جمعه / ۲۵ مهر / ۱۴۰۴ - 17 October, 2025
 سایت روزنامه آگاه / ۱۴۰۴/۰۵/۲۲

پنج اشتباهی که چای را به سم تبدیل می‌کند

پنج اشتباهی که چای را به سم تبدیل می‌کند
چای کهنه بیشتر فواید سلامتی خود را از دست می‌دهد و همچنین به میکروارگانیسم‌های بیماری‌زا اجازه رشد می‌دهد که می‌توانند باعث مشکلات سلامتی شوند. چای یک نوشیدنی سالم و معطر است و بسیاری از مردم عادت دارند آن را بعد از غذا بنوشند. با این حال اگر برخی اشتباهات رایج را مرتکب شوید، این اشتباهات می‌تواند برای سلامتی مضر باشد.