پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا
خورش ماهی
ـ مواد لازم: |
ماهی: ۱ عدد |
پیاز: ۳۷۵ گرم |
فلفل قرمز: ۶ عدد |
ادویه: قدری |
نمک: قدری |
آب تمر: ۲ فنجان |
گشنیز: ۳ برگ |
زیره: ۱ قاشق سوپخوری |
کنجد: ۱ قاشق سوپخوری |
زنجبیل: ۱ عدد |
سیر: ۱ عدد |
روغن: ۳ قاشق سوپخوری |
ـ طرز تهیه: |
اولی ماهی تازه را صاف کرده سپس قطعه قطعهاش کنید پنج سیر پیاز را حلقه حلقه کرده و آنگاه یکدانه سیر با چند برگ گشنیز را کوبیده عرق آنرا به اندازه نیم استکان در آورید. سپس به اندازه بک قاشق چایخوری زیره و یک قاشق چایخوری تخم گشنیز و یک قاشق چای خوری خشخاش و چند عدد فلفل قرمز همه اینها را کمی بو داده و بگوئید و یک تکه زنجبیل هم کوبیده با آن مخلوط نمائید . |
سه قاشق سوپخوری روغن در دیگ ریخته رویش پیازها را بچینید ادویه را به قطعات ماهی آمیخته روی آن بچینید. سپس کمی نمک با قدری پیاز روی آن ریخته بگذارید به مدت ده دقیقه سرخ شود. سپس آب تمر هندی را گفته به اندازه دو فنجان رویش بریزید ولی خورش را با قاشق هم بزنید و روی آتش کم آن را بپزید. این خورش را با کته میخورند. |
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران اسرائیل غزه مجلس شورای اسلامی دولت نیکا شاکرمی معلمان رهبر انقلاب دولت سیزدهم مجلس بابک زنجانی شهید مطهری
آتش سوزی تهران پلیس قوه قضاییه پلیس راهور زلزله شهرداری تهران آموزش و پرورش فضای مجازی سلامت سازمان هواشناسی دستگیری
قیمت طلا قیمت خودرو قیمت دلار بازار خودرو خودرو دلار بانک مرکزی ایران خودرو حقوق بازنشستگان سایپا کارگران تورم
سریال نمایشگاه کتاب جواد عزتی عفاف و حجاب تلویزیون فیلم سینمایی مسعود اسکویی سینما رضا عطاران سینمای ایران دفاع مقدس فیلم
مکزیک
رژیم صهیونیستی فلسطین آمریکا جنگ غزه حماس نوار غزه چین انگلیس اوکراین ترکیه نتانیاهو یمن
استقلال پرسپولیس فوتبال سپاهان علی خطیر تراکتور لیگ برتر ایران لیگ قهرمانان اروپا رئال مادرید باشگاه استقلال بایرن مونیخ لیگ برتر
هوش مصنوعی هواپیما تلفن همراه اپل اینستاگرام گوگل همراه اول واکسن تبلیغات ناسا عیسی زارع پور
کبد چرب فشار خون بیمه کاهش وزن بیماری قلبی دیابت مسمومیت داروخانه