قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایمنا / ۱ ساعت قبل

در زیست بوم جدید برنامه درسی به دنبال استقرار فرهنگی جدید در مدرسه و آموزش‌وپرورش هستیم

معاون وزیر آموزش‌وپرورش و رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی گفت: در زیست بوم جدید برنامه درسی به دنبال استقرار فرهنگی جدید در مدرسه و آموزش‌وپرورش هستیم.
 در زیست بوم جدید برنامه درسی به دنبال استقرار فرهنگی جدید در مدرسه و آموزش‌وپرورش هستیم

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، علی لطیفی امروز _سه‌شنبه دهم شهریور_ در اختتامیه جشنواره افق‌های نو در تدریس، مهارت آموزی و فناوری با اشاره به اجرای برنامه تحول‌آفرین در نظام آموزشی کشور اظهار کرد: در زیست بوم جدید برنامه درسی به دنبال استقرار یک فرهنگ جدید در مدرسه و آموزش‌وپرورش هستیم و یکی از ویژگی‌های این فرهنگ، توجه به نقش‌آفرینی و مسئولیت‌پذیری در سطوح مختلف است.

وی با اشاره به اجرای آزمایشی این برنامه در سال گذشته اظهار کرد: سال گذشته نخستین اجرای بسیار محدود این برنامه را در هشت مدرسه در تهران داشتیم و در طول سال اقدامات بسیار مفصلی برای ارزشیابی و اعتباربخشی آن انجام شد، همچنین در یک فرایند گسترده، از نظرات معلمان که در سال گذشته مجری این برنامه بودند استفاده کردیم.

معاون وزیر آموزش‌وپرورش و رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی افزود: آنچه در سال جاری در حال انجام است، بر اساس اصول و چارچوب‌های کارشناسی و با هدف عرضه برنامه به مدارس با کمترین آسیب و چالش انجام خواهد شد و فرایند بازخوردگیری و اصلاح برنامه ادامه خواهد داشت و نظرات معلمان، عوامل مدرسه، مدیران و معاونان، همچنین عوامل مناطق و استان‌ها، در اصلاح و ارتقای این کار بسیار جدی و قابل توجه خواهد بود و مورد توجه ما قرار خواهد گرفت.

لطیفی درباره دامنه اجرای این طرح در سال جاری گفت: امسال دامنه گسترده‌تری را برای اجرای برنامه پیش‌بینی کرده‌ایم و تلاش شده است مدارس عشایری و چندپایه نیز در این فرایند مورد توجه قرار گیرند تا بتوانیم اجرای این طرح را در گونه‌های مختلف مدارس مشاهده و ارزیابی کنیم.

وی ادامه داد: تلاش کرده‌ایم دامنه اجرای برنامه را گسترش دهیم تا بتوانیم در مهم‌ترین زیرنظام آموزش‌وپرورش کشور، یعنی دوره ابتدایی، شاهد اجرای دقیق و مؤثر آن باشیم.

معاون وزیر آموزش‌وپرورش و رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی با قدردانی از همکاری معاونت آموزش ابتدایی و سایر بخش‌های آموزش‌وپرورش تصریح کرد: اجرای این برنامه فقط توسط سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی دنبال نمی‌شود، بلکه معاونت آموزش ابتدایی، معاونت سلامت و تربیت بدنی و مرکز نیروی انسانی نیز در این مسیر همکاری دارند. …





سه شنبه ۱۰ شهریور ۱۴۰۵ - 1 September 2026