دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا
دسر طالبی ۱
● مواد لازم:
▪ طالبی ۲ عدد متوسط
▪ ژله زرد (آناناس) ۱ بسته
▪ ژله قرمز ۱ بسته
▪ آب ولرم ۲ لیوان سرخالی
▪ آب سرد ۲ لیوان سرخالی
● طرز تهیه:
۲ عدد طالبی را خوب میشوئیم و سر آن را میزنیم. داخل آن را خالی میکنیم و تخمهایش را بیرون میریزیم.در هر طالبی یک پودر ژله آماده شده میریزیم و داخل یخچال قرار میدهیم. بعد از سفت شدن ژلهها، طالبیها رابیرون آورده و هر کدام را به هشت قسمت تقسیم کرده و برش میزنیم بطوریکه قسمت ته طالبی بریده نشود و مانند گل شکفته شوند ضمناً و میتوانیم لابلای آن برشها را با خامه تزئین کنیم.
منبع : هنر در خانواده
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران صادق زیباکلام آمریکا مجلس شورای اسلامی مجلس دولت انتخابات مجلس انتخابات مجلس دوازدهم انتخابات مجلس دوازدهم انتخابات مجلس شورای اسلامی ستاد انتخابات کشور
حج تمتع قتل فضای مجازی تهران سیل هواشناسی شهرداری تهران زلزله سلامت سازمان هواشناسی وزارت بهداشت پلیس
دلار قیمت دلار قیمت خودرو قیمت طلا سایپا کارت سوخت گاز بازار خودرو حقوق بازنشستگان نمایشگاه نفت ایران خودرو بانک مرکزی
نمایشگاه کتاب کتاب نمایشگاه کتاب تهران سینمای ایران رضا عطاران تلویزیون دفاع مقدس سینما نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران سریال
دانش بنیان آیفون فناوری کره زمین
اسرائیل رژیم صهیونیستی فلسطین غزه جنگ غزه روسیه حماس افغانستان نوار غزه سازمان ملل اوکراین رفح
فوتبال استقلال مهدی طارمی پرسپولیس رئال مادرید لیگ برتر هوادار باشگاه پرسپولیس لیگ برتر فوتبال ایران لیگ برتر ایران بازی سپاهان
هوش مصنوعی شفق قطبی نوآوری ایلان ماسک ناسا طوفان خورشیدی تبلیغات اپل گوگل
رژیم غذایی تجهیزات پزشکی کاهش وزن خواب دیابت فشار خون بارداری درمان ناباروری زایمان