شنبه, ۲۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 18 May, 2024
مجله ویستا
مربای هویج فرنگی
ـ مواد لازم: |
هویج: ۳۰۰۰ گرم |
شکر: ۳۰۰۰ گرم |
تخم مرغ: ۱ عدد |
وانیل: ۲.۳۵ گرم |
گلاب: ۲ فنجان |
آب: ۵ فنجان |
ـ طرز تهیه: |
پوست هویج را تراشیده آن را رنده کنید. سپس به کمک سفیده تخم مرغ چرک شکر را گرفته قوامش آورده هویج را جداگانه در آبجوش بپزید. نیم پخت که شد در شکر بریزید و بپزید. کمی بیشتر که پخته شد بآن وانیل و گلاب زده دو سه جوش که زد. بردارید و ۲۴ ساعت بعد در ظرف بریزید و از آن در جائی سرد محافظت کنید. |
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
آمریکا لبنان رئیس جمهور دولت سیزدهم مازندران مجلس سیدابراهیم رئیسی رئیسی مجلس شورای اسلامی شورای نگهبان وزیر کشور سید ابراهیم رئیسی
سیل مشهد تهران سیل مشهد هواشناسی خراسان رضوی پلیس آموزش و پرورش سازمان هواشناسی بارش باران قوه قضاییه شهرداری تهران
دولت خودرو بازنشستگان قیمت خودرو مالیات قیمت طلا قیمت دلار مسکن ایران خودرو بازار خودرو تعطیلی شنبه طلا
زری خوشکام لیلا حاتمی نمایشگاه کتاب علی حاتمی فضای مجازی نمایشگاه کتاب تهران کتاب سینمای ایران تلویزیون سریال سینما موسیقی
ایلان ماسک
رژیم صهیونیستی حماس اسرائیل غزه روسیه فلسطین چین اوکراین یمن ترکیه ولادیمیر پوتین نوار غزه
فوتبال پرسپولیس ایران استقلال تراکتور بارسلونا لیگ برتر جام حذفی سپاهان بازی فدراسیون فوتبال والیبال
هوش مصنوعی گوگل آیفون اپل باتری سرعت اینترنت عیسی زارع پور تبلیغات
سلامت فشار خون پوست بارداری دیابت کاهش وزن آلزایمر