دوشنبه / ۲۳ تیر / ۱۴۰۴ - 14 July, 2025
 سایت آخرین خبر / ۱۴۰۴/۰۴/۱۸

آموزش پخت شیرینی کره ای

آموزش پخت شیرینی کره ای
آخرین خبر/ کره ۲۰۰ گرم پودر قند ۵۰ گرم آرد ۱۷۰ گرم نشاسته ذرت ۵۰ گرم وانیل ۱/۲ ق چ پودر هل ۱ ق چ بازار کره ی به دمای محیط رسیده رو با پودر قند ،وانیل و هل مخلوط می کنیم و با همزن سه چهار دقیقه می زنیم نشاسته ذرت رو به مواد اضافه می کنیم و یک دقیقه با همزن می زنیم در آخر هم آرد الک شده رو به مواد ا