قیمت طلا امروز




 سایت فرتاک / ۱ ساعت قبل

تلاش برای افزایش حقوق بازنشستگان به ۹۰ درصد شاغلان هم‌تراز

با توجه به تغییرات جمعیتی و نیاز به بازنگری در نظام بازنشستگی، مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری از هدف‌گذاری برای افزایش حقوق بازنشستگان خبر داد. این طرح در راستای کاهش فاصله دریافتی بازنشستگان با شاغلان هم‌تراز است.
 تلاش برای افزایش حقوق بازنشستگان به ۹۰ درصد شاغلان هم‌تراز

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش فرتاک نیوز؛ مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری، به اجرای طرح متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان اشاره کرد و هدف این طرح را رسیدن به ۹۰ درصد دریافتی شاغلان هم‌تراز تا پایان سال ۱۴۰۵ عنوان کرد. دلایل اجرای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان چیست؟

این طرح به منظور کاهش فاصله دریافتی بازنشستگان با شاغلان هم‌تراز طراحی شده است. همچنین، افزایش میانگین احکام بازنشستگان نیز در این راستا دنبال می‌شود. چالش‌های تأمین مالی صندوق بازنشستگی …




 اخبار جدید

 چری از تیگو ۷ جدید و تیگو X7 رونمایی می‌کند
۱ ساعت قبل / سایت اسب بخار

چری از تیگو ۷ جدید و تیگو X7 رونمایی می‌کند

گروه خودروسازی چری در جریان اجلاس بین‌المللی کاربران خود در چین، از دو مدل جدید تیگو ۷ و تیگو X7 رونمایی خواهد کرد؛ دو محصولی که با تمرکز بر نیازهای متفاوت خانواده‌ها توسعه یافته‌اند.

 تشکیل کمیته‌ مشترک با هدف رفع موانع صادرات
۲ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

تشکیل کمیته‌ مشترک با هدف رفع موانع صادرات

وزیر صنعت، معدن و تجارت با تاکید بر ضرورت تسریع در رسیدگی به مشکلات صادرکنندگان، پیشنهاد تشکیل کمیته‌ای مشترک با حضور اتاق بازرگانی ایران، وزارت صمت و بانک مرکزی را مطرح کرد.

 اعتراض دانش‌آموزان و دانشجویان در یونان؛ استقرار ۳ هزار پلیس در آتن
۳ ساعت قبل / سایت اکوایران

اعتراض دانش‌آموزان و دانشجویان در یونان؛ استقرار ۳ هزار پلیس در آتن

دانش آموزان یونانی هم با حضور گسترده نیروهای پلیس برای اعتراض به شرایط نابسامان به خیابان‌ها آمدند.

 شاخص کل بورس ۹۹ هزار واحد عقب نشست
۴ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

شاخص کل بورس ۹۹ هزار واحد عقب نشست

در جریان معاملات امروز ۲۹ مهر شاخص کل بورس با کاهش ۹۹ هزار و ۸۳ واحد در سطح ۸ میلیون و ۱۷۳ واحدی قرار گرفت.

 ترازنامه زیر فشار بدهی ۴۴۲ میلیارد تومانی و افت ۴۷ درصدی حقوق مالکانه
۴ ساعت قبل / سایت فرکانس

ترازنامه زیر فشار بدهی ۴۴۲ میلیارد تومانی و افت ۴۷ درصدی حقوق مالکانه

بدهی توس سرمایه به ۴۴۲ میلیارد تومان رسید و حقوق مالکانه ۴۷ درصد افت کرد؛ تسویه بدهی ۳۳۳ میلیاردی به سهامدار عمده همچنان مبهم است.

 استفاده از «ویز» برای کارمندان دولت مالزی ممنوع شد
۴ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

استفاده از «ویز» برای کارمندان دولت مالزی ممنوع شد

مالزی با اشاره به نگرانی‌هایی در مورد سوءاستفاده احتمالی از اطلاعات دولتی و داده‌های شخصی کاربران توسط رژیم صهیونیستی، استفاده از برنامه ناوبری «ویز» (Waze) را برای تمام کارمندان دولت ممنوع کرد.

چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۵ - 21 October 2026