۰ فرصت شغلی/ ۱۷ پروژه گردشگری در گیلان افتتاح می‌شود
۴ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

۵.۶۶ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری و ایجاد ۷۰۰ فرصت شغلی/ ۱۷ پروژه گردشگری در گیلان افتتاح می‌شود

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گیلان از افتتاح و بهره‌برداری ۱۷ پروژه گردشگری و اقامتی در هفته دولت خبر داد و گفت: اجرای این طرح‌ها با سرمایه‌گذاری حدود ۵ همت، زمینه ایجاد ۷۰۰ فرصت شغلی و افزایش ظرفیت اقامتی استان را فراهم کرده است.

 انباشت ایده در مدار هیچ
۵ ساعت قبل / روزنامه شرق

انباشت ایده در مدار هیچ

کاظم دانشی پس از علفزار سراغ موقعیتی بسته، بحرانی و ملتهب رفته است. شبی در زندان که قرار است چند حکم قصاص اجرا شود و در دل همین موقعیت، مفاهیمی چون عدالت، قانون، بخشش، احساسات، رضایت و میانجیگری به آزمون گذاشته شوند.

 آقای بازیگر: به ما می‌گفتند فقط به پهلوی فحش ندهید...
۴۸ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

آقای بازیگر: به ما می‌گفتند فقط به پهلوی فحش ندهید...

سعید امیرسلیمانی از بازی در تئاتر در روزهایی می‎ گوید که نمایش ‎ها تنها یک ممیزی داشتند.