قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴ دقیقه قبل

دبیر ستاد امر به معروف ایلام: مدیران شیرینی حاکمیت اسلامی را به مردم بچشانند

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان ایلام با تأکید بر اینکه وظیفه مدیران چشاندن شیرینی حاکمیت اسلامی به مردم است، انحصار موضوع امر به معروف و نهی از منکر به اموری مانند پوشش و حجاب را خارج از انصاف دانست و گفت: فطرت پاک مردم به گونه‌ای است که خودشان دنبال گمشده خود و امور عبادی خواهند رفت و وظیفه مسئول دولت اسلامی این است که خود عامل به عمل و اسوه عمل صالح باشند.
 دبیر ستاد امر به معروف ایلام: مدیران شیرینی حاکمیت اسلامی را به مردم بچشانند

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمود حاتمی امروز یکشنبه ۱۷ آبان گارگاه آموزشی امر به معزروف و نهی از منکر ویژه اعضای جهاد دانشگاهی واحد استان ایلام با موضوع اخلاق حرفه‌ای در ساحت نظام اداری، با اشاره به جایگاه والای فریضه امر به معروف و نهی از منکر اظهار کرد: وظیفه مدیران این است که شیرینی حاکمیت اسلامی را به مردم بچشانند و در عمل نشان دهند که نظام اسلامی در خدمت مردم است.

وی با انتقاد از نگاه محدود به موضوع امر به معروف و نهی از منکر تصریح کرد: انحصار موضوع امر به معروف و نهی از منکر به اموری از قبیل پوشش و حجاب خارج از انصاف است؛ فطرت پاک مردم به گونه‌ای است که خودشان دنبال گمشده خود و امور عبادی خواهند رفت و وظیفه مسئول دولت اسلامی این است که خودشان عامل به عمل و اسوه عمل صالح باشند.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان ایلام با توصیه به مدیران و مسئولان خاطرنشان کرد: مراقبه لحظه به لحظه و رعایت اخلاق حسنه با ارباب رجوع را سرلوحه کار خود قرار دهید، حتی در صورتی که از آنها بی‌مهری ببینید.

وی با اشاره به شرایط حساس کشور افزود: در هر شرایطی وضعیت جنگی کشور و فشارهایی را که این وضعیت بر معیشت مردم آورده است، با رعایت قانون در نظر بگیرید و در خدمت‌رسانی به مردم کوتاهی نکنید.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین حاتمی با توصیه به مراعات بیت‌المال تصریح کرد: صرفه‌جویی در مصرف انرژی مصداق روز مراعات بیت‌المال است و مدیران باید در این زمینه الگو باشند.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان ایلام خطاب به مدیران گفت: شما کارگزار نظام اسلامی هستید؛ در هر شرایطی عدل و انصاف و خیرخواهی را سرلوحه کارهای خود قرار داده و حتی نسبت به همکاران خود نیز خیرخواه و منصف باشید.

انتهای پیام




یکشنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۵ - 8 November 2026