قیمت طلا امروز




 سایت آوش / ۴۱ دقیقه قبل

افشاگری مجید مجیدی در بوسان

سخنرانی فیلم‌ساز ایرانی در رسانه‌های بین‌المللی بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های جهان یافت و بار دیگر توجه رسانه‌های سینمایی جهان را به پیامدهای انسانی جنگ علیه ایران جلب کرد.
 افشاگری مجید مجیدی در بوسان

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

مجید مجیدی، کارگردان ایرانی، که با آثاری همچون «بچه‌های آسمان» در سینمای جهان شناخته می‌شود، در سی‌ویکمین جشنواره بین‌المللی فیلم بوسان، از فرصتی که حضور در یک رویداد معتبر بین‌المللی در اختیارش قرار داده بود، برای بیان دیدگاه‌هایش درباره جنگ علیه ایران و پیامدهای آن برای مردم این کشور استفاده کرد.

مجیدی در سخنان خود با انتقاد از حملات متجاوزانه آمریکا به ایران، به ابعاد انسانی و مادی جنگ پرداخت و از تخریب گسترده خانه‌های مردم و کشته‌شدن دانش‌آموزان در حمله به مدرسه میناب سخن گفت. او اعلام کرد که حدود ۱۵۰ هزار خانه در ایران آسیب دیده یا ویران شده‌اند و در حمله به مدرسه میناب نیز ۱۵۶ نفر، از جمله ۱۲۰ دانش‌آموز، جان خود را از دست داده‌اند.

اشاره مجیدی به حمله به مدرسه میناب، یکی از مهم‌ترین بخش‌های سخنان او در جشنواره بوسان بود. …




جمعه ۲۴ مهر ۱۴۰۵ - 16 October 2026