قیمت طلا امروز




 سایت شهرآرانیوز / ۳ ساعت قبل

حملات نیرو‌های یمنی به مواضع مزدوران سعودی-اماراتی در غرب یمن

منابع محلی از شلیک چند فروند موشک و پهپاد تهاجمی از سوی نیرو‌های مسلح یمن به سمت تجمعات نیرو‌های وابسته به ائتلاف سعودی-اماراتی در بندر المخاء و منطقه الخوخه در غرب یمن خبر دادند.
 حملات نیرو‌های یمنی به مواضع مزدوران سعودی-اماراتی در غرب یمن

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از خبرگزاری‌های «نایا» و «صابرین نیوز»، منابع میدانی در یمن بامداد سه‌شنبه اعلام کردند که نیرو‌های مسلح این کشور چند فروند موشک به سمت مواضع و محل‌های تجمع نیرو‌های مزدور سعودی در بندر راهبردی المخاء واقع در استان تعز شلیک کرده‌اند.

بر اساس این گزارش‌ها، حملات موشکی نیرو‌های یمنی به تجمعات نیرو‌های هم‌پیمان عربستان سعودی و شبه‌نظامیان وابسته به امارات در منطقه الخوخه در استان الحدیده انجام شده است.

منابع آگاه با اشاره به تداوم این حملات، اعلام کردند که عملیات نیرو‌های یمنی با استفاده از موشک‌های بالستیک و پهپاد‌های تهاجمی انجام شده است. بر اساس گزارش‌های اولیه، انفجار‌های متعددی در اردوگاه‌های نیرو‌های وابسته به ائتلاف سعودی-اماراتی در نوار ساحلی غرب یمن به ثبت رسیده است.

تا لحظه مخابره این خبر، مقام‌های رسمی ائتلاف تحت رهبری عربستان سعودی واکنشی به این حملات نشان نداده‌اند و جزئیات دقیقی از تلفات یا میزان خسارت‌های وارده منتشر نشده است.

این حملات در حالی صورت می‌گیرد که در هفته‌های اخیر، درگیری‌ها میان نیرو‌های یمنی و نیرو‌های وابسته به ائتلاف سعودی-اماراتی در جبهه‌های ساحلی غرب یمن شدت گرفته است.

منبع: ایسنا

در ادامه حتما بخوانید منبع نظامی یمنی: تحرکات عربستان برای جنگ زمینی خنثی شد …




 اخبار جدید

 عفو و تخفیف مجازات بیش از ۲۵۰۰ محکوم دادگاه‌های عمومی و انقلاب به مناسبت میلاد پیامبر(ص)/ رهبر انقلاب تصمیم‌گیری در این خصوص را بر عهده رئیس قوه قضائیه گذاشتند
۸ ساعت قبل / سایت خبرفوری

عفو و تخفیف مجازات بیش از ۲۵۰۰ محکوم دادگاه‌های عمومی و انقلاب به مناسبت میلاد پیامبر(ص)/ رهبر انقلاب تصمیم‌گیری در این خصوص را بر عهده رئیس قوه قضائیه گذاشتند

عفو و تخفیف مجازات بیش از ۲۵۰۰ محکوم دادگاه‌های عمومی و انقلاب به مناسبت میلاد پیامبر(ص) صادر شد.

 ابعادی تازه از جنایت آمریکا در حمله به لامرد با سلاحی مرگبار
۶ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

ابعادی تازه از جنایت آمریکا در حمله به لامرد با سلاحی مرگبار

خبرگزاری آسوشیتدپرس گزارش داد حمله ارتش آمریکا به سالن ورزشی لامِرد استان فارس در روز ۹ اسفند ۱۴۰۴ با استفاده از موشک‌های مرگبار «پی‌آراس‌ام» انجام شده بود.

 فوری/ وزیر ارتش آمریکا استعفا داد
۳ ساعت قبل / سایت اکوایران

فوری/ وزیر ارتش آمریکا استعفا داد

وال‌استریت ژورنال از استعفای وزیر ارتش آمریکا خبر داد.

 نامه مهم تعدادی از نمایندگان مجلس به سران قوا
۱۰ ساعت قبل / سایت تابناک

نامه مهم تعدادی از نمایندگان مجلس به سران قوا

تعدادی از نمایندگان مجلس در نامه‌ای به سران قوا ضمن انتقاد از نوسانات بازار ارز، ۵ محور را به عنوان انتظارات از رئیس کل بانک مرکزی و مجموعه سیاست‌گذار پولی ب...

 کنوانسیون خزر؛ آیا امنیت و تمامیت ارضی ایران تقویت می‌شود؟
۹ ساعت قبل / خبرگزاری ایرنا

کنوانسیون خزر؛ آیا امنیت و تمامیت ارضی ایران تقویت می‌شود؟

تهران-ایرنا- در ادامه بررسی ابعاد و ابهامات مطرح‌شده درباره کنوانسیون وضعیت حقوقی دریای خزر، این پرسش مطرح است که تصویب این سند چه تأثیری بر امنیت ملی و تمامیت ارضی جمهوری اسلامی ایران خواهد داشت و آیا ممنوعیت حضور نیروهای نظامی کشورهای ثالث، محدودیت حضور شناورهای خارجی و سازوکارهای همکاری امنیتی پیش‌بینی‌شده، می‌تواند به تقویت امنیت ایران در دریای خزر منجر شود.

 ویدیو / محمدحسین عادلی، رئیس اسبق بانک مرکزی و دیپلمات سابق: نباید به امور مملکت، ایدئولوژیک و قدسی نگاه کرد؛ تنها امر قدسی، هدف ارتقای کشور است
۹ ساعت قبل / سایت انتخاب

ویدیو / محمدحسین عادلی، رئیس اسبق بانک مرکزی و دیپلمات سابق: نباید به امور مملکت، ایدئولوژیک و قدسی نگاه کرد؛ تنها امر قدسی، هدف ارتقای کشور است

محمدحسین عادلی، رئیس اسبق بانک مرکزی و دیپلمات سابق گفت: اینکه شما با یک کشوری ارتباط داشته باشید و آن هدف شود یا مثلاً هدف نباشد اینها را باید کنار گذاشت. ی...

سه شنبه ۱۰ شهریور ۱۴۰۵ - 1 September 2026