قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱ ساعت قبل

سینمای کودک در جستجوی هویت و گیشه؛ اصغر فرهادی از دروغِ دموکراسی گفت

در هفته‌ای که گذشت، سی و هشتمین جشنواره فیلم‌های کودکان و نوجوانان برگزار شد و اصغر فرهادی نیز در جشنواره ریو، آمریکای واقعی را جایی دانست که از دید مردم دیگر کشورها پنهان مانده است.
 سینمای کودک در جستجوی هویت و گیشه؛ اصغر فرهادی از دروغِ دموکراسی گفت

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

خبرگزاری مهر- گروه هنر- آزاده فضلی؛ «سینما» یکی از هنرهای هفت‌گانه پرطرفدار در میان عموم مردم است که روزانه اخبار بسیاری را در سرویس‌ها و گروه‌های خبری رسانه‌ها به خود اختصاص می‌دهد و هنرمندان این رشته به ویژه بازیگران سینما، به نوعی زیر ذره‌بین جامعه هستند و به همین دلیل به محلی برای ایجاد حواشی تبدیل می‌شوند.

سینما با ارائه داستان‌های جذاب، تصویرگری‌های بصری و پیام‌های فرهنگی، توانایی تأثیرگذاری عمیقی بر افراد دارد و این تأثیر ممکن است در ایجاد همدلی، تغییر دیدگاه‌ها، آموزش مفاهیم فرهنگی و حتی شکل‌گیری رفتارهای اجتماعی مؤثر باشد. در عین حال، تأثیرات مثبت و منفی بستگی به نوع محتوا و نحوه ارائه آن دارد. از آنجایی که تأثیر سینما بر مردم قابل توجه است و می‌تواند در شکل‌دهی افکار، احساسات و نگرش‌ها نقش به‌سزایی داشته باشد، ما نیز در خبرگزاری مهر درصدد هستیم تا اخبار هفتگی این هنر پرطرفدار و پرحاشیه را به صورتی کوتاه و خلاصه به صورت گزارشی، پیش‌روی مخاطبان قرار دهیم.

فرهادی در تقابل با هژمونی آمریکا: آمریکای واقعی جایی است که جهان نمی‌بیند! …




شنبه ۱۸ مهر ۱۴۰۵ - 10 October 2026