قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۲ ساعت قبل

اجرای بیش از 30هزار طرح آب‌رسانی در کشور با اعتبار 23هزار میلیارد ریال - تسنیم

بنیاد برکت از زمان تأسیس تاکنون 30 هزار و 802 طرح آب‌رسانی کشاورزی و آب شرب در کشور اجرا کرده است.
 اجرای بیش از 30هزار طرح آب‌رسانی در کشور با اعتبار 23هزار میلیارد ریال - تسنیم

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

اجتماعی

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، سید امیرحسین مدنی؛ مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام از اجرای 30 هزار و 802 طرح آب‌رسانی در 4 رسته آب‌رسانی حوزه کشاورزی با اختصاص 17 هزار و 381 میلیارد ریال تسهیلات و یک رسته آب شرب با تأمین اعتباری بالغ بر 6 هزار و 352 میلیارد ریال از آغاز تأسیس بنیاد برکت تا پایان شهریور ماه 1405 در سراسر کشور خبر داد.

وی با اشاره به اجرای طرح‌های آب‌رسانی در زمینه آب شرب بهداشتی در مناطق روستایی و کم برخوردار کشور با هدف کاهش تنش‌های آبی و مدیریت پایدار منابع گفت: 8،262 طرح آب‌رسانی با اعتباری بالغ بر 6،354 میلیارد ریال شامل 620 کیلومتر لوله‌گذاری و احداث 520 مخزن آب از ابتدای تشکیل این بنیاد تاکنون به سرانجام رسیده که باعث بهره‌مندی 620 هزار نفر از نعمت آب شرب بهداشتی شده است. …




 اخبار جدید

 ۵۰ تن پسماند چوب؛ چالش روزانه مدیریت پسماند تهران
۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

۵۰ تن پسماند چوب؛ چالش روزانه مدیریت پسماند تهران

معاون سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران از توسعه زیرساخت‌های پردازش پسماندهای حجیم با هدف کاهش بار ورودی به آرادکوه و بهبود مدیریت پسماند در پایتخت خبر داد.

 زنان، روایت کمتر شنیده‌شده جنگ
۳ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

زنان، روایت کمتر شنیده‌شده جنگ

نقش زنان در جنگ تحمیلی ، فراتر از حضور در پشت جبهه و پشتیبانی از رزمندگان است. زنان در روزهای دشوار جنگ، همزمان با تحمل داغ عزیزان و نگرانی برای خانواده، در امدادرسانی، حفظ انسجام اجتماعی، مدیریت بحران و بازسازی زندگی نقش‌آفرینی کرده‌اند. روایت زنان از جنگ، بخشی مهم از تاریخ اجتماعی ایران است که ثبت و بازخوانی آن می‌تواند تصویری کامل‌تر از تجربه جنگ، رنج‌های انسانی و ایستادگی جامعه ارائه دهد.

 سالمندی ۳۰ درصد جمعیت ایران در افق ۱۴۳۰
۱ ساعت قبل / سایت باشگاه خبرنگاران

سالمندی ۳۰ درصد جمعیت ایران در افق ۱۴۳۰

رییس دبیرخانه شورای ملی سالمندان کشور گفت: بیش از ۳۰ درصد جمعیت ایران در افق ۱۴۳۰ سالمند خواهند بود.

 فروش کیلویی شوینده های معتبر در میادین میوه و تره بار
۳ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

فروش کیلویی شوینده های معتبر در میادین میوه و تره بار

مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران از عرضه فله‌ای مواد شوینده برند با هدف کاهش ۴۰ تا ۵۰ درصدی قیمت و ارائه پوشک بچه با ۱۰ درصد تخفیف خبر داد.

 ضرورت همکاری نیشکر هفت‌تپه برای حفاظت از سایت تکثیر گوزن زرد ایرانی در خوزستان
۲ ساعت قبل / روزنامه پیام ما

ضرورت همکاری نیشکر هفت‌تپه برای حفاظت از سایت تکثیر گوزن زرد ایرانی در خوزستان

معاون محیط زیست طبیعی خوزستان بر لزوم همکاری شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت‌تپه جهت حفاظت، نگهداری و توسعه سایت تکثیر گوزن زرد ایرانی در منطقه دز تأکید کرد

 تهران را نمی‌توان صرفاً با افزایش تراکم و تغییر کاربری اداره کرد/ آیا کمیسیون ماده ۵ به محلی برای تراکم فروشی تبدیل شده است؟
۵ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

تهران را نمی‌توان صرفاً با افزایش تراکم و تغییر کاربری اداره کرد/ آیا کمیسیون ماده ۵ به محلی برای تراکم فروشی تبدیل شده است؟

عضو هیئت‌رئیسه شورای اسلامی شهر تهران، با تأکید بر ضرورت ارزیابی آثار مصوبات کمیسیون ماده ۵ بر حقوق عمومی و کیفیت زندگی شهروندان، گفت: قانونی بودن یک تصمیم لزوماً به معنای برخورداری آن از توجیه کارشناسی کافی و تأمین منافع عمومی نیست و ممکن است برخی مصوبات، پیامدهای نامطلوبی در حوزه ترافیک، محیط‌زیست و زیرساخت‌های شهری به همراه داشته باشند.

سه شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵ - 20 October 2026