پنجشنبه, ۱۷ خرداد, ۱۴۰۳ / 6 June, 2024
مجله ویستا
مربای هویج فرنگی
ـ مواد لازم: |
هویج: ۳۰۰۰ گرم |
شکر: ۳۰۰۰ گرم |
تخم مرغ: ۱ عدد |
وانیل: ۲.۳۵ گرم |
گلاب: ۲ فنجان |
آب: ۵ فنجان |
ـ طرز تهیه: |
پوست هویج را تراشیده آن را رنده کنید. سپس به کمک سفیده تخم مرغ چرک شکر را گرفته قوامش آورده هویج را جداگانه در آبجوش بپزید. نیم پخت که شد در شکر بریزید و بپزید. کمی بیشتر که پخته شد بآن وانیل و گلاب زده دو سه جوش که زد. بردارید و ۲۴ ساعت بعد در ظرف بریزید و از آن در جائی سرد محافظت کنید. |
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
ویزای تضمینی ایتالیا کانادا
انتخابات ریاست جمهوری ایران انتخابات انتخابات ریاست جمهوری 1403 شورای حکام شورای نگهبان دولت ریاست جمهوری دولت سیزدهم انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم وزارت کشور انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳
هواشناسی شهرداری تهران محیط زیست تهران قتل پلیس راهور ترافیک سازمان هواشناسی خانواده بارش باران حوادث پلیس
قیمت دلار قیمت طلا قیمت خودرو خودرو بانک مرکزی قیمت سکه سهام عدالت حقوق بازنشستگان دلار بازار خودرو مالیات برق
مجید قناد سینما سینمای ایران تلویزیون عمو قناد موسیقی امام خمینی (ره) فیلم سریال
دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه فرهنگیان فضا
روسیه رژیم صهیونیستی غزه فلسطین آمریکا ترکیه جنگ غزه لبنان حماس جو بایدن طوفان الاقصی برجام
فوتبال تیم ملی والیبال ایران والیبال استقلال پرسپولیس لیگ برتر باشگاه پرسپولیس رئال مادرید رضا درویش جواد نکونام باشگاه استقلال لیگ برتر ایران
فناوری هوش مصنوعی سامسونگ اینترنت گوگل ناسا اپل
زنان سرطان سازمان غذا و دارو لوازم آرایشی رژیم غذایی استرس کبد چرب ویتامین D زوال عقل صبحانه