شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا

علایم فساد مواد غذایی


علایم فساد مواد غذایی
● علایم فساد و یا پایین بودن کیفیت در آرد
▪ وجود لارو و شپشک و حشره
▪ گلوله شدن
▪ تغییر رنگ
▪ بوی نامطبوع
● علایم فساد آبلیمو
▪ رنگ غیرطبیعی
▪ رسوب بیش از حد
▪ وجود کپک در سطح
▪ زنگ زدگی درب شیشه به علت نگهداری در شرایط نامناسب
● علایم فساد در پنیر
▪ تغییر رنگ
▪ بوی تند
▪ چسبناک یا لزج بودن سطح ( نشانه کپک زدگی )
▪ خرد شدن آسان و وارفتگی
● سوسیس و کالباس
▪ سوسیس و کالباس را نباید فریز کرد.
▪ سوسیس و کالباس در مدت تاریخ تولید تا انقضاء باید در یخجال نگهداری شود .
منبع : مرکز بهداشت و درمان کیش


همچنین مشاهده کنید