پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا
کانلونی
خمیر کانلونی :  ۵۰۰ گرم
گوشت مغز ران گوساله :  ۷۵۰ گرم
پیاز داغ عسلی :  ۲.۵ قاشق سوپخوری
فلفل سبز :  ۱۰۰ گرم
آرد سفید :  ۱ قاشق سوپخوری
کره :  ۱۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی :  ۲ قاشق سوپخوری
پنیر پیتزا :  ۱۰۰ گرم
نمک :   قدری
فلفل :   قدری
گوشت را ورقه ورقه کرده چهار گوش چهار گوش تقریباً دو سانتیمتر در دو سانتیمتر میبریم. پیاز سرخ کرده را در ظرفی میریزیم گوشت را با آن مخلوط کرده روی آتش میگذاریم حرارت را ملایم کرده تا آب گوشت کاملاً کشیده شود. بعد ۲ تا ۳ لیوان آب روی آن میریزیم در ظرف گوشت را میگذاریم تا گوشت بپزد ولی زیاد له نشود.
آرد را با کره کمی سرخ میکنیم فلفل را خرد مینمائیم با آرد سرخ شده داخل گوشت میریزیم رب گوجه فرنگی را اضافه مینمائیم کمی هم نمک میریزیم. بههم مینزنیم میگذاریم تمام مواد آهسته بجوشد و سس گوشت کمی غلیظ شود.
بعد در ظرفی مقداری آب میریزیم دو قاشق سوپخوری نمک در آن ریخته روی آتش میگذاریم تا جوش بیاید بعد ورقههای خمیر کانلونی را از هم جدا مینمائیم داخل آب جوشان میریزیم میگذاریم خمیر پخته شود به حدی که زیاد له نگردد.
بعد خمیر را در صافی میریزیم و کمی آب سرد روی آن میدهیم و سپس لای هر ورقه خمیر را مقداری از مایه گوشتی آماده شده میریزیم و لوله میکنیم و در دیس میچینیم سس گوشت را روی آن میدهیم پنیر رنده شده را روی آن میپاشیم.
گوشت مغز ران گوساله :  ۷۵۰ گرم
پیاز داغ عسلی :  ۲.۵ قاشق سوپخوری
فلفل سبز :  ۱۰۰ گرم
آرد سفید :  ۱ قاشق سوپخوری
کره :  ۱۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی :  ۲ قاشق سوپخوری
پنیر پیتزا :  ۱۰۰ گرم
نمک :   قدری
فلفل :   قدری
گوشت را ورقه ورقه کرده چهار گوش چهار گوش تقریباً دو سانتیمتر در دو سانتیمتر میبریم. پیاز سرخ کرده را در ظرفی میریزیم گوشت را با آن مخلوط کرده روی آتش میگذاریم حرارت را ملایم کرده تا آب گوشت کاملاً کشیده شود. بعد ۲ تا ۳ لیوان آب روی آن میریزیم در ظرف گوشت را میگذاریم تا گوشت بپزد ولی زیاد له نشود.
آرد را با کره کمی سرخ میکنیم فلفل را خرد مینمائیم با آرد سرخ شده داخل گوشت میریزیم رب گوجه فرنگی را اضافه مینمائیم کمی هم نمک میریزیم. بههم مینزنیم میگذاریم تمام مواد آهسته بجوشد و سس گوشت کمی غلیظ شود.
بعد در ظرفی مقداری آب میریزیم دو قاشق سوپخوری نمک در آن ریخته روی آتش میگذاریم تا جوش بیاید بعد ورقههای خمیر کانلونی را از هم جدا مینمائیم داخل آب جوشان میریزیم میگذاریم خمیر پخته شود به حدی که زیاد له نگردد.
بعد خمیر را در صافی میریزیم و کمی آب سرد روی آن میدهیم و سپس لای هر ورقه خمیر را مقداری از مایه گوشتی آماده شده میریزیم و لوله میکنیم و در دیس میچینیم سس گوشت را روی آن میدهیم پنیر رنده شده را روی آن میپاشیم.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
ایران روز معلم آمریکا معلمان رهبر انقلاب دولت مجلس شورای اسلامی مجلس دولت سیزدهم حجاب شهید مطهری شورای نگهبان
تهران زلزله هواشناسی معلم شهرداری تهران سیل قوه قضاییه آموزش و پرورش پلیس سلامت سازمان هواشناسی دستگیری
خودرو بانک مرکزی قیمت خودرو قیمت دلار دلار ایران خودرو قیمت طلا سایپا کارگران بازار خودرو تورم قیمت
مسعود اسکویی فضای مجازی تلویزیون سریال سینمای ایران سینما دفاع مقدس موسیقی تئاتر
دانشگاه علوم پزشکی مکزیک
رژیم صهیونیستی غزه فلسطین اسرائیل جنگ غزه چین روسیه نوار غزه حماس عربستان ترکیه اوکراین
استقلال پرسپولیس فوتبال سپاهان تراکتور لیگ برتر ایران رئال مادرید بایرن مونیخ باشگاه استقلال لیگ قهرمانان اروپا لیگ برتر باشگاه پرسپولیس
اینستاگرام همراه اول دبی اپل ناسا وزیر ارتباطات تبلیغات گوگل پهپاد
کبد چرب بیماری قلبی کاهش وزن دیابت داروخانه ویتامین طول عمر بارداری